Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Hata yapmislardir, duzeltirler Benim bildigim kadariyla eski sahipleri sitede halen calisiyor, ama patron olarak yabancilari almislar, cok bisey degismedi yani, sadece satin alinildilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 ruhumu asla durumu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 dün öğlen 12 gibi mail geldi yakında yeni key yollıcaz die hala bişe yok.yarın gelir inşallah:/ ucuz etin yahnisi hesabına döndü ya bu da sendit'teki wotlk faciam gibi (siparişimden tam 1 buçuk ay sonra gelmişti wotlk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 bana yeni key yollamak yerine, paypal transaction ID'sini sorup geri ödeme yaptılar.. daha da bişey almam burdan,zaman kaybı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 5 saniye aralıkla mail spamleyen biri olsaydı bende biran önce parasını geri verip kurtulmaya çalışırdım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 ya hayır o ilk gündü,işin içinde abartı da var tabi,topu topu 3 mail filan attım :P ondan sonra bu hatayla ilgili screenshot yollayın dedi,yolladım,öbür gün cevap geldi yakında size yeni key yollıcaz bekleyin diye,bekledik 3 gün. 3 günün sonunda gelen mail "transaction ID'nizi yollayın refund yapacaz"... ne ki bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hmm,sordum niye böyle bişey oldu key yollamak yerine parayı niye geri iade ettiniz filan diye,stoklarında world of warcraft kalmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 böyle G2play tarzı ucuza cd-key alabilcegimiz güvenilir başka bi site bilen var mı? G2play artık wow classic ve tbc satmıyor sanırım,sadece wotlk var ne zamandır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bu kadar ucuza satan başka bi yer yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Bu yeni siteye geçtiğinden beri fiyatları arttı gerçi, 16-17 dolara aldığım game card 27 dolar şimdi. Zaten subscription'ın kendi o kadara geliyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Game Card satmiyolar mi artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bazen oluyor bazen olmuyor. bi ara AOC nın yoktu sonra geldi şu anki durumunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 game card ne kadardi bu sitede hatirlayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 an itibariyle g2play.pl ve g2play.net'in stoklarının birbirinden tamamen farklı oldugunu keşfettim. bana gelen g2play mailinde wow classic,tbc ve game card'ın stoklarına geldigi yazıodu, .pl uzantılı siteye girdigimde hiçbirinden eser göremedim.sonra maildeki linke tıklayına g2play.net die bi site açtı,orda hepsi var :S link http://www.g2play.net/store/World-of-Warcraft/ gamecard 22€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Yeni siteye geçiş yapıyorlar yanlız fiyatlarda arttı ne yazıkki bir kaç hafta önce aldığım 60 günlük kart 16-17 dolardan 27 dolara çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 cd-keylerin fiyatlarında pek bi fark yok ama işte gamecard gibi şeylerin fiyatlarını sabite çevirmişler.siteden almanın pek bi anlamı kalmamış yani,dışarda da aynı fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 World of Warcraft: Wrath of The Lich King EU CD Key 20 euro. nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 pahalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ucuz ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 e 10 sayfadır onu konuşuyoruzya sen niye şaşırdın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 çıldır çıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Öeh bu sitede patladı. Sims 3 aldım çakallık yapıp aynı cd-key'i başkasına vermişler şimdi store kısmına register edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 o bişe mi abi,ben wow cd key almıştım adamlar trial key yollamıştı lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 demin 3 tane orange box cd keyi yolladılar mailime durup dururken If the key is used it means just someone was faster this time! notuyla beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Kendi çaplarında promosyon yapıyorlar, kayıtlı kullanıcılarına bedava key veriyorlar, en hızlı davranan kapıyor. Yanlız diablo felanda var orada bir kaç kişi kullanınca aynı key i nasıl battlenet e girecekler acaba =P (cd key in use) yazacak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar