Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız meselesi... içimi sizlere döküyorum.....

PXJTERM

Öne çıkan mesajlar

yılladır çıktığım ve çok az sorun yaşadığım kız arkadaşım salaklaşmaya başladı.... onu çok seviyorum ona bunları söyleyemiyorum bari sizlere söyleyim rahatlayım...

1- Popstar gibi bilimum salak programları izliyo, bana anlatıyor ve onlara özeniyor.. hatta durup durup bana şarkılar söylüyor offff
2- güncel bilimsel konulardan konuşmaya gelmiyor... genel kültürü gün geçtikçe düşüyor...
3- eskiden böyle değildi onu kendimden daha oldun görürdüm ama yolda yürürken bile bağıra bağıra konuşmaya başladı son zamanlarda...
4- bazen kendi kız arkadaşları için beni satıyor... onun kız arkadaşlarıda bana asılıyor ama benim gözüm ondan başkasını görmüyor tabii.... bir keresinde başbaşa yemek yemeği düşünüyorum kendi gibi bir arkadaşını getirmişş.. off sinir oldum ama hiç söylemedim tabii.. hiç de belli etmedim...
5- popstar gibi yarışmalara katılmayı düşünüyor ve beraber biz evleniyoruz evine girmemizi istiyor... bana dizileri anlatıyor...
off daha çok var.. onu seviyorum ama ayrılmak ta istiyorum... kayıp balık nemo filmindeki o salak balığa benzetiyorum... off
ağlamak istiyorum yaaaa[signature][hline]yaşasın bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 20 Mayıs 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
alışmıştır sana kendine çok yakın hissediyodur yüz mimiklerinle kızdıgını belli et yavas yavas.

a bak bu dediğin doğrudur... gerçekte nasılsa bana öyle gözükmeye başladı heralde.... çok alıştı heralde... ilk zamanlar karşıdakiyle ilişkiyi turmada davranışları kısıtlama olayı onda ortadan kalktı heralde... çok rahat artık oo... ayrılırsam benden çok o üzülür.. daha önce hiç ciddi sorunumuz olmamıştı....[signature][hline]yaşasın bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

önümde şimdi iki seçenek var.. 1; doğrudan neden belirtmeden sıkıldım diyip ayrılmak 2; yaptılarını söyleyip ona zaman vermek... offf çok üzülüyorum... Öss ye çok az bir zaman kaldı... Öss den sonraya mı sarkıtsam öyle yapacam heralde... zaten bilemiyorum öss den sonra arada sadece bir yazımız var.. üniyi bu sene büyük ihtimal kazanıyorum üniye giderken de ayrılabilirim... araya kaynatırız belki bilemiyom.... Psikoğamı gitsem acaba.. yoksa psikosomatik düzenleyici ilaçlardan mı içsem... offf iyiki paticik var...[signature][hline]yaşasın bambular...
Sosyal ağlarda paylaş

arkada$ım,
Kız arkadaşın seni kendine çok yakın hissediyordur bunun için biraz cıvıtmı$tır fazla sitem gösterme ince ince kızdığını belli et yoksa zor'a çıkmaza gidersin seviyorsan sevmiyorsan bunları konuşmak boş olur.
-
onun öss sınavı varsa bu herşeyden çok önemli alttan almaya bak kırma üzme al karşına konuş aynı durumlar bende var, ama su an cok zor durumdayız 2 mızde.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

benim hiç kız arkadaşım olmadı (sevgili manasında) salla yani boşver bak ben böyle de yaşıyorum (tabii buna yaşamak denirse... :) )

ha bi de öss'ye kafam girsin. starcraft oynamak varken öss'ye çalışmıştım ben off sıkıcı...[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...