PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 yeşil abi, siz hepiniz onu yeşil görüyorsunuz, ben kırmızı görüyorum ama hayatım boyunca o rengi yeşil olarak öğrendim ben, yeşil yani işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 alttaki yapraklar yesil zaten dogru goruyosun. bi dk ya kirmizi mi goruyosun sen simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 abi doğru görmüyorum işte, bana hayatım boyunca yeşil olduğu söylendi o rengin, ben kırmızı görüyormuşum ama kırmızıyı yeşil diye adlandırıyorum yani anladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 abi senin gormend degilde, diadanin anlamamasi yikiyo tabulari su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ha simdi aslinda o yapraklari sen bize gore kirmizi olarak goruyosun kan rengi. mesela kirmizi isik yaninca trafikte sen onu yesil goruyosun ama kirmizi biliyosun onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ahasjlkdasdşasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 DiadanLocke said: ha simdi aslinda o yapraklari sen bize gore kirmizi olarak goruyosun kan rengi. mesela kirmizi isik yaninca trafikte sen onu yesil goruyosun ama kirmizi biliyosun onu. hah evet abi aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Bi ormana falan bakarken bildiğin başka bi dünyaya bakıyo gibiyiz. Ama hayatta sorun yaratmaz pek bu o rengi normale göre doğru söylediğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hiç yaratmıyordu da, öğrendim öğreneli farklı bakıyorum dünyaya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 anladim simdi ya vay anasini. olm cok garip lan. peki yesili de kirmizi mi goruyosun aslinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 öyleymiş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 olum ben de körmüşüm lan çok garip bi his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 moru ne renk görüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 memetalibirand mavisi görüyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu goz testi nerdeymis bende yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 soruya gel lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Lopeth said: moru ne renk görüyorsun abi moru mor, kırmızıyı kırmızı, yeşili yeşil görüyorum yani neticeye bakarsak doğru söylüyorum renkleri. ama farklı görüyomuşum aslında, kavram kargaşası yani bi nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ben miyopmuşum lan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 cidden bende kıllandım durup dururken bende yapayım o testi sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 burtonesk said: ben miyopmuşum lan:( ya kocaman gözlük takıyosun nihan kimi kandırıyosun sen bizi salak mı zannediyosun ellerim titriyor çok sinirlendim öfke damarlarımda somut bir cisim sanki ve olanca saflığıyla akmakta şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bu arada zamanında inanmadığım doktorun dediğine göre benimki çok az karşılaşılan bi durummuş yani genelde yanyana koyunca ayırt edememe tarzı oluyomuş bu problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bahar gelince sen her yeri kirmizili falan goruyosun sonbahar gibi, sonbaharda da yemyesil mi goruyosun simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 abi sonbaharda kırmızı olmuyo ki yapraklar kahverengi oluyo. ama benim gördüğüm koyu yeşilmiş aslında yani. ama ben onu hayatım boyunca kahverengi olarak etiketledim o yüzden sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 beyin amcıklaması oldu gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 PrudenT said: bu arada zamanında inanmadığım doktorun dediğine göre benimki çok az karşılaşılan bi durummuş yani genelde yanyana koyunca ayırt edememe tarzı oluyomuş bu problem yapma oktar din kardeşiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar