roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kenzap said: ben hep yediğimden fazla bahşiş bırakıyorum görgüsüzlük mü bu ? babam işciyi sömürür hem emekciye geri veririm bizim döngümüz budur. offf. var ya. kız olsam bu mesajdan sonra verirdim kartvizitimi direkt. böyle bi karizma olay olamaz herhalde sdfsdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 roket adam said: kenzap said: ben hep yediğimden fazla bahşiş bırakıyorum görgüsüzlük mü bu ? babam işciyi sömürür hem emekciye geri veririm bizim döngümüz budur. offf. var ya. kız olsam bu mesajdan sonra verirdim kartvizitimi direkt. böyle bi karizma olay olamaz herhalde sdfsdgsdf fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kenzap said: roket adam said: kenzap said: ben hep yediğimden fazla bahşiş bırakıyorum görgüsüzlük mü bu ? babam işciyi sömürür hem emekciye geri veririm bizim döngümüz budur. offf. var ya. kız olsam bu mesajdan sonra verirdim kartvizitimi direkt. böyle bi karizma olay olamaz herhalde sdfsdgsdf fark etmez iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 hadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 pogodi said: Razu said: pogodi said: bu topic de ne anlatmak istedin bize de birleşik. sen mi öğreticeksin? öğrenemezsin zaten bu agresiflikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ilk başta "ok" yazıyo sonra siliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 editlenmiş postlardan nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kenzap said: roket adam said: kenzap said: ben hep yediğimden fazla bahşiş bırakıyorum görgüsüzlük mü bu ? babam işciyi sömürür hem emekciye geri veririm bizim döngümüz budur. offf. var ya. kız olsam bu mesajdan sonra verirdim kartvizitimi direkt. böyle bi karizma olay olamaz herhalde sdfsdgsdf fark etmez nefes alsın yeter abaza team'den olman beni üzdü açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kenzap said: ben hep yediğimden fazla bahşiş bırakıyorum görgüsüzlük mü bu ? babam işciyi sömürür hem emekciye geri veririm bizim döngümüz budur. ne yediğine göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 pogodi said: salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 pogodi said: salak ahahah okul kütüphanesinde sesli güldüm cansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 camel said: editlenmiş postlardan nefret ederim seninkini editlemedim sev diye =))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 aa genital diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 banlayın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar