kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 herşey dota oynayıp arkadaşları tokatadıktan sonra başladı canım nası kokoreç çekti böyle evin yakınında da vardı bi yer baktım cebimde de az çok yetecek para var gittim kkoreççiye oturdum bi masaya baya bi beklrdim ne gelen var ne giden yaktım bi sigra 2. yi yaktım hala gelen yok 20 dakka frlan bekledim hala yok kalkyım kasaya doğru gittim ne vardı sizin dedi 40 50 yaşlarında bi amcam "ben bişey yemedimde müşteriye hizmette sınırınız yok yarım sattir kimse bakmadı" dedim 10 liram vardı bıraktım sonra adam paraya baktı bana baktı atarlandı bi. zaten ayakta zor dutuyon felan dedi parayı verdi bende aldım valla zateb fazla param yok bende ona atarlandım tek amacım kokoreç yemekti garson felan geldi araya girdi çıkardı dışarı sonra sakince eve dönerken "lan geri dönsem abi siz bana bi posta dayak atın ama bana şurdan bana kokoreç verin" desem diye düşündüm çok geçti evin önüne gelmiştim yedirmedler çok gördüler bana kokoreçi çocuğum olmycak bu şerrfsizler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 editleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sakince olcaktı o editledim ben sende editlesee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kokusu sanki burnuma geliyo abi aşeriyom sanki of yedirtmediler lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 gidip ben de yiyim bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 crit geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ölün lan lütfen ağzım sulandı ak abi çok fenayım acaba yine gitsem tanırlarmı sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 git abi git cnm acaip çok çekti ama eskişehirde adam gibi yapan yok ki champion muş zartmış zurtmuş yalan seyyar satıcılar yada yerli semaye ftw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Kokoreç ve kahve sevmediğim iki argüman, sabahın şu saati ne bulsam yiyecek durumdayım ama o kokoreç tezgahındaki domates, biber daha çok ilgimi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 olm yapmayin bunu bana offf nerden girdim buraya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://aycicegim.net/yasam_ve_hayat/ruya_tabiri/b/bilder/bagirsak_darm.jpg Bundan yapıyorlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 tamam rahatladim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 heryerden yemeyim, pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peanut Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aycicegim.net beni asla caydıramayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ühühü kokoreç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sümük said: "lan geri dönsem abi siz bana bi posta dayak atın ama bana şurdan bana kokoreç verin'' ahah su koyun bagirsagini da bi türlü sevemedim oom. sampiyon kokorec'in önünden gecerken, beni cezbeden tek sey midye tava! ohs sarimsakli soslu bi de. onun icin asirlardir yaptigim, ve hep gg olan diyetimi bozarim. bak, valla. edit:fesupanallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 şişko said: onun icin asirlardir yaptigim, ve hep gg olan diyetimi bozarim. bak, valla. bi işe yaradımı bari o asırlık diyet ? hahah tabiki hayır zhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 pic. said: bi işe yaradımı bari o asırlık diyet ? hahah tabiki hayır zhahaha Evet, yaradi tabiiyki. Ama senin yedigin dayaklar da ise yaramis. iki üc nöron kalmis, konusuyosun hala. adam ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ginaly said: ben bunu görünce markette falan limon görmüş gibi ağzım sulanıyor lan. Hey, size de oluyor mu ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 cimri şişman bencil pislik said: Evet, yaradi tabiiyki. Ama senin yedigin dayaklar da ise yaramis. iki üc nöron kalmis, konusuyosun hala. adam ol! iki üç nöronda yetiyo sende milyn tane varda noluyo hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar