Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çetin Alp vefat etti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir çoğumuzun eurovision fatihi ünlü OPERA şarkısıyla tanıdığımız Çetin Alp dün gece kalp krizi geçirerek vefat etti.

ülkemize emeği geçmiş biri olduğundan hatırlanmayı, ve uğulanmayı hakettiği kesin

onun için başımız saolsun[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
Dun burda gozlerım aradı gece bırı acar dıye ama kımse tanımıyor dedım kendı kendıme nede olsa mankenlerle duyulmadı ısmı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
ha şu dalga geçilen opera şarkısı mı ..
hatırladığım kadarıyla pek güzel bir parça değildi.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Mesaj tarihi:
herkes sırayla gidio bi bakmışsın yrn sen de ben de gitmişiz belli mi olur???[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Mesaj tarihi:
Evet çok kötü bir şarkıydı benimde hatırladığım kadarıyla fakat ölmesine üzüldüm bende pek tanımıyordum geçen sene tv de şarkıyı görmüştüm sadece.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Mesaj tarihi:
Allah rahmet eylesin..[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR...
-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
Allah rahmet eylesin, işin ironik tarafı opera şarkısı için "keşke yapmasaymışım dedirttiler" diyen çetin alp'in türkiye'de düzenlenen eurovision'un haftasında vefat etmesi..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
Adam sanırım 14 ayrı dilde şarkı söylüyormuş en son passaparolaya çıkmıştı iyi görünüyordu orda..Allah Rahmet Eylesin!![signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Mesaj tarihi:
Opera hezimeti haksız bir şekilde kendisine yüklenmişti. O dönemde kültür bakanlığı bu şarkıyı siparişle yaptırıp emirle söyletti. Pek çoğunuz anımsamaz o dönemleri. Ama herkes çetin Alp'e küfür etmisti. Rahmetlinin suçu nedir ki.

Sadece seslendirmişti.
  • Yeni Oluştur...