MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 az önce telefon(ev) çaldı telefona baktım KISITLI-NUMARA yazıyor. alala dedim açtım. bi çatırdama sesi, ardından bant kaydı başladı. izmirde oturuyorum bu arada. "Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı 15 martta" dedi. ben f.off diye baağırdım ve kapattım=) evlere de mi telefon ediyor artık bu adamlar yaaa hem de bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bizim eve geçen chpden geldiler. kadın bitane. yerel seçimlerde bizi destekleyin lütfen dedi. inşallah kısmetse olur dedim, gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 aleykümselam desen tek kelimeyle de gidebilirdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bana da telefon ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 baykalla konuştum haberler iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bize mhp den gelip bi kutu süper çikolata verdiler ithaldi sanırım yemeye doyamassın oylar mhp ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 nie bizi sallamıo lan bunlar... bende oy vercem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bu resim gerçekmi ya ? Bende cocuk kulağı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bizim eve de akpden gelmisler hediye vermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 cocuk kulaa iidir aazının tadını bilior :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 akp bizim eve geldi alp olarak cıktı ahahhaha ulan süper esrpi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 akp bize rus verdi politikayı değiştirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 topağa ne limon sıktınız arkadaş=) bekliyodum nolcak bu Türkiye'nin hali diye başlayan bi muhabbet... nerelere geldi=)=) gerçi potansiyel de var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 akp direk bana verdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 my friend named Matthew from LA, California, told me that: beni sorarsa yok de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hatırladınızmı kurban grup unun bir parçası vardı yalaka die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yok sen hatırladınmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 potansiyel akp'lisin demek ki. yoksa açmazlardı telefon. şeriatçı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hmm evet. şalvar-potur da nerden esti de giyiyorum diyodum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bi de paso anket botları arıyo. o daha da felaket. bi de ben kim ararsa arasın, eğer bant kaydıysa, telefonu kapatmıyorum. üç beş hesap yazıyodur diye umuduyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 MrLevie said: topağa ne limon sıktınız arkadaş=) bekliyodum nolcak bu Türkiye'nin hali diye başlayan bi muhabbet... nerelere geldi=)=) gerçi potansiyel de var evet. saati yanlış seçtin sen. sg-1 ilgilenmio bu saatlerde pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Davos gecesi yok Rte havaalanına inecek, yok indi vs mesajları atıyordu akp bana. Seçim ile ilgili rahatsız etmediler henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bizede Refah Partisi miydi saadet partisimiydi tam hatırlamıyorum iki tane türbanlı hanım kız gelmişdi, yaşları 20 civar olması lazım. Evin hanımı ile görüşmek istediler böyle hani kepçe koyarsınız ya altına plastik bir alet hediye etmek istediler. Annemde evde yokdu, neyse işte oyunuzu bize vermenizi bekliyoruz gibisinden bir temennide bulundular. Bende kesinlikle böyle birşey yapmayacağımı ve kendilerinide nasıl buna alet ettiklerini anlattım kapıda yaklaşık 20 dakika kadar konuyu medenice tartışdık. Nihayetinde biri sanki söylediklerimi mantıklı bulur gibi bir kıvama geldi (yada bana öyle geldi bilmiyorum) ama diğeri bayağı bir ısrarlı çıkdı. Neyse bu medenice münazaradan sonra bende onlara oylarını Rp veya Sp partisine vermemeleri temennisinde bulundum ve gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Kapıların önlerine koyuyorlar bunları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Baykal eats babies and RP as warlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar