ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 öfy: *aga 1 kişi dinliyo ne düşünüyosun Yiğit Arda [alamet]: *aga *bence başarı öfy: *bu radyo *ne penthler gördü *diyosun yani Yiğit Arda [alamet]: *ahahaha *abi *ekşisözlük radyoda *minimum 50 kişiye çalıyorum *burada *1 kişiye çalmışım *(sansür) olmaz öfy: *ekşisözlükte kolbastı çalsan min 50 kişi aga *forçan kadar olmasa da kalabalı kyani Yiğit Arda [alamet]: *bi *abi *asıl komedi ne biliyor musun *şu an winampın sesini kapattım *açık radyo dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 komik mi şimdi bu. kim dinliyo lan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 protesto edelim ardayı. dinlemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ilkeyle dalga geçiyonuzda ilke ardadan daha iyi çalıyo sie go arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 dinleyeceğim vardı arda ama artık sen yuvanı yaptın, köprüleri yıktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 insert daha da gelmem joke here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 arkadaşım!1 gidip elit yayın diye gayet itici bi isim koyuyosun. sora kimse dinlemiyo diye triplere girip sözlükte kaç kişiye dinlettiğini burada yazıyosun. bana ne sözlükten yau. alala :) (ben de max 7 kişiye falan yayın yapmışımdır heralde, genelde 2-3 kişi dinler en iyi.. ehehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 [large]İŞTE O PATİ[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 üçpatiolduüçpati bianda oluyor yokboylebipati pabuçlarşokta çıkamadılarşoktan birandaüçoldu hiçbeklenmedikbirandagelişenpatilerdurumuüçegetirdi. hadi patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 O 1 pati bendim lan. Şimdi 3 olmuş bak. Dinlediğimi öğrenmek istiyorum ama :X . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ZaugnaKhaldun said: Yiğit Arda [alamet]: *ahahaha *abi *ekşisözlük radyoda *minimum 50 kişiye çalıyorum *burada *1 kişiye çalmışım *(sansür) olmaz oof of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Reklamın iyisi kötüsü olmaz :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 başarısını %200 arttırdı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 beybilön'de dicey set çalıyorum,radyo çalsan nolur. *işaret parmağıyla boğaz kesme hareketi* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 (U)ltramagnetic said: [large]İŞTE O PATİ[/large] hahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 %400 ayrıca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 *force push* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 pamelaandersontommyleejonesinthecar.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu ne lan deiştir müziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRT OLDUUUUUUUUUUU DÖRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT ŞOV VAR BUGUN ŞOOVVV MOZİLLA PATİNARİUM STADYUMUNDA ŞOV VAR PATİ OLDU YAĞDI LİSTENERLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ofsayt gerekçesiyle sayılmayan bir pati. tekrar 3 pati oluyor hafif naif ve kemnehtesir kaldık bu ofsaytla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 radyoyu ele geçirdiğimizde heralde bi 30 40 kişi dinlemişti lan bizi ashdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 zaugna fıkra felanmı anlatıyosun radyoda git gide düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bi pati dinlio... heeyallah!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 sourberry'e ezan koysan min 50 kişi dinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar