Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

obsesif-kompulsif .

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

DiadanLocke said:
bende sey var cok el yikarim. kedi kopege dokunursam mutlaka gider yikarim bisey yemem asla. bende de mi var acaba ya insallah yoktur.

oha dua olayi da bende var. LAN!!??

Bende de var bu, hemen ellerimi yikarim :D
bazen yemek yerken kasik degistiririm rhaatsiz oluyorm sivi bisey temas etmisse kasiga :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:
Aha, yerdeki kaplamalara belli aralıklarda basma hastalığı vardı ben de de bi ara. Yolda yürüyosun mesela, kare taşlarla kaplanmış, aşağı yukarı 1'er adım büyüklüğündeler, illa her adımımı birine atmaya çalışıyodum. YOKSA?!??!

o yaygın bişi sanırım, 23 yaşındayım hala yapıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:
Aha, yerdeki kaplamalara belli aralıklarda basma hastalığı vardı ben de de bi ara. Yolda yürüyosun mesela, kare taşlarla kaplanmış, aşağı yukarı 1'er adım büyüklüğündeler, illa her adımımı birine atmaya çalışıyodum. YOKSA?!??!

Yok yav bunlar OKB sayılmıyor. Takıntı deniliyor.
OKB olması için taşların çizgisine bastığın an sıyırman lazım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
el yıkama var bendede. Kışın işkence oluyo ellerimin üstü kıpkırmızı, pul pul oluyo, kesikler oluyor vs.

Birde şöyle bir yanı var ki, arada sırada emin olamıyosun yapacağın şeyden ve yanındaki insanlara öyle gereksiz sorular soruyosun ki, direk dumur oluyolar neyse ki arkadaslar, aile felan alıştı artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
aslında bunların üstüne üstüne gideceksin. bak bakalım bişi kalıyor mu?

ben inanmıyorum mesela, 3-4gün aç bıraksan sonra elleri kirli diye yemek yemeyecek adam yoktur. yerden bile yer vallahi.

neyse 3. dünya savaşı çıkınca bu gibi rahatsızlıklar bi süre kaybolacaktır.

swh lolz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...