kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 herşey dota oynayıp arkadaşları tokatadıktan sonra başladı canım nası kokoreç çekti böyle evin yakınında da vardı bi yer baktım cebimde de az çok yetecek para var gittim kkoreççiye oturdum bi masaya baya bi beklrdim ne gelen var ne giden yaktım bi sigra 2. yi yaktım hala gelen yok 20 dakka frlan bekledim hala yok kalkyım kasaya doğru gittim ne vardı sizin dedi 40 50 yaşlarında bi amcam "ben bişey yemedimde müşteriye hizmette sınırınız yok yarım sattir kimse bakmadı" dedim 10 liram vardı bıraktım sonra adam paraya baktı bana baktı atarlandı bi. zaten ayakta zor dutuyon felan dedi parayı verdi bende aldım valla zateb fazla param yok bende ona atarlandım tek amacım kokoreç yemekti garson felan geldi araya girdi çıkardı dışarı sonra sakince eve dönerken "lan geri dönsem abi siz bana bi posta dayak atın ama bana şurdan bana kokoreç verin" desem diye düşündüm çok geçti evin önüne gelmiştim yedirmedler çok gördüler bana kokoreçi çocuğum olmycak bu şerrfsizler yüzünden.
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sakince olcaktı o editledim ben sende editlesee
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 kokusu sanki burnuma geliyo abi aşeriyom sanki of yedirtmediler lan resmen
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ölün lan lütfen ağzım sulandı ak abi çok fenayım acaba yine gitsem tanırlarmı sizce ?
EponymouS Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 git abi git cnm acaip çok çekti ama eskişehirde adam gibi yapan yok ki champion muş zartmış zurtmuş yalan seyyar satıcılar yada yerli semaye ftw :S
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Kokoreç ve kahve sevmediğim iki argüman, sabahın şu saati ne bulsam yiyecek durumdayım ama o kokoreç tezgahındaki domates, biber daha çok ilgimi çekti.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 olm yapmayin bunu bana offf nerden girdim buraya. :(
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://aycicegim.net/yasam_ve_hayat/ruya_tabiri/b/bilder/bagirsak_darm.jpg Bundan yapıyorlar onu.
Peanut Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 aycicegim.net beni asla caydıramayacaksın.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sümük said: "lan geri dönsem abi siz bana bi posta dayak atın ama bana şurdan bana kokoreç verin'' ahah su koyun bagirsagini da bi türlü sevemedim oom. sampiyon kokorec'in önünden gecerken, beni cezbeden tek sey midye tava! ohs sarimsakli soslu bi de. onun icin asirlardir yaptigim, ve hep gg olan diyetimi bozarim. bak, valla. edit:fesupanallak.
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 şişko said: onun icin asirlardir yaptigim, ve hep gg olan diyetimi bozarim. bak, valla. bi işe yaradımı bari o asırlık diyet ? hahah tabiki hayır zhahaha
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 pic. said: bi işe yaradımı bari o asırlık diyet ? hahah tabiki hayır zhahaha Evet, yaradi tabiiyki. Ama senin yedigin dayaklar da ise yaramis. iki üc nöron kalmis, konusuyosun hala. adam ol!
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ginaly said: ben bunu görünce markette falan limon görmüş gibi ağzım sulanıyor lan. Hey, size de oluyor mu ha?
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 cimri şişman bencil pislik said: Evet, yaradi tabiiyki. Ama senin yedigin dayaklar da ise yaramis. iki üc nöron kalmis, konusuyosun hala. adam ol! iki üç nöronda yetiyo sende milyn tane varda noluyo hey allam
Öne çıkan mesajlar