LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ey kitle, simdi ben biraktigimda, azgal da minik bir witch elf idim.. simdi nedir durumlar? nerdesiniz napiyorsunuz? nereye geri geleyim ben? hangi server da hangi side dasiniz? dest fena halde dayak yiodu ben oynarken azgal da.. simdi durum nedir? serverlar yine birlesti sanirim.. oyuna yeni charlar eklenmis, biz yine biseyler almamiz gerekiyormu yoksa direk accountu acip takilabiliyormuyum? absolut hala WE mi oynuyor? zegna gelicekti, geldimi yoksa sattimi? eski tayfa nerede? Sam naapti? bi update almam mumkunmudur.. sevgiler selamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Abso WoWa döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hello kitty onlinea basladi herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 aquila said: hello kitty onlinea basladi herkes. hadi ya.. tuh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 O oyunun da PvE si çok dengesiz ama PvP si gerçekten iyi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ben order norn'dayım, yabancı bir guild ile birleştik. benim arkadaşlarla devam ediyoruz orada, guild lideri de yeni gelmek isteyenleri alabileceğimi söyledi. ilgilenirsen beklerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 luniiiiz luniiiiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ben baslamadım abi. bisi oynamıyorum suan, zaten oynıcak adam gıbı oyun yok piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 aoc ve warun cikisindan sonra piyasa gene bi bekleme surecine girdi. simdilik beklenen oyunalr sci-fi daha cok, stargate, star trek, star wars. hepsi de starliymis, ve tv/sinema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 dünyada geçen mmolarından pek birşey alamadık gözümüzü uzaya diktik bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Sam said: ben order norn'dayım, yabancı bir guild ile birleştik. benim arkadaşlarla devam ediyoruz orada, guild lideri de yeni gelmek isteyenleri alabileceğimi söyledi. ilgilenirsen beklerim. :) gelirsem yanina gelirim bu durumda zaten :) eywalla abi.. bir iki oyuna bakicam.. ona gore bu hafta obur hafta biseyler belli olur.. msn den konusuruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 cenx said: luniiiiz luniiiiz guzel kardesim, sen ne durumdasin? naptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar