MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bizde adam akıllı yol yok, Almanya'da Hitler'in 1938 de yaptırdığı otobanlar hala taş gibi duruyor ... Bu işin arası yok mudur arkadaş bi yol mühendisi falan tutsalar, asfalt döken amelelerin insiyatifine bırakmasalar şu işleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Doğru düzgün yerleştirilmiş kaldırım taşı yok ki yağmur yağdığında altına su dolmuş taşlara basmamak için kafamı kaldırma fırsatı bulayım. Yol mu dediniz? Çok bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bi de şu vakitten sonra kolay da değil yolları avrupa standartlarına çıkarmak... Dünya savaşı olsa da yerle bir etseler istanbulu anadoluya girmeye çalışırken, sonra alt yapı yollar kaldırımlar güzel güzel inşa ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Öncelikle geçmiş olsun. Bereket ki arabada bişey yok jant, lastik önemsiz aksamlar arabanın değerini düşürecek bişey olmamış neyseki. Ya samimi söylüyorum 1 hafta 10 gün araba kullanmayınca günlük kullandığınız yollarda yeni çukurlar vs açıldığını farkediyorsunuz. Hergün geçtiğiniz yoldaki değişiklikleri az çok farkedip ona göre bi rota çizebiliyorsunuz ama böyle ufak aralar verince araba kullanmak çok zor oluyor yeni rota belirlemek gerekiyor. Birde nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde sanki içine torpil koyup patlatmış gibi patlıyor bizim asfaltlar. Nasıl oluyor bu? Hadi kar yağınca don olunca okeyde havalar sıcak giderken de oluyor be ya? Tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 geçmiş olsun saçma salak yollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 MrMarvelous said: Bu işin arası yok mudur arkadaş bi yol mühendisi falan tutsalar, asfalt döken amelelerin insiyatifine bırakmasalar şu işleri... Senede 2 kere kime ihale edecekler sonra, hayret bişeysin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hahahah cidden ya rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 arnavutkoyde yeni yol döşediler. Daha döşeyeli 1 ay olmadı taşlar kalkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 gecmis olsun diyen herkese tessekkurler bu isler aslinda biraz bizde bitiyor. amerikada veya avrupada bu olay birinin basina gelse aninda belediye, karayollari veya o yoldan sorumlu kimse hemen dava edilirdi. tazminatlar takir takir alinirdi. bakmayin turkiyede belediyeler ellerinden para alindiginda akillanip duzeltiyorlar; ama bende dahil bayag sorumsuzuz. gerci ben sabah avukati aradim, nasil cozeriz bir dava acalim adam olsunlar diye. gece rapor tutturmam hatta noter lazimmis. her neyse sonucta en azindan anayollar iyi durumda olmali bence, ara yollari bir derece anliyorum ama otobanda boyle cukurlar hele viyadugun ustunde olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 oha geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 asfaltla ilgili en büyük sorun ek yapmak. istediğin kadar kalite malzeme kullan, istersen en kral ustaları bul getir; asfalt dökmeye başladığında yüzlerce kilometre hiç durmadan dökebilmen lazım. bizim devlet büyükleri sağolsun, eskinin at arabaları için yapılmış yollarına asfalt dökme konusunda uzmanlık kazandıkları için ana arterlerde bile bu tip sorunlar yaşanıyor ne yazık ki. geçmiş olsun, kazaya sebep olmadığı için de kime istiyorsan dua et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Geçmiş olsun valla. Yahu adam ferrari demese çüş neyle aldın o virajı 120liyle diyince yine dicekti ferrari diye sonuçta:D Bu arada şaşkınbakkal'da da var bodrum mantı ama orda yemenin ayrı bi keyfi var nedense bende oraya gidiorm genelde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Ben arabanın tamamını merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 geçmiş olsun matama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 keşke her yere asfalt yerine beton yol yapsalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 istanbul un kenar yollarında benim eski 206 yı dağıtmıştım ben. oyle dayanıksız bir araba da değildir o konularda. cok hızlı falan da gitmiyordum. ne kufretmiştim belediyeye. yalnız olmamak guzel, ama ferrariye olması kotu olmus. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Dartanian said: Ben arabanın tamamını merak ettim 430 spyder işte nesini merak edecen :) resimleri var her tarafta. yazık olmuş alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bi ara ayda 1 lastik patlatıyodum, 215/45/17 ebatlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 oyle diyorsunuz da ben new yorkta yasiyorum burda da yollar felaket yani cukur icinde, o yuzden bu her yerde oluyor. ama tabi istanbulun yollari iyi demek degil bu, orasi da cok kotu... gecmis olsun arabaya yazik olmus, ben olsam hele oyle bir araba olsa altimda cildirir kafayi yerdim polise molise kim varsa etrafta kufrederdim herhalde, sonra da nezarete atarlardi tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Büyük geçmiş olsun. Köprü çıkışı kadıköy istikametine doğru giden yolda sol şeritte çok sağlam çukurlar var dikkat edin ayrıca. Bu arada bütün sapakları geçtikten sonra viraj var sola doğru orda münkünse sağ şeritten gitmeyin. Az kalsın takla atıyodum orda arabanın burnu havalandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 O diil de şey geldi aklıma :D Köprü de metrobüs çalışması yapılırken yola metal levha koymuşlar çukuru örtmek için zannedersem. O levha düz olmadığı için rapma etkisi yapıyormuş. Bi gün biri bunu bilmeyip 120 den hızlı bi şekilde üstünden geçince uçmuş yoldan hahahaha çukurdan falan daha büyük rezalet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 O metal tümsekleri hatırlıyorum. 15 20 cm yüksekliğinde şeylerdi. İnsanlar sırf onun üzerinden geçmek için yavaşladığından arkalarında inanılmaz bi trafik oluyordu. Bizim gerizekalılar o tümseği daha geniş bi yüzeye yayıp arabaların rahatça geçmesini sağlayacak bi levha yapmayı akıl edememişler demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yalnız o tümsekten 100 falan gibi bi hızla zıplayanı da gördüm bizzat (koyu renk bi sedan civic idi). böyle gerzek bi ülkedeyiz ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 çok geçmis olsun bende gecen hafta cok sovdum janta bisey olmadida lastik patladi benimde. hergün gittigim yol okulum yani şilede...yollar yeni yapiliyor zaten bir hafta iki seritli yol tek serit oluyor bir hafta tekrar gidis donus veriyorlar hemde bazen tabelalari degistirmeden...her hafta kaza olur banko 3-4 tane. hepsine tamam dedik dikkatli gidiyoruz daha bir gun once olmiyan bir cukur...bende girdim 120 ile aninda pat diye bi ses lastik patlamis yagmur camur ustumdede takim elbise vardi rezil oldum resmen her tarafim batti lastigi degistirene kadar kapakciklari acan aletide bulamadim bagajda 1 saat surdu degistirmek. hemen durmama ragmende lastigi atmak zorunda kaldik komple gitmis durup dururken masraf deli oldum. isin dahada kotu tarafi bi gun sonra yoktu o cukur boyle sansizlik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Çok geçmiş olsun Matama, daha beteride olabilirdi bu yollarda. Mr_Hand said: yalnız o tümsekten 100 falan gibi bi hızla zıplayanı da gördüm bizzat (koyu renk bi sedan civic idi). böyle gerzek bi ülkedeyiz ya. :/ bende yaptım onu :( bilmiyordum, bi an havalanınca çok şaşırmıştım sonra ilerde bitane daha görünce çaktım olayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar