Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Goz Testi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi doğru görmüyorum işte, bana hayatım boyunca yeşil olduğu söylendi o rengin, ben kırmızı görüyormuşum ama kırmızıyı yeşil diye adlandırıyorum yani anladın mı?
Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:
ha simdi aslinda o yapraklari sen bize gore kirmizi olarak goruyosun kan rengi. mesela kirmizi isik yaninca trafikte sen onu yesil goruyosun ama kirmizi biliyosun onu.

hah evet abi aynen öyle.
Mesaj tarihi:
Lopeth said:
moru ne renk görüyorsun

abi moru mor, kırmızıyı kırmızı, yeşili yeşil görüyorum yani neticeye bakarsak doğru söylüyorum renkleri. ama farklı görüyomuşum aslında, kavram kargaşası yani bi nevi.
Mesaj tarihi:
burtonesk said:
ben miyopmuşum lan:(

ya kocaman gözlük takıyosun nihan kimi kandırıyosun sen bizi salak mı zannediyosun ellerim titriyor çok sinirlendim öfke damarlarımda somut bir cisim sanki ve olanca saflığıyla akmakta şu an
Mesaj tarihi:
bu arada zamanında inanmadığım doktorun dediğine göre benimki çok az karşılaşılan bi durummuş yani genelde yanyana koyunca ayırt edememe tarzı oluyomuş bu problem
Mesaj tarihi:
abi sonbaharda kırmızı olmuyo ki yapraklar kahverengi oluyo. ama benim gördüğüm koyu yeşilmiş aslında yani. ama ben onu hayatım boyunca kahverengi olarak etiketledim o yüzden sorun yok.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:
bu arada zamanında inanmadığım doktorun dediğine göre benimki çok az karşılaşılan bi durummuş yani genelde yanyana koyunca ayırt edememe tarzı oluyomuş bu problem

yapma oktar din kardeşiyiz
  • Yeni Oluştur...