FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 operadaki gibi bi anasayfaya sahip olsun. aşağıdaki boş(beyaz olan yerler) kısma çift tıklayınca direk anasayfa açılıyo. hayvan gibi alıştım en çok istediğim özellik bu hatta. operadaki mouse hareketlerinin aynına sahip olsun(sağ tuşu aşağı doğru sürükleyince yeni sekme açsın. sağ tuş basılı konumdayken sol tuşa tıklatınca "geri", tam tersini yapınca "ileri" komutu işlesin.). mouse tekerleğine basınca çıkan o yuvarlak şey(adı neydi ki?)teker sürüklendiğinde(basılı konumdayken mouse'un kıpraşması :() de çıksın. operada sürükleyerek basınca da işliyo, firefoxta eğer basılı konumdayken sürüklenirse mouse, hiç öyle bi işaret çıkmıyo ve scroll geyiği yalan oluyo. işte böyle birşey mümkün müdür? operadan gayet memnunum ama bazı siteleri açamaması, facebook gibi sitelerde hayvan gibi kasması falan baya baydı artık. bilgisayarda 2348 tane browser olsun da istemiyorum ama operadaki rahatlıktan da vazgeçemiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 1- fast dial 2- mouse gestures bu eklentiler işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 eger sorunun operanin sayfa goruntuleme hedesiyse en guncel versiyonu indirerek opera ile devam edebilirsin. cunku alistigin browseri degistirmek sorunsuz gibi gozukse de kisa vadede sac bas yoldurabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ya sorun görüntüleme geyiği de değil aslında. mesela facebooktayken açıkken yazıları seçmek ölüm oluyo. mouse ile butonların üzerinden geçtikten 2sn sonra falan o butonlar seçiliymiş gibi tepki veriyo. resmen kasıyo opera. ama facebook açıkken falan diğer sitelerde sorun olmuyo hiç. biraz kurcalayım bari, olmazsa katlanıcam artık buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben anlamıyorum doğru eklentileri yükledikten sonra hangi browser firefox ile kapışabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ben yaptım o denilenleri falan. mouse gestures falan kurdum da, sadece operaya benzeyebildi mozilla. çok hantal geldi falan böyle :( facebook'u azaltıcam, operaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Fast Dial'ı bugün kullanmaya başladım, baya baya iyiymiş yahu... Doğru eklentilerle zaten iyi olan Firefox muhteşem oluyor. Başka yollara sapmayın, doğru yol olan Mozilladan vaz geçmeyin, geçirttirmeyin =) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 eger kasit islevsellikse herhangi bir browserin firefox ile kapismasi mumkun degil zaten. fakat o islevsellik icin hizdan verilen tavizi de gormezden gelmemek lazim. hiz konusuna gelince chrome ya da opera nere, firefox nere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ya yine opera firafox chrome kavgası yapmayın. evet her birinin kendine göre artıları var. siz hangi artıyı istiyosanız o tarayıcıya yönelirsiniz olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 öle bi firefox istiyorum ki; 126351672352 tane eklenti yüklememe hayvan gibi hızlı açılsın. Ama hayatta her istediğimiz olmuyo mealesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 firefox preloader rlz valla şak diye açılıyor eheh. ayrıca gayet hızlı firefox neyinize yetmiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar