kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Masquerade said: @kermit e siz ne yaptınız 107 yılda? fsdfsd. şaka şaka. şaka olduğunu biliyom ama şunu yazayım kalkıpta şunu yaptık demedik bi kere bile 8-0 yenildik yeterlidir bu asdkasgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 balon said: valla bu kadar fanatizmin doğru olduğuna dediğim gibi inanmıyorum ben Red . her tarafın radikal kesimini , o kitlenin taraftar kesimi gibi almaktan zaten aramıza tel örgüler çekildi , düşmanlıklar başladı , satırlar sopalar çıktı . dengesiz adamlar yesin dursunlar birbirlerini bize ne bilmemkaçıncı lig hüseyinspor taraftarı satırla saldırmış die abartma bu kadar.bayadır tribün olayı olmuo.gs nin fener maçında koltukları atma olayı var ki o da fenerliler için değildi gs kötü gidişi içindi onun harici fenerli gs liyi gorunce direk köşede sıkıştırıp dövüo olayı falan yokki.herkes kardeş.90dk biter herkes yanyana yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 valla var , çok fazla da görüyorum .dediğin gibi yanyana duran insanlar var , birbirlerine sokak aralarında kovalayan taraftarlar var . tutup 5.ligden bir olayu nakletmedim yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 valla uğrayamıyodum eve. MUHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAMBURG. kalmasın içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Rewendor said: O kadar abartan yok zaten. GS elendi diye Bağdat caddesinde karnaval yapıldığını sanmıyorum. Ama sevinen sevinir, eğlenen eğlenir. Kişisel tercihtir. Ne "Türklüğe" ters bu ne "bize zararlı" ne de türk futbolu ya da reklam vs sine zararlı işte bunu anlayamıcak kadar örümcek beyinliler var aramızda. milletin anasına pm'den sövenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ahahah kim sövdü :) o değil de ne olacak bu trabzonun hali fırat yahu, antep de tokadı vurmuş :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sonun dartanian gibi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 face de beowulf un gs-fb olayına uyarlanmışı var.en sonda dioki sen olmasaydın biz dünyaya nasıl hükmederdik minik serçemn gibi bişi diyo.ahha çok doru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kupayı alasın diye bütün dünyayı fet ettik diyor deme bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 KAPATIN LA ŞU KONUYU YETER HORTLATMAYIN ARTIK ÜZÜLÜYORUM ULAAAAN!!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 şaka maka 1k entriye koşuyor başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Masquerade said: said: galatasaray'ın ne rus Zenith,CSKA ne Ukrayna'lı Shaktar,fransada PSG Udinese'yi geçtim Fiorenti'nadan gram iyi bir yanı yok. futbol izlemiyorsun, izliyorsan da gözünle izle, beyninle yorumla. MUHAHAHHAHAHAMBURG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ilahi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar