Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ya şimdi tag&rename kullanıyorum evde normalde de, ofis bilgisayarına bu tarz bi program kurmam lazım. Tabii sorun şurada ilaç yasak burda :) o yüzden freeware bi program bilen varsa çok güzel olcek :D edit: ha, toplu olarak(batch) rename falan yaparsa asıl aradığım şeyi bulmuş olurum, tenk yu derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Playlist oriented bi player oldugu icin foobar2000 gordugum en iyi tag editore sahipti. freeware program. bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 mp3tag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yetemenk said: mp3tag budur. 5 senedir bi yamugunu gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 foobar2000 diyorum ben de. EasyTag da kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 mp3tag benim de derdime derman olmu$tu ilk i pod umu aldığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 mp3tag fena değilmiş, ama toplu halde rename ederken saçmaladı nedense. yine de tenk yu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 winamp in kendi içinde autotag mı nesi var biraz uzun sürüyo yüzlerce mp3 ü taglatmak arada yanlısları da çıkıyo ama gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 evet winampınki baya iyi. kasmaya gerek kalmıyo. sadece bi kontrol ediyosun, yanlışsa atlıyosun onu, yola devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yerli compilationlari bulamayabiliyor diye hatirliyorum. bi de sizin de yaptiginiz mix klasorler warsa cok zor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar