Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aacil lenovo laptop sorunu (daha doğrusu garanti sorunu)

Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bizde Lenovo Y530 ideapad laptop var bitane ama bi yazılımsal sorun vardı muhtemelen.hata veriyo laptop kendi kendine etkinleştirme anahtarı diyo daha sora kendi kendine kapatıyo bi mavi ekran çıkıyo şey yazıo hatta işte sistem güvenliği için durdurdu windowsu falanda filanda bişiler bişiler.bu lenovolarda C ve D olmak üzere 2 bölüm var HDD de bu D de orjinal vistaydı falandı filandı var,ben gittim D ye ellemedim hiç ama C ye vista yerine xp yükliim diye format attım,ama xp yide yüklemedi kur çalıştırmıyo dedi falan filan bayağa bi sıkıntı verdi yazılımsal muhtemelen. Sorum şu bunun garantisi duruyor,D deki orjinal dosyalarda duruyor,garantiye götürcez bunu ama vay efendm sen vistayı silmişsin garantisi gitmiş diye saçma sapan bi bahaneyle gelebilirler mi ? yardımınza ihtiyacım var bu konuda.İlginze tişikkirler : d
Sosyal ağlarda paylaş

abi ver garantiye diyosunda yeri mesela bize çok uzak çok alakasız eğer bu tarz bişile karşılaşmış birisi varsa anlamsız oraya gitmeye gerek yok başka bi alternatif arycaz.ayrıca bencede olmaz neticesinde orjinaline karışmıyorum ne yüklüceime karar veremezler heralde
Sosyal ağlarda paylaş

vista kurulu verilen aletlere xp kurduğunda garantiden bakmayabiliyor çoğu yer. yaşadım bunu,laptop'unda vista recovery şeklinde vardır.önce bir telefon et teknik servise birader ben vistayı tekrar nasıl kuracağım de,bana cdsini vermediniz bu meretin de. kur öyle git.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...