kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Bence kızların tek sorunu şımarmaya müsait olmaları bunun dışında yakından takip edip sana karşı ne hissettiklerini ne zaman sıkıldıklarını anlarsan pek anormal değiller kkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bence toz pembe bakıyorsun.24 saat o ne hissediyor diye bakamaz insan.herkesin işi var gücü var.karşı tarafında açık olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ben psikoloji okuyorum zaten no prob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 o zaman bireysel yorumun için tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 2003den beri burdasın ve sadece 100 küsür mesajın var kendimi çok onure edilmiş hissettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 netle pek huhattap olamadım uzun süre i$ , okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 kazımkarabekir said: 2003den beri burdasın ve sadece 100 küsür mesajın var kendimi çok onure edilmiş hissettim sdf :) ahaahaa poh çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Dostum onların sorunu ne biliyomusun? o koca popolarının beyinlerinden büyük olması tek problem bu ye ah! Bence zoru sevmeleri.Zor kolaylaşınca soğuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bence kizlarin sorununu bulmaya calisanlar veya anlamaya calisanlar kari kiz konusunda hic basarili degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hah güldüm B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Bence kızların tek sorunu o kadar abaza kaynıyoki etraf en tipsiz kıza bile en az 3 tane pm geliyo sitelerde telefon numarası şiir içeren . Sonra kızlarımız havalanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 benim güzel bi arkadaşa netlog açtık bakalm nolcak diye gördük nolduğunu 2gün sonra bi daha baktık 850 tane falan msj,ekleme talebi 1000 tane falan..okuduk tek tek eğlendik güldük.. Daha sonra bi daha netlog açtık bu sefer fotoraf bile koymadık ismimizi Melis yaptık şu mesaj geldi çok güzelsin tanışalım mı? nerden biliyosa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bence duyunca otomatik bmc diyesim geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 kazımkarabekir said: ben psikoloji okuyorum zaten no prob eve iş götürme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 matama said: bence duyunca otomatik bmc diyesim geldi :) ya aynı şey bana da oluyo gözümün önüne de ibrahim tatlıses falan geliyo kurtulamadım travma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Tek sorun kozmetik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Kızların asıl sorunu, testestoron kokusuna dayanamamaları. Weaklings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 kızların sorunlarını bulmaya ayırıcanız zamanı, sorunsuz bi kız bulmaya ayırsanız hepimiz için hayırlı olucak. tamam, nispeten sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 vaay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 benceaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Denn said: kızların sorunlarını bulmaya ayırıcanız zamanı, sorunsuz bi kız bulmaya ayırsanız hepimiz için hayırlı olucak. tamam, nispeten sorunsuz.üff .. reis ne koyar var ya bu söz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar