erucalavera Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 iyi oldu bu beraberlik biz de kaç haftadır aynı puandayız gs ile, sıkıldım artık değişsin şu durum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bu arada Sivas Beşiktaşı yenerse çok efsane olucak lig ahahaha edit:Abi sanctis ne yapsın o gollere ya ordan adama şut çektirirsen yer yani kaleci yapıcak çok fazla şey yok. Alanzinho'nunkini zaten kurtarcak kaleci yok... =) belki casillas uçardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 sivas yenerse şampiyon olur abi ya daha da vermezler :D o maç banko beraberlik :) ki lig asıl o zaman baştan başlar herkes aynı puanda vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Red said: kırmızı kart neydi öyle :) maçı de sanktise atıyorum.senin o golu yememen lzm arkadaş yencek golleri yiceksin.ama bunları yeme.mondragonu özledim Red said: top geçio adam geçmio olayı değil.kendini yere atıo adam.öyle faul olmaz.burda gelip net faul bıdı bıdı yapıp antilik yapmayın ufacık tefecik adam.dokunsan düşüo.onun her düştüğü pozisyonu verse hakem maçın içine edilirdi.cunku her 2 li mucadelede düşüo.o adamın fizik gücüyle galatasrayın fizik gücü bir mi.allah aşkına yani adama mudahale yok.alanzinho istese gayet net üstünden atlardı adamın sen yorum yapma arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Razu said: kanaması olan ardayı görüp oyunu durmamasıda oyun kurallarına aykırıydı İTİRAZ VAKTİ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 de sanktis bi tane top çıkardı.onu da isaac kaçırdı.yani isaac in okuzluguydu.sanktis sadece yattı kötü kaleci.gol yemediği maç yok.galatasray böyle her maç 2-3 gol yiyen bi takım değil.bi fener atar 3-4 onun harici yemeyiz yani takımın 10 kişi kalmıs.2-1 öndesin.yorulmuşlar.sen o topu çıkar arkadaş.çıkar yani.yürüsün gitsin oynamasın daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 DoruK said: Red said: kırmızı kart neydi öyle :) maçı de sanktise atıyorum.senin o golu yememen lzm arkadaş yencek golleri yiceksin.ama bunları yeme.mondragonu özledim Red said: top geçio adam geçmio olayı değil.kendini yere atıo adam.öyle faul olmaz.burda gelip net faul bıdı bıdı yapıp antilik yapmayın ufacık tefecik adam.dokunsan düşüo.onun her düştüğü pozisyonu verse hakem maçın içine edilirdi.cunku her 2 li mucadelede düşüo.o adamın fizik gücüyle galatasrayın fizik gücü bir mi.allah aşkına yani adama mudahale yok.alanzinho istese gayet net üstünden atlardı adamın sen yorum yapma arkadaşım. sanktis süperdi.golden onceki pozisyon fauldu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 sanctis'in iki golde de yapabileceği bir şey yoktu. ha casillas veya buffon'un gs'de oynayacağını düşünüyorsan buyur gitsin hemen. golden önce de faul vardı evet. hakkımız değildi dedim yani golden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 sen diyince faul oluo yani.sen dedin diye hakkımız değildi gol :) ilk gol sabrinin öküzlüğü. galatasaray büyük takım.avrupa takımı.sen takımını kücümsersen vay halimize.italya milli takımının yedek kalecisi değil mi bu ? o zaman tutucaksın.o topu oraya bekliceksin brezilya milli takımının kalecisi oynamış yıllarca takımında.hala ne diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 tamam çağırıyorum cech'i gelsin kerata. yedeğe de lehmann'ı alırız tecrübeli hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 O açıdan gelinmiş bir karşı karşıya pozisyonda "sadece yatarsın" genelde zaten, ne kadar öngörüyle ve ne kadar çok alan kapladığına göre de "forvet kaçırır" golü. Fazla topa atlamaya çalışırsan geç kaldın mı gol olur, erken atladın mı penaltı+kırmızı olur, o zaman daha çok kızarsın emin ol. "Her maç gol yiyor" nedir, defansınız kevgir gibi, hücum tarafı bu kadar iyi olmasa şampiyonluk değil Intertoto'yu bile zor kovalardı GS bence. Rakibi pozisyona sokarsan, öyle şut çektirirsen ya tutan kaleci efsanedir, ya adam kötü vurmuştur, yoksa gol olur. Sanctis süper bir kaleci değil yani tamam da, ortalamanın gayet üzerinde bence, düşüncelerini dayandırdığın yerler de yanlış. ("Takım yorulmuş sen süpermen oluversene arkadaş 10 dakika", "her maç gol yiyoruz" gibi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Baggio said: Razu said: kanaması olan ardayı görüp oyunu durmamasıda oyun kurallarına aykırıydı İTİRAZ VAKTİ?! itiraz etseler haksız mı olucaklar?adamın kanaması varsa oyunu durdurusun gider tedavi olur şu bu, ki orda adam koşamıyor hala devam ettiriyor maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bacyo dogru diyor, kaleciye yuklenmeden once defansin hatalarini konusun once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ha şimdide esprili sempatik yorumlara döndün. geldiğinden beri kalesinde sayısız gol gören kaleciyi adamdan saymam ben 4 yiyoruz 5 yioruz 3 yioruz.bi tanede çıkarması zor topu çıkar.her verdiğimiz pozisyon gol oluyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 cemad said: nasıl kırmızı kart lan o. bütün maç "delikanlı gibi oynayın lan oto boka faul çalmam" diyen adam en ufak dirsekte kırmızı verdi asfdasfdaf. yazık gencecik çocuğa yardımcı direk kırmızı kart kırmızı kart dedi hakem de çıkarttı. arda'yı deldi herifler ses çıkmadı.hakem 4lüsü çok inanılmaz komikti.bir de trabzona ceza gelsin lütfen annesiyle işi pişirdiler iki yarıda da. bülent'in en saçma maçıydı bence bu.neden lincoln'ü oynatmama ısrarı?neden yaser-baros değişikliği? neden kewell istanbulda? ikinci yarı rezalet oynadı gs.bir de yaser tuz biber oldu sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yalniz, bi pozisyonda umit karan topa kosarken kaleci aliyo ya, silva once bacagini umitin onune atiyo, sonra topu tutuyo, cok cakal hareket, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 suan tekrar gosterdı kac kere barosun golu oncesı dırek faul :) ne topa ne bısıye dırek adamın ayak bılegıne gelıyor. yazık oldu trabzona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 CthuLhu said: bülent'in en saçma maçıydı bence bu.neden lincoln'ü oynatmama ısrarı?neden yaser-baros değişikliği? neden kewell istanbulda? Hamburg'a saklıyor olabilir mi? Şampiyon yapmaktan daha büyük sükse yapacak sonuçta UEFA'da final olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hayallere neden bel bağlıyor ki? en saçmadan kastım da o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yahu son 15 senedir kaçırdıgım galatasray maçı yok.en kötü kalecimiz bu adamdır.hayrettini bil edaha çok tuttum :) hata yapmayan defans yok.yani hangi takım pozisyon vermio allah aşkına. isaac in pozisyonu ztn her kalecinin yapacagı şeydi.benim demek istediğim o.yani onu isaac kaçırdı.santkis süper çıkardı denemez kayserispora pozizyon mu verdik ?.söleyin bana.o gol pozisyon bile değil bu maçta trabzonun attıgı goller pozisyon mu ? defansımız pozisyon versede vermese de gol yiyor.bunu açıklayın yani.uzaktan yakından yan toptan.hepsi kalecinin yetersizliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 adamlar gs'yi dövdü kime yazık oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Red said: yahu son 15 senedir kaçırdıgım galatasray maçı yok.en kötü kalecimiz bu adamdır.hayrettini bil edaha çok tuttum :) hata yapmayan defans yok.yani hangi takım pozisyon vermio allah aşkına. isaac in pozisyonu ztn her kalecinin yapacagı şeydi.benim demek istediğim o.yani onu isaac kaçırdı.santkis süper çıkardı denemez kayserispora pozizyon mu verdik ?.söleyin bana.o gol pozisyon bile değil bu maçta trabzonun attıgı goller pozisyon mu ? defansımız pozisyon versede vermese de gol yiyor.bunu açıklayın yani.uzaktan yakından yan toptan.hepsi kalecinin yetersizliği attıkları goller pozisyon evet..ceza sahana adam plaseyle bomboş pas atıyorsa savunma hatasıdır tabi ki. ayrıca gs şu an ilk 5teki en çok pozisyon vermiş takım imiş.maç öncesi 86ydı bu sayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bu son 10 yıldaki en kötü kalecimizin santis olduğu gerçeğini değiştirmiyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 kocaeliden 5 yedik tamam.o yediğimiz beraberlik golu kaleci hatasıdır.maçı koparan anlar bunlar.sanktis maçı koparıyo. ayrıca o 86 poziyonun yarısını 3-4 maçta verdik zaten hangisi pozisyon hangisi değil olayını tartışmak değil amacım yani pozisyon olmayan goller yiyoruz.verdiğimiz pozisyonlarıda yiyoruz.hiç bir pozisyonda kalecime güvenim yok samiyende bordo maçında meira nın hatasında sanktise neden gol yedin diyemem. ama yediği 3. golde yaptıgı mallıgı unutmam. kayseri maçıyla başlayan o kötü gidişin sebebidir sanktis.galatasrayın öyle mal puan kaybetme lüksü yok.yani ben bu zamana kadar hgiç bir gs kalecisine yüklenmedim.puan kayıplarından dolayı suçlamadım.inamotolu zamanlarda bile. ama mondragon u özledim vallahi sürekli ortalara serdiğiiniz istatistikleri sanktis çok gol yedi orkun bile yemedi diyince beğenmiosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar