Stifler Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 çok zevkliymiş. oynamak isteyen direk pm atsın bana bi oyun çevirelim aralıksız oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/mono.jpg vanil batmis, ucumuz hapisteyiz, 3 yere otel dikip analarini aglatmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 varmı adam arayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hahaha ondan önce ikiz kuleleri diktim ama, iki kere üstüste bi ''kariya'' yenildiniz! saka bi yana hakkaten güzel bi icat, gercegini aratmiyor nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ben yenilmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 aki, beni cagirmadan attiginiz oyunlara kafam girsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 haber verin harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 abi hadi oyun atalım biri pm atsın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 5 dakka arayla hepimiz mesaj atmışız hadi atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 cagirdilar da girdim ben aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hade atalım, hangi oda hangi masa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 yok mu kral bi host? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 host mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ya of iste biri sıfırdan girsin boş biyere çağırsın milleti host yok tamam sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 screwy said: Masquerade said: 150k yı başta verince zar atmadan ibaret oluyor oyun, herkes geldiği yeri alıyor düşünmeden. biz 75k ile başlayıp her 20 dakika bir 15k vererek 150 ye tamamlıyorduk.zarı bekletirim aga geyik ceviririm alıcagım yeri beklerim yani yok öyle zaman öldürme. yassah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 varmı su an oynamak ısteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Harcadım resmen ajskfhaksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 genelde hangı odalarda takılıyorsunuz.patıcık olarak devamlı aynı odaya takılırsak bırbırımızı daha rahat buluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 abi rica ediyorum beni sansürleyin ordan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 abi bari bu tür oyunlari toplanip oynayın kasa çakallik yapmadıktan sonra adamdan kira alirken gözüne bakmadiktan sonra yemişim monopollüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 monopoli canlı oynanır.netten değil.para çalcan falan.muabbeti bilmemnesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 lan kış günü monopoli oynamak için ankaradan istanbuldan izmirden patiler erzurumda buluşalım o zaman allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 DoruK said: lan kış günü monopoli oynamak için ankaradan istanbuldan izmirden patiler erzurumda buluşalım o zaman allam ya istanbuldakiler istanbuldakilerle oynasın aynı şeyi diğer şehirler içinde uygulayın alsşdjalşsdja bu kutu oyunları sosyalleşmek amaçlı oyunlardır zaten. oyun tavsiye isteyene git sosyalleş demedik heralde bu tür oyunların asil muhabetleri eğlenceleri oyunda dönen çakalliklardan çıktığına inandığımdan söyledim ki monopollük zaten bireyin çakallık kat sayısıyla ilgilidir haha. nese ben kötü demedim zaten. eğlencesi kenklerle oynarken çikar dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Her turlu onlıne da eglenıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar