Brigand Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Arkadaşlar masaüstü için (Windows) şöyle bir program arıyorum: (Yani illa aşağıda açıkladığım gibi olması gerekmiyor masaüstü simgelerimi kategorilendirmek için kullanışlı birşey arıyorum.) Mesela üst köşeye bir küçük çizgi koyacak oklu, siz ona tıklayınca aşağı doğru açılacak ve burada iconlar gözükecek. Yani win vista sidebar'ı düşünün işte, bunun açılır kapanır versiyonu ve masaüstü iconlarını içinde tutan versiyonu. Masaüstüm çok kalabalık kategorilendirmek istiyorum bunu klasörlerle yapmak istemiyorum hızlı erişim amacı ile :) Rocketdock programı var mesela ama amacım birçok öğeye açılır kapanır şekilde erişmek, o sadece hızlı erişim imkanı için geliştirilen birşey :). Var mı böyle bildiğiniz bir program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hızlı başlat menünü yukarı taşı. otomatik gizle de bide utanmadan. sonra istediğin şeyleri koy oraya, ister klasörcenek ister sıra ile. hatta benim eski xp masaüstüm şöle bişi soldakiler programlar ortadakiler film dizi tr müzik eng müzik klasörleri en sağdakilerde driverler. güzeldi ben cok alısmıstım ama simdi vista kullanıyorum nedense uurasmıorum hatta en sağdaki su damlacığı ikonu var mesela sonra... oda bi klasör. yani öle süper iconlar bulup şaapabilirsinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben stardock fences kullanıyorum. fences tam dediğin şey değil ama stardock'un sitesinde dediğine bezner bişiler olması lazım. bi de standalone stack diye pogram var onu aratıver google da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 aynen bende stardock fences kullanmaya başladım gayet memnunum, tıklayınca açılır şekilde olmasada kategoriler oluşturup içine dosyalarını atabiliyorsun, masaüstüne çift tıkladığındaysa tüm simgeleri gizliyor. tekrar tıklayınca geri geliyorlar. şu da SS; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 KDE'nin folders'ı gibiymiş bu. Windows'da da kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 cenx said: hızlı başlat menünü yukarı taşı. otomatik gizle de bide utanmadan. sonra istediğin şeyleri koy oraya, ister klasörcenek ister sıra ile. hatta benim eski xp masaüstüm şöle bişi soldakiler programlar ortadakiler film dizi tr müzik eng müzik klasörleri en sağdakilerde driverler. güzeldi ben cok alısmıstım ama simdi vista kullanıyorum nedense uurasmıorum hatta en sağdaki su damlacığı ikonu var mesela sonra... oda bi klasör. yani öle süper iconlar bulup şaapabilirsinde... Süper oldu bu böyle ya :) Auto hide yaptım bide tadından yenilmiyor vallaha ek program da kurmadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar