Black-ice Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 böle bişey görmedim ömrümde. çok çoook garipti. monk izleyen var mı. aynı hastalığa sahip bi komşumuz varmış bizim. bugün eve geldim apartman kapısına şöle bi 10 metre kala kedi çıkmış bi tane duvara bizim burda hep takılan bi hayvan severim bende kedileri bayağı bi. durdum hayvanı sevmeye başladım. baktım arkadan bi kadın bağırıyor sağa sola koşturuyor. ellerini böle dizlerine vura vura kocasına bağıra bağıra şöle dedi: "ama bak delikanlı kediyi sevdi şimdi. allah. oof" bana döndü bağıra bağıra: "ama niye seviyosun şimdi? nası geçicem ben ordan" dedim korkuyo heralde. bayağı korkuyo hatta galiba dedim:) kediyi ittirdim gitti heyvan. tamam dedim gitti. yürümeye başladım kapıya. kadın bi bağırdı. -dur dur gitme sen bekle orda biz eşyaları toplayalım önce biz çıkıcaz. -hö? -sen kapıyı ellersen ben geçemem o kapıdan kediyi okşadın. tabi ben şoktayım. bu sırada kadın durmadan konuşuo: -sokak kedisi sevilir mi hiç -hastalıklar mikroplar.. kocasına dönüo -ay kediyi okşadı okşadı her yerini elledi. sürekli böle etrafında dönüo panik halinde bi oraya koşuo bi buraya -of of napcaz şimdi ay. baktım kapıcı gülüo uzaktan. göz kırptı falan anladım ben durumu sonra kadın geldi. şimdi sen bi izin ver biz geçelim dedi. napim dedim uzaklaş dedi. uzaklaştım. biraz daha uzaklaş dedi. ben artık gülüyorum ama. uzaklaştım iyice. bu nefesini tuttu böle benim bulunduğum yerden geçti hızlı hızlı ağaç sarkmış biraz böle ağaçtan falan nasıl korkuyor, yani bunları taklit ederek anlatmam lzm aslında size:D bu sırada hala konuşuo işte sevme bi daha kedi falan. dedim şimdi fırlatıcam rapidoları kafana. bu arada kocası da bütün olay yanımızda bi yüzünde çok ama çok küçük bir tebessümle duruyor. hiçbir şeye müdahale etmiyor. kısaca olay bu. aslında acıdım, çünkü tedavisi çok zor bir hastalıkmış ama insan böle bişey başına gelince o an sinir oluyor tabi. kadının tipi de görseniz beyaz saçlı, kemik gözlükler 60 yaşında falan. ne düşündüm bi de diyelim orda çekilmesem gitsem kapıyı ellesem böle sürtünsem heralde ömür boyu bahçede kalırdı kadın. ya öle yapsam n'olacaktı çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Monk'u izlerdim çok eğlenirdim.. insanın obsesif olması zor arkadaşım zoorr.. anlamak daha da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 anlamak zor değil hatta imkansız bence o hastalığa yakalanmadan:) ilk mesajın senden gelmesi de ayrı bir mizah öğesi olmuş:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 üzerine tükür bundan sonra.. dur dur tükürme!!! önce tütün çiğne sonra tükür böle koyu renkli ŞAAAAP diye tam suratının ortasına! kalpten giderse beni ilgilendirmez. zaten kim yapar böle salakça şeyi yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben de onu düşündüm. gidip sarılsam orda kadına mesela. bayılır kalır heralde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 oha enterasanmış. yazık ama ya bende de bi ara simetri hastalığı vardı, hoccemama bilir ki o iyi zamanlarımı biliyor tavlada bile sorun çıkarırdım. şimdi geçti kendinden allahtan, evin patlayan ampullerini bile değiştirirdim. 4 tane ampul varsa teki patladıysa tekini çıkarırdım yananları karşı karşıya koyardım fln. hoş dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kötüymüş ya. kontrol edemiyorlar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Greeny said: oha enterasanmış. yazık ama ya bende de bi ara simetri hastalığı vardı, hoccemama bilir ki o iyi zamanlarımı biliyor tavlada bile sorun çıkarırdım. şimdi geçti kendinden allahtan, evin patlayan ampullerini bile değiştirirdim. 