Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 http://www.elmakrom.com/elma+krom+seda+sayan+video.htm insanları nası şeyyapçaklarını şaşırmışlar ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sonunda "abilerim ablalarım elmakromu alana yanında çengelli iğne seti, vergi iade zarfı ve tükenmez kalem hediye" demesini bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 seda sayan resmini gördüm kapadım kesin bi adam karıyı terketmiştir oöyle bi hikayer vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Oha fiyatlar da sağlam bir de lol. Bayisi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sevgili kardeşlerim diye başladı. korktum yea :/ kapadım hemen. dfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Kolpa değil yanlız. Krom vücuttaki yağın depolanmasını sağlayan enzimleri bloke ediyor. Hiç spor ve diyet yapmadan her gün düzenli olarak krom içerikli vitamin alarak vücudun yağlanmasını %20 engelleyebiliyorsunuz. Götünüzü kaldırmadan %20 de hiç fena değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 evet benim de okuduklarıma göre işe yarayan bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yanına da 1gr civa icin enzim fln kalmaz vucudunuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hiç eğlenmedim bunu garbage a taşıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 inanamamış(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar