Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstü simgelerini kategorilendirmek ve düzelnemek

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar masaüstü için (Windows) şöyle bir program arıyorum:

(Yani illa aşağıda açıkladığım gibi olması gerekmiyor masaüstü simgelerimi kategorilendirmek için kullanışlı birşey arıyorum.)

Mesela üst köşeye bir küçük çizgi koyacak oklu, siz ona tıklayınca aşağı doğru açılacak ve burada iconlar gözükecek.

Yani win vista sidebar'ı düşünün işte, bunun açılır kapanır versiyonu ve masaüstü iconlarını içinde tutan versiyonu.

Masaüstüm çok kalabalık kategorilendirmek istiyorum bunu klasörlerle yapmak istemiyorum hızlı erişim amacı ile :)

Rocketdock programı var mesela ama amacım birçok öğeye açılır kapanır şekilde erişmek, o sadece hızlı erişim imkanı için geliştirilen birşey :).

Var mı böyle bildiğiniz bir program?
Sosyal ağlarda paylaş

hızlı başlat menünü yukarı taşı. otomatik gizle de bide utanmadan. sonra istediğin şeyleri koy oraya, ister klasörcenek ister sıra ile. hatta benim eski xp masaüstüm şöle bişi
soldakiler programlar ortadakiler film dizi tr müzik eng müzik klasörleri en sağdakilerde driverler. güzeldi ben cok alısmıstım ama simdi vista kullanıyorum nedense uurasmıorum

hatta en sağdaki su damlacığı ikonu var mesela sonra... oda bi klasör. yani öle süper iconlar bulup şaapabilirsinde...

Sosyal ağlarda paylaş

cenx said:
hızlı başlat menünü yukarı taşı. otomatik gizle de bide utanmadan. sonra istediğin şeyleri koy oraya, ister klasörcenek ister sıra ile. hatta benim eski xp masaüstüm şöle bişi
soldakiler programlar ortadakiler film dizi tr müzik eng müzik klasörleri en sağdakilerde driverler. güzeldi ben cok alısmıstım ama simdi vista kullanıyorum nedense uurasmıorum

hatta en sağdaki su damlacığı ikonu var mesela sonra... oda bi klasör. yani öle süper iconlar bulup şaapabilirsinde...

Süper oldu bu böyle ya :) Auto hide yaptım bide tadından yenilmiyor vallaha ek program da kurmadık :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...