dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sesu said: Abimde OCD, ADD ve manic depression var. Evet Amerika'da yaşıyor tabii ki sdf. yalnız o pek bi yaşam olmamış sanki.. bubble boy? http://www.youtube.com/watch?v=SOcFdS_ALMw ha bi de bunun körlükle falan alakası yok be. abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 DiadanLocke said: bende sey var cok el yikarim. kedi kopege dokunursam mutlaka gider yikarim bisey yemem asla. bende de mi var acaba ya insallah yoktur. oha dua olayi da bende var. LAN!!?? Bende de var bu, hemen ellerimi yikarim :D bazen yemek yerken kasik degistiririm rhaatsiz oluyorm sivi bisey temas etmisse kasiga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Aha, yerdeki kaplamalara belli aralıklarda basma hastalığı vardı ben de de bi ara. Yolda yürüyosun mesela, kare taşlarla kaplanmış, aşağı yukarı 1'er adım büyüklüğündeler, illa her adımımı birine atmaya çalışıyodum. YOKSA?!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 sesu said: Abimde OCD, ADD ve manic depression var. Evet Amerika'da yaşıyor tabii ki sdf. burda herkeste var onlardan sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Kojiroh said: Aha, yerdeki kaplamalara belli aralıklarda basma hastalığı vardı ben de de bi ara. Yolda yürüyosun mesela, kare taşlarla kaplanmış, aşağı yukarı 1'er adım büyüklüğündeler, illa her adımımı birine atmaya çalışıyodum. YOKSA?!??! o yaygın bişi sanırım, 23 yaşındayım hala yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Kojiroh said: Aha, yerdeki kaplamalara belli aralıklarda basma hastalığı vardı ben de de bi ara. Yolda yürüyosun mesela, kare taşlarla kaplanmış, aşağı yukarı 1'er adım büyüklüğündeler, illa her adımımı birine atmaya çalışıyodum. YOKSA?!??! Yok yav bunlar OKB sayılmıyor. Takıntı deniliyor. OKB olması için taşların çizgisine bastığın an sıyırman lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 banada psikiyatrist obsesif kompulsif sin demişti , ilaçla azcık toparladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 el yıkama var bendede. Kışın işkence oluyo ellerimin üstü kıpkırmızı, pul pul oluyo, kesikler oluyor vs. Birde şöyle bir yanı var ki, arada sırada emin olamıyosun yapacağın şeyden ve yanındaki insanlara öyle gereksiz sorular soruyosun ki, direk dumur oluyolar neyse ki arkadaslar, aile felan alıştı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 saç simetrik olacak arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 monk döver. hala da izliyorum digi de 6. yada 7. sezonu var jnms. obsesif kompulsif çok kötü ya düşünsene mantıksızlığı biliyosun ama kontrol edemiyosun falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Killer said: saç simetrik olacak arkadaşım. http://ps3.kombo.com/images/content/news/blurb_duke2_20080626.jpg Simetrinin allahini da buyuruyorum sana kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 her gün bir adet cipram atın sevgili insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 aslında bunların üstüne üstüne gideceksin. bak bakalım bişi kalıyor mu? ben inanmıyorum mesela, 3-4gün aç bıraksan sonra elleri kirli diye yemek yemeyecek adam yoktur. yerden bile yer vallahi. neyse 3. dünya savaşı çıkınca bu gibi rahatsızlıklar bi süre kaybolacaktır. swh lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar