daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 off ya 4:30 a kafam girsin saat kurcaz yine :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 nets detroit maci 3. overtime'a gitmis durumda an itibariyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ve nets kazaniyor... nihahahahahahahhahahahaha detroit'in patlamasina sadece 1 mac kaldi. Nets bi sonraki macta dayanirsa, sene basinda Larry Brown dallamasini detroit'in basina getirenler feci patlayacak.[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Loading. ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 15 Mayıs 2004 06:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 East Indiana Pacers (2) vs. Miami Heat (2) Game 1: Mia 81 - 94 Ind Game 2: Mia 80 - 91 Ind Game 3: Ind 87 - 94 Mia Game 4: Ind 88 - 100 Mia Detroit Pistons (2) vs. New Jersey Nets (3) Game 1: NJN 56 - 78 Det Game 2: NJN 80 - 95 Det Game 3: Det 64 - 82 NJN Game 4: Det 79 - 94 NJN Game 5: NJN 127 - 120 Det (3 OT) West Minnesota Timberwolves (3) vs. Sacramento Kings (2) Game 1: Sac 104 - 98 Min Game 2: Sac 89 - 94 Min Game 3: Min 114 - 113 Sac (OT) Game 4: Min 81 - 87 Sac Game 5: Sac 74 - 86 Min San Antonio Spurs (2) vs. Los Angeles Lakers (3) Game 1: LAL 78 - 88 SAS Game 2: LAL 85 - 95 SAS Game 3: SAS 81 - 105 LAL Game 4: SAS 90 - 98 LAL Game 5: LAL 74 - 73 SAS[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Loading.. ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 lan allah allah yaa... nets nasıl yener detroit'i kardeşim ben deliriyorum burda be. saçmalıyor herhalde detroit izlemedim daha maçı ama. işte minessota laaan. bu seriyi geçecek minessota. finale bile kalır ya hadi t-wolves yürüyün aslanlarım[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 detroit 3 uzatma sonunda yenildi hamilton, 2 wallace'lar, tayshaun prince 6. faullerini aldılar. sahada tamamen yedekleri kaldı detroit'in 3. çeyrekte[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 3. ceyrekte diil 3. uzatmada Nets'de de K-Mart, Collins, Rogers ve Williams 6 faulle atildilar, 2 uzatma boyunca sahadaki en uzun adamlari Scalabrine'di... 2 uzatma boyunca pota alti 0 olan bir takima yenildi yani detroit (ve Larry Brown naapti? oyuna Darvin Ham'i soktu! hehe Darko'yu soksa daha kabul edilebilir bi okuzluk olurdu heralde)[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Loading.. ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 15 Mayıs 2004 13:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ya zaten belli oluyo yazımdan 3. uzatmada olduğu :D[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 yok ondan bahsetmiorum tamam yedekleri ile kaldi demissin 3. ceyrekte o yanlis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Maci takip etmedim ama Mehmet neden sadece 8 dakika oynamis gozukuyor NBA.com da? sakatlandimi yoksa istatistikmi yanlis?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 sakatlanmadi, istatistik dogru, Larry Brown oynatmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 budur iste FORZA NETS valla bastirin koclarim 1 maciniz kaldi yürüyün be kim tutar sizi macla ilgili bir ayrinti nets den 6 oyuncu double double yapmis galiba cok sevindim ya[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 istatistik doğru mehmet her maçta ii oynamasına rağmen böyle az süre alıyo [Bu mesaj bubbaChucks tarafından 15 Mayıs 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 of of noluyo ya bütün seriler tersine dönmeye başladı yalnız birşeye dikkat çekmek istiyorum playoff tarihinde 2-0'dan geri gelip seriyi kazanan çok az takım varken bu sene lakers ve nets şu anda 3-2 öndeler bayağı büyük mucize gibi hatta kings-wolves serisi de 2. ve 3. maçıyla şimdiden mucizelere sahne olmuş durumda[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 eh son iki senenin doğu finalistini öyle elini kolunu sallaya sallaya kimse yenemez:). Miami öbür tarafta indianayı elese mükemmel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bi ben mi izlicem maçı koca pati'de ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Hedo hala sut sokamiyor.Memo zaten dakika alamiyor. Iki takimda elenmek uzereler. NBA in eniyi takimlarinda ilk beste 2 turk oyuncumuz olmasinin keyfini yasiyorduk ne guzel , agzimizda bu kotu tadla bitirmeyiz umarim seneyi.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Son 9 dakika macta , Lakers 4 sayi onde.Coktan biterdi bu is ama Spurs inanilmaz hucum ribaundu aldi.Berbat sut yuzdelerine ragmen hala macin kopmamasini saglayan tek sey bu.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Pff :( Dilerim Wolves veya Kings eler Lakers'i. Çok zorda olsa.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: Fistan, 13 Mayıs 2004 17:15 tarihinde demiş ki: Khirsah üzülceksin bu seride. Öhöm öhöm işte lakers farkı 2-0 dan 4-2 ve konferans finalindeyiz[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 SACRAMENTO ŞAMPİYON OLCAK bu arada Detroit-NJ maçı mükemmel olmuş ya 3 uzatma falan NBA PLAYOFF tarihinin 3 uzatmalı 2. maçı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ve netekim sampiyon lakers East Indiana Pacers (3) vs. Miami Heat (2) Game 1: Mia 81 - 94 Ind Game 2: Mia 80 - 91 Ind Game 3: Ind 87 - 94 Mia Game 4: Ind 88 - 100 Mia Game 5: Mia 83 - 94 Ind Detroit Pistons (2) vs. New Jersey Nets (3) Game 1: NJN 56 - 78 Det Game 2: NJN 80 - 95 Det Game 3: Det 64 - 82 NJN Game 4: Det 79 - 94 NJN Game 5: NJN 127 - 120 Det (3 OT) West Minnesota Timberwolves (3) vs. Sacramento Kings (2) Game 1: Sac 104 - 98 Min Game 2: Sac 89 - 94 Min Game 3: Min 114 - 113 Sac (OT) Game 4: Min 81 - 87 Sac Game 5: Sac 74 - 86 Min San Antonio Spurs (2) vs. Los Angeles Lakers (4) Game 1: LAL 78 - 88 SAS Game 2: LAL 85 - 95 SAS Game 3: SAS 81 - 105 LAL Game 4: SAS 90 - 98 LAL Game 5: LAL 74 - 73 SAS Game 6: SAS 76 - 88 LAL[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: The_Delucian, 02 Mayıs 2004 01:38 tarihinde demiş ki: daha once demıstım tekrarlıyorum ... spurs-lakers serısının galıbı fınalde pıstons ı yenerek sampıyon olacak ... tahmınım 4-2 SAS ... malonunda payton unda ıcıne ne kadar patlamasını ıstedıgı bır bılsen ... ahanda zıctık ... patladım ... sustum ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 los angeles lamers tamamen balına geçti diyebiliriz seriyi. sas hayatı boyunca kaçırmadığı boş şutları kaçırdı son 4 maçta[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 3 uzatmali 2. degil 3. maciymis bu arada nets-pistons 6. maci bu gece saat 3 te galiba olur da yabanci kanallardan bi yerden falan birileri seyredebilecekse die sabah eurosport news tan da alabilirsiniz macin sonucunu [signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 16 Mayıs 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar