Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 shining knife kullanıyorum level 14 char var şimdi sorun şu :) sword breaker alsam mı ? yoksa daha fazla para biriktirmekle ugraşıp 20ye kadar shining knifela devam edip 20de güzel bi D grade dagger mı alsam ? sword breaker almaya deger mi şu anda yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 20ye kadar bowla kas elindekini sat ustune ekle comp bow al 20den 40a kadar bile okla kasabilirsin tahminen pw veya aw olcaksin o yuzden her 2 ırktada firstclass changede ya scout ya assassin olcaksin[signature][hline]www.dragonsfamily.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 pff illa bow kullanacaz yani :) PW olana kadar bow diyosun kısaca ? :) ok büyük sözü dinleyelim ehe saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Shining knife dirk ten iyiyse zahmet etme 20 ye kadar onunla takıl, 20 de D grade.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 al ne farkedıcek hem daha hızlı lvl 20 olursun hem lvl 20 oldugunda aldıgın paraya satarsın sonucta yıne aynı para bırıkmıs olur...[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Yani evet bir silah aldiginizda o parayi cope gitmis saymayin. En kotu ihitmalle 10-20k farkla satarsin :) Kesinlikle ilk firsatta silahi deistir. Eger playerdan alirsan ayni fiyata satiosun zaten :))[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 onu bi geç cico bi kere aldigin itemi aldigin fiyata satman kastıgın yerden şehre gitmen bu tür şeyler kesinlikle ve kesinlikle ZAMAN KAYBI en az 3 saatinizi alır götürür ki günde 6 saat oynuyorum ben (ki çoğunuz bu kadar çok oynamıyordur sanırım) bu zamanın yarısını mal mal itemine harcamak çoook gereksiiiiizzzz o bakıma 2 şer 2 şer atlayarak gidin silahlarda ben şahsen 50k > 250k > 700k > 1m > 1.5m die aldim silahlari çok zaman kaybettim bilsem daha az aralıklarla alırdım şimdi 4 lvldir ŞEHRE inmedim ölümüne kasiyorum akşam 8 de açıyorum chr crumada 1 e kadar bi grup bulup kasiyorum sonra kenara bi yere çekip çıkıyorum tekrar gir kas çık gir kas çık full crumadayim ne masrafim var ne bişey cayir cayir exp lvl38 oldum 3 güne 40 sonra ver elini Dual sword of revolution ver elini sodadaki chinese zerg adena farmers[signature][hline]Cruma group lf a healer a tank and 6 dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 o zaman onun neresi "oyun" dediğiniz duyar gibi oldum evet bende piskopat manyak arızalı bi kasış makinesi deilim ama oyundan zevk almak istiyorsanız bi kere 60.lvl i görmeniz lazım oda çok büyük kasış , korelilere ve çinlilere göre düşünülmüş oyun o bakıma siz 40 olun ondan sora zevkleniyor en azından korkmadan birilerine dalabiliyorsunuz yani kaçarım pvp yaparım düşüncesi oluyor lvl 15 de 20 de ne pvp si olacak 300 500 hp ile 2 defa vuruyosunuz birbirinize 3. yu vuran yeniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ha bide cruma gruplarinda genelde avrupali ve amerikali adamlar oluyor coguda ho$ sohbet muhabbet insanlar dun bi gruptaydim %1 de ba$ladik kasmaya sohbet muhabbet kakara kikiri bi baktim goz acip kapayincaya kadar %38 olmu$ ki bi mobdan 0.6 aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Abi naaptın 3 saat? Yemek yerken oturup bırakıosun geldiğinde satılmış oluo. Yada silahı satmaya yakın bağırmaya başlıosun trade'den. Arada gidio. Biz hep öle gittik cio ile, atlamadan. Rahat rahat alıp sattık.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: baaluo, 12 Mayıs 2004 20:38 tarihinde demiş ki: ...ki günde 6 saat oynuyorum ben (ki çoğunuz bu kadar çok oynamıyordur sanırım) ... oha azmış 15 saat oynuyodum ben betada :p yoksa koreli miyim neyim lol [signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 12 Mayıs 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 jhhehe 18 saat burda :P baala katiliom.. item alip verme donemleri canini cikario insanin kendimden biliom :P dun tam 4 saat staff of magic aradim bulamadim fittiritip gittim sword of magic aldim :) alarinda 7 m.atk vardi birde biri 1ml dieri 750k ama olsun simdi mithril set ustune sword of magicle babalar gibin hunt yapiom ahh birde sps almayi unutmasam sufr olcakta.. konuya donersek daggerlarla aldiginiz xpnin kaaaat kaaat fazlasini bowlarla aliosunuz.. sahsen bende comp bow al diene katiliyorum (baaldi sanirim) hatta comptan sonra lvl 20 oldun dielim paran yoksa direk de varsa gastraya fi,lan abaracaksin direk.. izledigim tum demolarda ezici bi assassin younlugu olmasi beni dusunduruo :P tapi hepsi daggerla daliodu ama muhim olan o lvl kadar kullandiklari silahlar gastra ile alacaginiz xpyi hich bir dagger veremez die dusunmekteyim ha grup tasinzidir cekersiniz bowu atarsiniz speaciiali sonra cekersiniz daggeri melee combata gecersiniz buda iyidir guzeldir ama paraniz varsa tabi[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hiç bi itemi aldığın fiyatın üstünde veya aldığın fiyata satamıyosun altında satıyosun zaten belli bi süre sonra sinirlenip sokarım ya ucuza satcam ne verirse diyip sattığın da oluyor adamın birine vendorda 160 k olan bi silahı 125 k ya satayım dedim adam 100 k dedi bende küfür ettim direk sonra adam üsteledi satamazsın kimseye diye bende gidip vendora satmıştım sana verceğime vendorun oluır hesabı :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 L2 pvp sisteminde değilmiydi herhangi biri size dalip üstünüzde ne varsa lootlamiyomuydu yoksa benmi yanniş biliyom? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 yoıhk ole bisi kimse benim her bisimi lootlamio :P loot yapamioki :) nese kermit aynisi banada oldu adamla laf dalasina girdik sonunda sana satacagima yari fiatina vendora satarim dedim gittim ve sattim gayette mutluydum yane satarken hehe[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Creel sen satisi bilmiyorsun abijim biliyosun bu konuda ustume yoktur : ) (1 saate 40k yi 90 k yaptim ) bence sword breaker al kas sonra ayni fiyata satarsin belki 1 saat ugrasirsin satmak icin ama. sb ile lvl atlarken kazandigin sureden daha kisa olur bu : )[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: baaluo, 12 Mayıs 2004 20:38 tarihinde demiş ki: onu bi geç cico bi kere aldigin itemi aldigin fiyata satman kastıgın yerden şehre gitmen bu tür şeyler kesinlikle ve kesinlikle ZAMAN KAYBI en az 3 saatinizi alır götürür Tabii seni bilmemde ben aksamları bırakıyorum sabaha bısey kalmıyo alıolar herseyı Dıger turlu zor tabıı[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 sims mi oynayalım azmo bey :) bugun alıyorum comp bowumu 2 gündür kaboo orcları olduruyorum malum onlardan pek para gelmiyo ama levelımın altında kolay ölecek bi onlar var çevremde bakalım dediginiz kadar kolay mı comp. bowla exp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Ehehe bow la cok kolay xp Biz Shillen e gittimiz icin bow yok tabe of :D[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ehe sen inanma bunlara pop, bow ile xp alamazsın, dagger olayına git. bowlar çok mp harcıyor. comp bow 4 DE bow 5 mana harcıyor her bir ok atışı için. bir yaratıgı oldurmek için (money farm yaptıgını ve koyu mavi yaratıkları oldurecegii var sayarsak) en az 2-3 kere ok atman gerekiyor. bende DE bow var, her yüzde 2 veya 3 de oturup dinleniyorum. güzel bir dagger alırsan (hpde hızllı dodugu için) çok daha rahat money farmin ve exp olayına akarsın. bow daha çok güçlü yaratıkları vur kaç öldür taktiği için geçerli, alıcaksın çantana 10k Soulshot (110k para verdim lol) exec grounda gidip soulshot harcayarak xp alacaksın, 90k adena harcayarak (oklarıda sayarsak 110k-120knın üzerindendir) karşılığında 1 günde %70 yaptım exec groundda. (level 27yim) bow ile xp ancak şu şekilde kasıyorsun, önce 1 gün money farmi yapıyorsun (bi 60k topluyorsun) 2. gün soulshot alıyorsun exec. grounda gidip soulshotlarını her atışda kullanarak hızlı bir şekilde yaratık olduruyorsun. kısacası her türlü FARMING için beni dinle dagger al sen :) bende şuan para biriktiriyorum farming için bir dagger alacam.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 25 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Popeye, 13 Mayıs 2004 16:37 tarihinde demiş ki: 2 gündür kaboo orcları olduruyorum malum onlardan pek para gelmiyo ama levelımın altında kolay ölecek bi onlar var çevremde comp bow alinca boyle bi sorunun olmiyacak direk lireinlere gider orda kasarsin 20 ye kadar çok hızlı şekilde hem deli para hem deli exp[signature][hline]Cruma group lf a healer a tank and 6 dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fenasi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Karakedi bi yerde hatan var para kasarken koyu mavi değil , yeşil veya açık mavi yaratik kesmelisin.Koyu maviler para drop oranı olarak çok kötü , para vermiyolar bile diyebiliriz. Ayrıca Bow a kötü diyeni ilk defa görüyorum . Arkadaşım 29 Knight'taki tüm itemlari satıp parasini archer char acıp ona verdi ve lvl 29 olmasi sadece 4 gününü aldi :) yani bu oyunda archerlar ove powered , her konuda . ama oyun zevki yok vur kaç vur kaç delirir insan :)[signature][hline]Kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Gecin bowu felan o maliyetle yeni oku aliack parayi bulamiosun naptiniz siz ya. Lvl 34 e kadar zaman zaman denedim hem bow hem daggeri.22 de str bowu alinca mana olayinin zictini gorunce daggera gectim.Daha sonra lvl 30 da baktim millet satiyor pili pirti Gastra alio heves ettim alim dedim .Tek mobda 1 ss harcayarak %25 lvl de 10 k kazandigimi farkettim cildirdim sattim +3 Maingauche aldim.Ve sole soliim exp farm hersey daggerda gecen gun 1 lvl de 420k cash +bone staff aldim bi spottan.Simdi de yaparim ama 34-35 den sonra solo olmuyor .Yaptigini yapicaksin dagger la 34-35 sonra vericen kendini crumaya mis gibi :) Gecin bowu felan[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] [b]Burningred LvL 36 Assassin-Bartz [b]YARMAGUL LvL 28 Artisan-Bartz[b] icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 En ıyısı Sword alın Shıllen knıght olun :=)[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bowla xp gelmiosa oyunun ilk 50 charindan 35 tanesi nasil archer oluo biri bana aciklarmi lutfen.. bowla farm yapilmio olabilir ama herhangi bi classtan (mageten bile) daha hizli xp hunt yaptiklari ortada bende kullandim bow ayni anda basladik bi elemanla o falchionla gitti ben comp la ayni oynama suresi ayni moblar ben lvl 19 oldum yawash zevk alarak adam 15ti nassi bi esitliktir bu ha para harciomusun harciosun ona lafim yok benim bow kullanma bicimim 1 atis ss li gerisi normal pincher kesiodum hem para geliodu hem xp lvl 16 pincherki lvl 13 ten itibaren onu kestim gayette cok param ve xpim vardi ha lşvl 20den sonra nasildir bilmem sıkıldım o chardan mage charimla oynuorum shuan.. ama fighter acarsam kesinlikle assassin acicam elimede gastra bow alicam lvl 40 olanaa kadarda bowla gidicem tercih tabi :)[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar