Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Trabzonspor - Galatasaray 15.03.09 @ 19.00

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Red said:
kırmızı kart neydi öyle :)

maçı de sanktise atıyorum.senin o golu yememen lzm arkadaş

yencek golleri yiceksin.ama bunları yeme.mondragonu özledim
Red said:
top geçio adam geçmio olayı değil.kendini yere atıo adam.öyle faul olmaz.burda gelip net faul bıdı bıdı yapıp antilik yapmayın

ufacık tefecik adam.dokunsan düşüo.onun her düştüğü pozisyonu verse hakem maçın içine edilirdi.cunku her 2 li mucadelede düşüo.o adamın fizik gücüyle galatasrayın fizik gücü bir mi.allah aşkına yani

adama mudahale yok.alanzinho istese gayet net üstünden atlardı adamın

sen yorum yapma arkadaşım.
Sosyal ağlarda paylaş

de sanktis bi tane top çıkardı.onu da isaac kaçırdı.yani isaac in okuzluguydu.sanktis sadece yattı

kötü kaleci.gol yemediği maç yok.galatasray böyle her maç 2-3 gol yiyen bi takım değil.bi fener atar 3-4 onun harici yemeyiz yani

takımın 10 kişi kalmıs.2-1 öndesin.yorulmuşlar.sen o topu çıkar arkadaş.çıkar yani.yürüsün gitsin oynamasın daha
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
Red said:
kırmızı kart neydi öyle :)

maçı de sanktise atıyorum.senin o golu yememen lzm arkadaş

yencek golleri yiceksin.ama bunları yeme.mondragonu özledim
Red said:
top geçio adam geçmio olayı değil.kendini yere atıo adam.öyle faul olmaz.burda gelip net faul bıdı bıdı yapıp antilik yapmayın

ufacık tefecik adam.dokunsan düşüo.onun her düştüğü pozisyonu verse hakem maçın içine edilirdi.cunku her 2 li mucadelede düşüo.o adamın fizik gücüyle galatasrayın fizik gücü bir mi.allah aşkına yani

adama mudahale yok.alanzinho istese gayet net üstünden atlardı adamın

sen yorum yapma arkadaşım.

sanktis süperdi.golden onceki pozisyon fauldu yani
Sosyal ağlarda paylaş

sen diyince faul oluo yani.sen dedin diye hakkımız değildi gol :)

ilk gol sabrinin öküzlüğü.

galatasaray büyük takım.avrupa takımı.sen takımını kücümsersen vay halimize.italya milli takımının yedek kalecisi değil mi bu ?

o zaman tutucaksın.o topu oraya bekliceksin

brezilya milli takımının kalecisi oynamış yıllarca takımında.hala ne diosun
Sosyal ağlarda paylaş

O açıdan gelinmiş bir karşı karşıya pozisyonda "sadece yatarsın" genelde zaten, ne kadar öngörüyle ve ne kadar çok alan kapladığına göre de "forvet kaçırır" golü. Fazla topa atlamaya çalışırsan geç kaldın mı gol olur, erken atladın mı penaltı+kırmızı olur, o zaman daha çok kızarsın emin ol.

"Her maç gol yiyor" nedir, defansınız kevgir gibi, hücum tarafı bu kadar iyi olmasa şampiyonluk değil Intertoto'yu bile zor kovalardı GS bence. Rakibi pozisyona sokarsan, öyle şut çektirirsen ya tutan kaleci efsanedir, ya adam kötü vurmuştur, yoksa gol olur.

Sanctis süper bir kaleci değil yani tamam da, ortalamanın gayet üzerinde bence, düşüncelerini dayandırdığın yerler de yanlış. ("Takım yorulmuş sen süpermen oluversene arkadaş 10 dakika", "her maç gol yiyoruz" gibi.)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Razu said:
kanaması olan ardayı görüp oyunu durmamasıda oyun kurallarına aykırıydı

İTİRAZ VAKTİ?!

itiraz etseler haksız mı olucaklar?adamın kanaması varsa oyunu durdurusun gider tedavi olur şu bu, ki orda adam koşamıyor hala devam ettiriyor maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
nasıl kırmızı kart lan o. bütün maç "delikanlı gibi oynayın lan oto boka faul çalmam" diyen adam en ufak dirsekte kırmızı verdi asfdasfdaf. yazık gencecik çocuğa

yardımcı direk kırmızı kart kırmızı kart dedi hakem de çıkarttı.

arda'yı deldi herifler ses çıkmadı.hakem 4lüsü çok inanılmaz komikti.bir de trabzona ceza gelsin lütfen annesiyle işi pişirdiler iki yarıda da.

bülent'in en saçma maçıydı bence bu.neden lincoln'ü oynatmama ısrarı?neden yaser-baros değişikliği? neden kewell istanbulda?

ikinci yarı rezalet oynadı gs.bir de yaser tuz biber oldu sağolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu son 15 senedir kaçırdıgım galatasray maçı yok.en kötü kalecimiz bu adamdır.hayrettini bil edaha çok tuttum :)

hata yapmayan defans yok.yani hangi takım pozisyon vermio allah aşkına.

isaac in pozisyonu ztn her kalecinin yapacagı şeydi.benim demek istediğim o.yani onu isaac kaçırdı.santkis süper çıkardı denemez

kayserispora pozizyon mu verdik ?.söleyin bana.o gol pozisyon bile değil

bu maçta trabzonun attıgı goller pozisyon mu ?

defansımız pozisyon versede vermese de gol yiyor.bunu açıklayın yani.uzaktan yakından yan toptan.hepsi kalecinin yetersizliği
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
yahu son 15 senedir kaçırdıgım galatasray maçı yok.en kötü kalecimiz bu adamdır.hayrettini bil edaha çok tuttum :)

hata yapmayan defans yok.yani hangi takım pozisyon vermio allah aşkına.

isaac in pozisyonu ztn her kalecinin yapacagı şeydi.benim demek istediğim o.yani onu isaac kaçırdı.santkis süper çıkardı denemez

kayserispora pozizyon mu verdik ?.söleyin bana.o gol pozisyon bile değil

bu maçta trabzonun attıgı goller pozisyon mu ?

defansımız pozisyon versede vermese de gol yiyor.bunu açıklayın yani.uzaktan yakından yan toptan.hepsi kalecinin yetersizliği

attıkları goller pozisyon evet..ceza sahana adam plaseyle bomboş pas atıyorsa savunma hatasıdır tabi ki.
ayrıca gs şu an ilk 5teki en çok pozisyon vermiş takım imiş.maç öncesi 86ydı bu sayı
Sosyal ağlarda paylaş

kocaeliden 5 yedik tamam.o yediğimiz beraberlik golu kaleci hatasıdır.maçı koparan anlar bunlar.sanktis maçı koparıyo.

ayrıca o 86 poziyonun yarısını 3-4 maçta verdik zaten

hangisi pozisyon hangisi değil olayını tartışmak değil amacım

yani pozisyon olmayan goller yiyoruz.verdiğimiz pozisyonlarıda yiyoruz.hiç bir pozisyonda kalecime güvenim yok

samiyende bordo maçında meira nın hatasında sanktise neden gol yedin diyemem.

ama yediği 3. golde yaptıgı mallıgı unutmam.

kayseri maçıyla başlayan o kötü gidişin sebebidir sanktis.galatasrayın öyle mal puan kaybetme lüksü yok.yani ben bu zamana kadar hgiç bir gs kalecisine yüklenmedim.puan kayıplarından dolayı suçlamadım.inamotolu zamanlarda bile.

ama mondragon u özledim vallahi

sürekli ortalara serdiğiiniz istatistikleri sanktis çok gol yedi orkun bile yemedi diyince beğenmiosunuz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...