aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 imaxle, evde monitorde izlediginiz seyleri mi karsilastiriyosunuz? ve riplerin daha iyi oldugunu savunuyosunuz? enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 axxo iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Imax'le karsilastirmiyorum, 35mm'le HD-ripleri karsilastiriyorum ve gayette acik fark var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Kaliteli ev sinema sistemi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 anket sonuclarini diyorum ben Lath, gerce tercihmis o yuzden gecersiz gibi oluyo soyledigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Haaa ama zaten anket genel tercihi soruyor, hangisi daha iyi diye sormuyor. Ben burda ki BFI IMAX'e hastayim adamlar tam bize hitap ediyor ya. Boyle ayda 1-2 kere "all nighter" duzenliyorlar, Gece 12'den falan baslayip sabaha kadar seri yayinliyorlar. Yok LOTR, yok Matrix, yok Die Hard. Arka arkaya ve kahve/cay bedava. Member'i olucam direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Anket saçma zaten ya, sinemadamı izlemeyi seversin evdemi sorsa daha mantıklı. Imax'le hdrip tartışılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 aynı şartlarda değerlendirildiğinde aslında aralarında büyük farkların olmadığını da görürsünüz yani, asıl karşılaştırılması gereken 35mm temiz kopyalar ile 72-73mm imax kopyaları olmalı ki onda da imax dağıtır geçer tabii,digital çekimler halen filmlerin kalitesine ulaşabilmiş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar