Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sinopsis lazım


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

şimdi benim yarın için bi sinopsis hazırlamam gerekiyor. hazır değil tabi hikayeyi kendimizin oluşturacağı. burda böle yaratıcı arkadaşlar var saksıları çalıştırsakta çıkarsak bişeler he negzel olur

sinopsis kısaca bi filmin senaryosunun böle 1 sayfaya indirgenmiş özeti gibi bişey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tablo 1

xenocide sinopsis yazmalıdır. ne üzerine yazacağını bilemez, paticik.com'a konu açmaya karar verir. bilgisayarının başına geçer, konuyu açar. cevap beklerken kararma.

tablo 2

ışık açılır. xenocide sakin sakin F5 tuşuna basarak konusuna gelen cevapları an be an okumaktadır. bir iki tanesine cevap verir, nefes alır, onu da verir. bir sigara yakar sıkıntıdan. kararma.

tablo 3

sinopsis öyle yazılmaz diyen cevabı okuyan xenocide, sinirlenir. klavyeye davranır, delikanlı gibi cevabını masaya kor. kararma.

tablo 4

akilanın beklenmedik cevabıyla boncuk ter akıtan xenocide, dudaklarını yiyerek cevap bekler. gelen cevabın da sert olması üzerine, kaslarını teker teker gerer, parmaklarını kütürdeterek cevabını yazar.

tablo 5

ardı arkaya gelmeyen ayarlara cevap veren xenocide kısırdöngüye girer. topik unutulana kadar bunun böyle süreceği seyirciye xenocide sahne donmasındayken gelen anlatıcı tarafından anlatılır. final kararması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...