roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kenzap said: ben hep yediğimden fazla bahşiş bırakıyorum görgüsüzlük mü bu ? babam işciyi sömürür hem emekciye geri veririm bizim döngümüz budur. offf. var ya. kız olsam bu mesajdan sonra verirdim kartvizitimi direkt. böyle bi karizma olay olamaz herhalde sdfsdgsdf
kenzap Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 roket adam said: kenzap said: ben hep yediğimden fazla bahşiş bırakıyorum görgüsüzlük mü bu ? babam işciyi sömürür hem emekciye geri veririm bizim döngümüz budur. offf. var ya. kız olsam bu mesajdan sonra verirdim kartvizitimi direkt. böyle bi karizma olay olamaz herhalde sdfsdgsdf fark etmez
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kenzap said: roket adam said: kenzap said: ben hep yediğimden fazla bahşiş bırakıyorum görgüsüzlük mü bu ? babam işciyi sömürür hem emekciye geri veririm bizim döngümüz budur. offf. var ya. kız olsam bu mesajdan sonra verirdim kartvizitimi direkt. böyle bi karizma olay olamaz herhalde sdfsdgsdf fark etmez iyi geceler
Razu Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 pogodi said: Razu said: pogodi said: bu topic de ne anlatmak istedin bize de birleşik. sen mi öğreticeksin? öğrenemezsin zaten bu agresiflikle.
camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ilk başta "ok" yazıyo sonra siliyo
camel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 editlenmiş postlardan nefret ederim
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kenzap said: roket adam said: kenzap said: ben hep yediğimden fazla bahşiş bırakıyorum görgüsüzlük mü bu ? babam işciyi sömürür hem emekciye geri veririm bizim döngümüz budur. offf. var ya. kız olsam bu mesajdan sonra verirdim kartvizitimi direkt. böyle bi karizma olay olamaz herhalde sdfsdgsdf fark etmez nefes alsın yeter abaza team'den olman beni üzdü açıkçası.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kenzap said: ben hep yediğimden fazla bahşiş bırakıyorum görgüsüzlük mü bu ? babam işciyi sömürür hem emekciye geri veririm bizim döngümüz budur. ne yediğine göre değişir
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 pogodi said: salak ahahah okul kütüphanesinde sesli güldüm cansın.
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 camel said: editlenmiş postlardan nefret ederim seninkini editlemedim sev diye =)))))))))))))))))
Öne çıkan mesajlar