eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bir çoğumuzun eurovision fatihi ünlü OPERA şarkısıyla tanıdığımız Çetin Alp dün gece kalp krizi geçirerek vefat etti. ülkemize emeği geçmiş biri olduğundan hatırlanmayı, ve uğulanmayı hakettiği kesin onun için başımız saolsun[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Dun burda gozlerım aradı gece bırı acar dıye ama kımse tanımıyor dedım kendı kendıme nede olsa mankenlerle duyulmadı ısmı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ewt açılmamasına sinir oldum açiyim dedim ben de[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Başımız sağ olsun da ben tanımıyorum açıkçası..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 opera şarkısını duymadın mı hiç?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ha şu dalga geçilen opera şarkısı mı .. hatırladığım kadarıyla pek güzel bir parça değildi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 herkes sırayla gidio bi bakmışsın yrn sen de ben de gitmişiz belli mi olur???[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Evet çok kötü bir şarkıydı benimde hatırladığım kadarıyla fakat ölmesine üzüldüm bende pek tanımıyordum geçen sene tv de şarkıyı görmüştüm sadece.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 allah rahmet eylesin[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 allah rahmet eylesin[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Allah rahmet eylesin..[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Allah rahmet eylesin, işin ironik tarafı opera şarkısı için "keşke yapmasaymışım dedirttiler" diyen çetin alp'in türkiye'de düzenlenen eurovision'un haftasında vefat etmesi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Adam sanırım 14 ayrı dilde şarkı söylüyormuş en son passaparolaya çıkmıştı iyi görünüyordu orda..Allah Rahmet Eylesin!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 mekanı cennet olsun..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 gazetelerde ve tvlerde görmedim başımız sağolsun. bir operet zor bulunur türkiyede (operet deniliyordu dimi)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Opera hezimeti haksız bir şekilde kendisine yüklenmişti. O dönemde kültür bakanlığı bu şarkıyı siparişle yaptırıp emirle söyletti. Pek çoğunuz anımsamaz o dönemleri. Ama herkes çetin Alp'e küfür etmisti. Rahmetlinin suçu nedir ki. Sadece seslendirmişti.
Öne çıkan mesajlar