4 tane ampul varsa teki patladıysa tekini çıkarırdım yananları karşı karşıya koyardım fln. hoş dğeil Count me in, aynen eskiden simetri hastaligina gitme yolundaydim yaklasik 5-6 sene once falan, yendim gayet rahatlikla. Temiz olup duzenli olmak ayri, OCD ayri, mantik almayan sebepsiz ''takintilar'' gibi bir aciklama mi getirsem, cok abuk cidden. Cok sukur herhangi bir disorder da kalmadi bende simetri hastaligini da yenince, yukarida saygideger ablam vardir mesela, ciddi yuksek derecede ADHD + cok hafiften OCD, bebek bakicisi gibiyim sdhfs. Kiz caydan korkuyor bu ara, demledigimiz, kettle/makineden cikan cay, bildigimiz cay. Ustune dokuldugu falan da yok hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ağzına vursan düzeliyor onlar. Ne bu şımarıklık canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 simetri, yorgan düzeltme, saç düzeltme en çok çektiklerim. of daha da var ama yazamam hjdshf. herkese kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bunların cidden nasıl geliştiğini merak ediyorum. ha benim de garip korkularım yok değil ama simetri ne yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 korku değil ya, titreme şeysi, sırttan çıkan ürperme, titreme, sallanma, bazen düzeltememe. dhgdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 hmm garip bi hislenme. başkasının da saçını düzeltiyor musun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 onu her zaman yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ehuahuhau sayınız çok ise ben sizi rahatsız ediyorum sanırım. çooözür dilerim. saçlarım kolayca dağılıveriyor rüzgarla falan. bi de ahenkle dans etmiyor şerefsizler! bayağı bi kafalarına göre uçuşup, çarpışıyorlar mallar. gerçi sahipleri olacak herifin de dans konusunda yeteneksiz olmasından mütevellit bu hareketleri doğal karşılanabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ahahha ya o saçta simetri aramıyorum sen yanlış anladın fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 beni sacim uzunken gorsen demek ki devrelerin yanicak niyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 asimetrik telefonlardan alıp hediye etmek lazım.. nokianın yamuk yumuk modelleri var ya. hah onlardan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Two important factors determines an action if it is OCD 1) if you think that when you don't perform the action you will have a bad outcome somehow 2) if this action has a definite pattern, or a ritual. Most common type of OCD is known as praying to God. Especially some Muslims prays when they go to the bed. If they don't they feel very depressed, sometimes think that they will have bad dreams. Moreover, they have several numbers of prays like 3 ihlas and 1 fatiha. Other popular OCD types are definite number of washing hands and symmetry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bende sey var cok el yikarim. kedi kopege dokunursam mutlaka gider yikarim bisey yemem asla. bende de mi var acaba ya insallah yoktur. oha dua olayi da bende var. LAN!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 dasaaa said: bunların cidden nasıl geliştiğini merak ediyorum. ha benim de garip korkularım yok değil ama simetri ne yaw? tavladan örnek vereyim. taşları dizdik mesela, tüm taşların cetvelle düzeltilmiş gibi aynı hizada olması lazım. bir sütundaki yani. kazara elimiz çarptı diyelim, anında düzeltilmesi gerek. milletin bana yenilirken sırf sinirimi bozmak için taşların yerlerini bilerek değiştirdiğini bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 dasaaa said: üzerine tükür bundan sonra.. dur dur tükürme!!! önce tütün çiğne sonra tükür böle koyu renkli ŞAAAAP diye tam suratının ortasına! kalpten giderse beni ilgilendirmez. zaten kim yapar böle salakça şeyi yau. arkadaşlar bu bahsedilen bi hastalık. OKB tedabisi mümkün olan fakatr tedavisi uzun süren bir hastalıktır. umarım kadın tedavi görüyordur ve de iyileşir ne diyim. aynı bu şekilde bi arkadaşım var. daha doğrusu zamanında OKB liymiş şimdi iyi, ama hala ilaç kullanıyo. o da tedaviye devam e4diyo hala hastalık belirtileri yok olsa da. yani bu insanlar biliyo oraya dokunsa da bişey olmıcaanı ama, nedir; obsesyon ve de takip eden kompulsif tepkiler. biraz daha duyarlı olalım lütfen rahatsızlığı olan kişilere karşı. şurada dönen muhabbetin, "hacı geçen bi kör gördüm, çelmeyi biçaktım 2.80 yerde. ehi ehi" muhabbetinden farkı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Abimde OCD, ADD ve manic depression var. Evet Amerika'da yaşıyor tabii ki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 keşke benim abimde de olsa, yılların öcünü alırdım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar