paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Selam, Çok geç buluşmayalım ama. Ben daha Tuzla'ya dönücem çünkü :( Ayrıca 3pm'de kurstan çıkacağım Göztepe civarında :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ben sehir dışındayım, ucakta yer bulursam gelmeyı dusunuyordum zaten bu hafta sonu. bakayım, durumuma bakar. sız yer ve saatı yazın, ortada gozukmezsem anlarsınız nıye oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 benimde ucagim saat 18 gibi iniyor bu hafta yapmasaniz gelirdik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 saat kaçta buluşuorz yrn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Selam, 5pm Taksim Meydanı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Abi geç kalanlar fln olabilir meydanda ayakta dikilmeyelim. Burger'in sırasında hemen meydanda Gloria Jeans var orada oturalım yavaş yavaş kadro toplansın sonra oradan hareket ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Hani erken yapacaktık buluşmayı? Akşam için benim program var! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 vodanın teklifi mantıklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 50% diyeyim ben n'olur n'olmaz =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Selam, Olmaz! Herkes birer 225/45R17 lastik takacak boynuna ve heykelin dibinde bekleyecek. Parolamız 'düt düt/ne var len!'. Her üye, karşısında üye olduğundan şüphelendiği birini gördüğünde 'düt düt' diyecek, diğeri de el kol hareketi ile 'ne var len' diyecek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Simdi 5 mi dedik :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Selam, Ben diyeceğimi dedim, başka rakam/sayı söyleyen çıkmadı :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 valla ben 5 te meydandayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 para sen bir telefon numarani buraya yaz yada ozel mesajla olduda yetisirsem bende gelirim(madrid barajas havalimanindan slmlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 saat 1930 da indik istanbula rotardan dolayi bir dahakine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Bizde prozzak ve Redogski 3 kişiydik. paramecium'da katılamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 patlıcanlı çok sağlamdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Selam, Şimdi eve girmiş bulunuyorum, akşam hastane ev arasında mekik dokudum. Detay yazarım, şimdi uyumam lâzım. Saygıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 beni de aramışsınız akşam ama ailevi bir sebepten dolayı katılamadım, o yüzden 50% demiştim zaten. paramecium ne olduysa geçmiş olsun, prozzak sana da hayırlı tezkereler dileyeyim buradan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bidahaki prozzak askerdeyken artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Resim yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Yok. Fotoğraf çekmedik Gloria Jeans'te fotoğraf çekmek yasakmış :) Tabi sebep bu değildi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 paramecium olsa çekerdi :P gerçi sonra kimseye göstermezdi fotoları oda ayrı konu :D bkz.autoshow 2008 fotoları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bir daha önceden kesin ve yer kararlaştırıp yapalım. Çok son dakika oldu sanki bu sefer. Daha çok katılımcı ile kısa sürede yine yapalım bir buluşma.. Para bu arada geçmiş olsun çok her ne olduysa. Prozzak sana da hayırlı teskereler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 eyw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar