Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 şimdi benim yarın için bi sinopsis hazırlamam gerekiyor. hazır değil tabi hikayeyi kendimizin oluşturacağı. burda böle yaratıcı arkadaşlar var saksıları çalıştırsakta çıkarsak bişeler he negzel olur sinopsis kısaca bi filmin senaryosunun böle 1 sayfaya indirgenmiş özeti gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bkz paticik bitmeyen hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 o bitmeyen hikayeyi biri sinopsise çevirebilir mi ozaman djfkghdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ne uzerinden yola cıkıcaksın ki az ipucu ver saçmalayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ne okuyorsun sen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 herşeyin üzerinden olur. Radyo TV okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aman yardımınıza ihtiyacım kalmadı zaten 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sinopsis böyle yazılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sinopsis o demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 uğraşırım diyosanız önce senaryoyu yazın ozaman asdfkj ben uğraşmayasınız diye diyorum sinopsis nedemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hikaye bulmaktaki yetersizlini ve bu durumu foruma yansitmani yaz mesela, olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 olur sonuç bölümüne de ayar aldığımı yazim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sen yazarsan zayif bi son olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ozaman sen yaz ayar aldım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 verdim diye yazabilirim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bana alan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 işin gücün almak yani ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yok ben hazır alınmışını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Film: The Sixth Sense Sinopsis: hadi ayıp olmasın spo olsun Bruce da ölü. Bunu yapmam lazımdı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 tablo 1 xenocide sinopsis yazmalıdır. ne üzerine yazacağını bilemez, paticik.com'a konu açmaya karar verir. bilgisayarının başına geçer, konuyu açar. cevap beklerken kararma. tablo 2 ışık açılır. xenocide sakin sakin F5 tuşuna basarak konusuna gelen cevapları an be an okumaktadır. bir iki tanesine cevap verir, nefes alır, onu da verir. bir sigara yakar sıkıntıdan. kararma. tablo 3 sinopsis öyle yazılmaz diyen cevabı okuyan xenocide, sinirlenir. klavyeye davranır, delikanlı gibi cevabını masaya kor. kararma. tablo 4 akilanın beklenmedik cevabıyla boncuk ter akıtan xenocide, dudaklarını yiyerek cevap bekler. gelen cevabın da sert olması üzerine, kaslarını teker teker gerer, parmaklarını kütürdeterek cevabını yazar. tablo 5 ardı arkaya gelmeyen ayarlara cevap veren xenocide kısırdöngüye girer. topik unutulana kadar bunun böyle süreceği seyirciye xenocide sahne donmasındayken gelen anlatıcı tarafından anlatılır. final kararması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 security topic sponsored by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 geçen dönem hikayeyle beraber storyboard çizimi istenmişti, onda buna benzer bi yöntem uygulamıştım zaten. bu arada evet ya buralar hep sırılsıklam oldu terlerden akıyor efendim durduramıyoruz. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 baydıu lkan bu resim bi de liverpoll ülkü ocağı var oda baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bu yeniydi be kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 lkan'mı canın sağolsun ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar