kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 feleğin bir suyu var , su değil kezzap gülüm OFF severek ayrılmak ne kötü ya hemde yüzde yüz haklıyken ama köpekler gibi pişman olsun geri dönsün çektiklerimin 1000 katını çeksin Allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 eğer gerçekten çok seviyorsan nasıl böyle beddua ediyorsun anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ben kıyamamıştım mesela, zaten ertesi gün geri dönmüştü. Beddua etmek kötü bişey evet.. Ama kalp kırık olunca etmemek de kolay değil ne kadar seversen sev, o da ayrı mesele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kenan doğulu-olmaz kitledi beni gecelerdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 böle durumlarda önce bi büyüğe danışmak lazım(yeni rakı). bi kaç gün sora da kogotune kamayanchki ile sıcak bi sohbet çözecektir hadiseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ha gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 saolun bu kadar anlayışlı cevaplar alıcağımı zannetmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Boşver kankut. Gönül işte otada mokada. Eheh yani bi şekilde tekrar bi yere konar. Salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 dün bi komalık oldum açıldım biraz şimdi kendimi daha rahat hissediyorum o kadarda koymuyor ya başlarım kızlara lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 selanik turkusu falan da iyidir ama en iyi kivircik ali - gulum ile ezginin gunlugu - 1980'dir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 kazımkarabekir said: dün bi komalık oldum açıldım biraz şimdi kendimi daha rahat hissediyorum o kadarda koymuyor ya başlarım kızlara lan kızsız olmaz.. olsa 2 dert olmasa 1 dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kazimkarabekir nikine hic yakismiyor bole basliklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 biz çayı şekersiz içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar