Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.0.8 sonrası FPS Kaybı


Rikkie

Öne çıkan mesajlar

Benim ekran kartımdan kaynaklanıyor olabilir ya da işlemcimden, ya da benim pcmden kaynaklanan herhangi birşeyden ama yanılmıyorsam 3.0.8den önce hiç böyle olmuyordu.

Böyle hafiften ortalığı duman götürdüğü zaman işte sartharion+3de, sapphiron blizzard uyguladığı zaman gibi; ekran donabiliyor ve ben uçuyorum, anında disconnect. Problem şu ki ekran kartım da gayet eli yüzü düzgün birşey ve dediğim gibi şöyle son birkaç haftadır nadiren böyle donuyor latency bar bile yeşilken. Topic açtırtacak, başkalarından fikir isteyecek birşey değil de aslında, bugün OSde fissureun üstünde disconnect oldum, o failbot mudur nedir lava-fissure failleri bizde guild channelda linkliyorlar bir de nerdeyse hiç failim yok bu konuda rl sartha giderken ilk beni invite ediyor falan, adam sen de mi brütüs ayağı çekti bana; çok pis koydu.

Velhasıl kelam(geçen dedem lafı böyle bir bağladıydı herkesin ağzı açık kalmıştı, aynı dramatik etkiyi yarattığımı varsayıyorum); sizin de böyle aniden 15-20 fpsye düşmek gibi bir sorununuz oldu mu, 1-2 çözüm önerisi, benim şöyle kartım var hayvan gibi 80-90 fps veriyor wintergraspda falan dediğiniz ekran kartı tavsiyesi vesaire, pretty please?

(Evet o derece birşeye dönüştü nerdeyse basıcam parayı yeni ekran kartı alıcam, her encounterda "anayyyn gidiyo mu la bu yine" baskısını üstümde hissetmek illallah dedirtti, hele ttnetle müttefik olunca hiç çekilmiyor)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de benzer bir sorun var HD3870 ekran kartı kullanıyorum, genellikle raidlerde bugün de ne işse arenada ekran dondu karardı sonra ekran kartı hata mesajı verdi. Ama DC olmuyorum ben. İşin daha da acı kısmı raidlerde 40fps'de oynarken arada kareleniyor oyun. Çözemedim gitti. AoE'de bile 40'ın altına düşmüyor FPS'm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün alt charların bol oldugu bir naxx25 yaptık, malum en populer alt char DK dan 6x raidde wardı ve normalde 30+ olan fps bugun spell detaili en aza çekmeme ragmen 10civarıydı. Oyun aynı oyun raidde yüksek grafiklere sahip spellleri olan classların sayısı artıkça ters orantılı olarak fps düşüyor. Moonkin ve DK area yaparken makina yanıcak sandım bir ara...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geforce GTX 295 alıcam. Bütün dertlerim bitecek...
Parasına kıyabilen varsa alsın derim...

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814500094&nm_mc=OTC-Channel&cm_mmc=OTC-channel-_-Video+Cards-_-ZOTAC-_-14500094&srccode=cii_7240466&cpncode=20-1085412&DEPA=0&refer=channel&CMP=OTC-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuandaki sistemin hakkında en ufak bir bilgi vermemişsin o yüzden varsayımlarla yorum yapacağız.

Ekran kartının tek başına yeterli olabileceğini söyleyemek yanlış olur. Aynı ayarda işlemci ve ram ile desteklenirse daha iyi verim alınabilir yani eski nesil bir işlemcinin olduğu sisteme iyi bir ekran kartı ilave edip yüksek performans bekleyen çok kişi hüsrana uğruyor. O yüzden bir uyarı yapmak istedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cartographer yukledim ben. uzun suredir bırakmıstım kullanmayı. yuklemez olaydım, harita acılırken 2 saniye, kapanırken 2 saniye donmalar falan. raidlerde min 50 fps alacak kadar iyi bi sistemim var ama bazen addonlar ya da baska diger faktorler, oyunun birkac saniyeligine donmasına ve hatta dc olmasına sebep olabiliyor. yani her ne kadar iyi sistem toplasanız da aynı sorunları "bazen" yasayabiliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...