PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 yılladır çıktığım ve çok az sorun yaşadığım kız arkadaşım salaklaşmaya başladı.... onu çok seviyorum ona bunları söyleyemiyorum bari sizlere söyleyim rahatlayım... 1- Popstar gibi bilimum salak programları izliyo, bana anlatıyor ve onlara özeniyor.. hatta durup durup bana şarkılar söylüyor offff 2- güncel bilimsel konulardan konuşmaya gelmiyor... genel kültürü gün geçtikçe düşüyor... 3- eskiden böyle değildi onu kendimden daha oldun görürdüm ama yolda yürürken bile bağıra bağıra konuşmaya başladı son zamanlarda... 4- bazen kendi kız arkadaşları için beni satıyor... onun kız arkadaşlarıda bana asılıyor ama benim gözüm ondan başkasını görmüyor tabii.... bir keresinde başbaşa yemek yemeği düşünüyorum kendi gibi bir arkadaşını getirmişş.. off sinir oldum ama hiç söylemedim tabii.. hiç de belli etmedim... 5- popstar gibi yarışmalara katılmayı düşünüyor ve beraber biz evleniyoruz evine girmemizi istiyor... bana dizileri anlatıyor... off daha çok var.. onu seviyorum ama ayrılmak ta istiyorum... kayıp balık nemo filmindeki o salak balığa benzetiyorum... off ağlamak istiyorum yaaaa[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sen resimler icin yardımcı olmusmuydun ? :P[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 allah ve zaman yardımcın olsun =)[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 gecmıs olsun zor[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 dikkat ette benim durumuma düşme.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 abi yani eğer kızda sevmediğin özellikler varsa git söyle bunları böyle böyle diye... eğer negatif bir cevap alırsan ayrılmak zorunda kalırsın...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Mavi, 20 Mayıs 2004 21:57 tarihinde demiş ki: dikkat ette benim durumuma düşme. senin durumun nasıl?[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 mavi senın kız nası gidio ayrıldınız mı api? =([signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kız meseleleri için ayrı bi bölüm açılsın bence ya çok faydalı olur!ema aplamızda var daha nolsun =) şuaralar ihtiyacım yok ama elbet bende sorunlar yaşarım..gerekLi ! ![signature][hline]I'm For ReaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 şu sıralar ciddi biçimde ayrılmayı düşünüyorum ama çok üzülürüm... bilemiyorum onu suçlarım heralde.. neden bu kadar salaklaştı yaaaaa offf düzelirmi acaba... offfffff[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 alışmıştır sana kendine çok yakın hissediyodur yüz mimiklerinle kızdıgını belli et yavas yavas.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Pyr0, 20 Mayıs 2004 21:58 tarihinde demiş ki: mavi senın kız nası gidio ayrıldınız mı api? =( 3 gündür konuşmuyoruz zaman istemişti verdim.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ya bende suankı durumumu bimiroum kızı sevıyor muyum flm kız mı soguk davranıyor dıyorum bı hareket yapıyor bısı konusuyorus ben bu kızı cıdden sewıyorum dıyorum galıba ben cok melakoligimm... :([signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kasma kendını yat bu gece gerısı gelır zaten[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Mavi, 20 Mayıs 2004 21:59 tarihinde demiş ki: alışmıştır sana kendine çok yakın hissediyodur yüz mimiklerinle kızdıgını belli et yavas yavas. a bak bu dediğin doğrudur... gerçekte nasılsa bana öyle gözükmeye başladı heralde.... çok alıştı heralde... ilk zamanlar karşıdakiyle ilişkiyi turmada davranışları kısıtlama olayı onda ortadan kalktı heralde... çok rahat artık oo... ayrılırsam benden çok o üzülür.. daha önce hiç ciddi sorunumuz olmamıştı....[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 dikkat ettimde o sarhoş olduğu zaman sanki daha olgun....[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 önümde şimdi iki seçenek var.. 1; doğrudan neden belirtmeden sıkıldım diyip ayrılmak 2; yaptılarını söyleyip ona zaman vermek... offf çok üzülüyorum... Öss ye çok az bir zaman kaldı... Öss den sonraya mı sarkıtsam öyle yapacam heralde... zaten bilemiyorum öss den sonra arada sadece bir yazımız var.. üniyi bu sene büyük ihtimal kazanıyorum üniye giderken de ayrılabilirim... araya kaynatırız belki bilemiyom.... Psikoğamı gitsem acaba.. yoksa psikosomatik düzenleyici ilaçlardan mı içsem... offf iyiki paticik var...[signature][hline]yaşasın bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 arkada$ım, Kız arkadaşın seni kendine çok yakın hissediyordur bunun için biraz cıvıtmı$tır fazla sitem gösterme ince ince kızdığını belli et yoksa zor'a çıkmaza gidersin seviyorsan sevmiyorsan bunları konuşmak boş olur. - onun öss sınavı varsa bu herşeyden çok önemli alttan almaya bak kırma üzme al karşına konuş aynı durumlar bende var, ama su an cok zor durumdayız 2 mızde.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Napan hayat bu çok çekmedikmi biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 defet gitsin onlar forumdaki ark.lara dayanarak sölüyorumki onlar erkekleri başlarından atarken öss yi möss yi düşünmüyolar salaız biz salak![signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Vodan, 20 Mayıs 2004 22:50 tarihinde demiş ki: defet gitsin onlar forumdaki ark.lara dayanarak sölüyorumki onlar erkekleri başlarından atarken öss yi möss yi düşünmüyolar salaız biz salak! Kolay değil pek.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 euhehuehuehuehu kahrolası tv[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 benim hiç kız arkadaşım olmadı (sevgili manasında) salla yani boşver bak ben böyle de yaşıyorum (tabii buna yaşamak denirse... :) ) ha bi de öss'ye kafam girsin. starcraft oynamak varken öss'ye çalışmıştım ben off sıkıcı...[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bayanziiiii[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Aynen baydı ya, millet sevgilim var havalarında yazıo gibime geldi artık..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar