karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Herkese selamlar.Geri dönüşüm kutusuna bir dosya attım dosya gözükmüyor lütfen yardım ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 geri dönüşü olmayan sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Eger eskiden dosyanin bulundugu clusterin uzerine bisey yazilmadiysa file recovery programlariyla bi ihtimal silinmis dosyalarini alabilirsin. stellar falan vardi ama baska isim , program hatirlamiyorum. birde dosya 700mb-1gb den buyukse gecmis olsun. muhtemelen coktan ustune biseyler yazilmistir. ufak biseyse kurtarilir %80. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 elin shift'e basılı kalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar