BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 böyle finansal piyasaları takip etmek istediğimde ekranımda istediğim yerde kayan yazı gibi duracak olan bir eklenti-program var mı? hatta mümkünse; -5dk da bir fln güncellenebilen -istedğim zaman kayan yazı yerinde istdiğim verilerin olduğu (mesela imkb 100, nasdaq, japonya borsası, forex piyasası gibi) var mı böyle bir eklenti/program.. web sayfası açıp oralardan takip etmekten baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 vista kenar çubuğu araçlarında var, biraz bakınırsan bulabilirsin edit: kayıyo mu kaymıyo mu bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bana da lazım benzeri, borsayı takip ederken kullanmak istiyorum, hatta bir program açıkken de görebilsem süper olur. WoW oynarken hisselerimden de haberdar olmak istiyorum xD WoW add-on bile olabilir(yok artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 razzRaziel said: vista kenar çubuğu araçlarında var, biraz bakınırsan bulabilirsin edit: kayıyo mu kaymıyo mu bilmiyorum ama vista yok bende XP ya da linux lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sipru'da vardıo o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 evet sipruda var o özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar