Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mekik tahtasiyla yapilabilecek hareketler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alt karın kası için, uzanıp bacaklarını alt karın kaslarının doğru şekilde kasıldığını hissedene kadar kaldırıp sonra tahta hizasında indireceksin, ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama iyi çalıştırıyor bu hareket doğru yapıldığında :P
Mesaj tarihi:
alt karin kaslarimi kasamiyorum baya uzun zamandir, aslinda bi amacimda onlari kasabilmek. yani orda artik kas var mi ondan bile emin degilim hehe.
Mesaj tarihi:
Zaten vücudundaki yağ oranı belli bir düzeyin üstündeyse yapacağın karın kaslarını görmen mümkün değil. O yüzden sadece karın egzersizi yaparak orda estetik bir gelişme olmaz.

Karın kaslarını çalıştırıp aynı zamanda yağ oranını azaltırsan yavaş yavaş o bölge düzleşmeye başlar. Yağ oranını nasıl azaltacağın yukarda özetlenmiş zaten. Google'da arayınca da tonla detay bulabilirsin. (reduce body fat diye arat)

Ama bir iki kilit noktasına tekrar deyineyim:

- Sadece kardiyo ve kas çalışmakla olmaz ya da çok yavaş olur, beslenmene de dikkat etmen lazım
- Sadece karın çalışmak yerine tüm vücudunu çalışırsan bütün vücudunda kas oluşmaya başlayacağı için yağ oranı daha hızlı düşecektir
- Kısacası karın egzersizi yapayım da karnım incelsin diye bir şey yok (edit: yağ oranın zaten belli bir seviyenin altındaysa olur o ayrı)
  • Yeni Oluştur...