Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bu emulator ile ilgilenen veya bir bilgisi olan var ise benimle iletişim kurarsa sevinirim. ps: özel mesaj[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Lonewolf duymuştum ama wolfpack'i ilk defa duyuyorum sitesi falan varmı ?[signature][hline]Leylek Blackice
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 nasıl bişey download icin link verebilirmisin?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 evet sanırım buldum buyrun bende bir incelemek istiyorum.. http://www.wpdev.org/[signature][hline]Leylek Blackice
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bir UOX turevi, UOX'den iyi idi en son, onu da revisionlar gibi UOX bunyesinden ayrilan dev'ler gelistirmisti sanirim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sphere koduna benziyormu? ve skillerin hepsi calisiyormu? =)[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Phyton prog. dilini kullanıyor,ancak bu sohbeti baska bir yerde yaparsak sevinirim.Bilgili kişi gerekli şu anda.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Farkı ne?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 pek sevmem bu sözü ama upınız[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
taz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 uğraşılmayacak kadar kötü bir emulator. bence zaman harcamayın[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım!
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 pek oyle degıl farklı bır yapısı var.Dedigim gibi hala ilgilenenleri bekliyorum.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman..
Wrapper Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ben gormek isterim aos tabanlımı ?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... CeNdEre 06 Genclik
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 aos'u destekliyceğini hiç sanmıyorum..[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi..
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 AoS'u destekleyip desteklememesi pekte önemli değil. Wolfpack ile bir ara ilgilenmiştim. Fakat karmaşık bir dili var. NoX-Wizard emulatörünede bir ara baktım o çok hoşuma gitti. Fakat o da farklı bir sistem üzerine kurulu. Sphere'în bu kadar rabet görmesi bana göre kolay scripting diline sahip olmasıdır. NoX-Wizard ile ilgilenenler için sitesi: http://noxwizard.sourceforge.net/ ps: nox-wizard open source bir projedir.[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı?
Öne çıkan mesajlar