Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 war ilk çıktıgı gün almıştım sonra sıkılıp bıraktım, şimdi tekrar başlayak dedik. kutuyu bi açtım, kitapçık yok. cd key fln yok yani. noldu. patladı mı şimdi elimde. yoksa (lütfen) bu cd key yalnızca bi kere accountu açarken kullanmak yetiyor muydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 allaaa accountu da açtırmış bulundum lütfen biri iyi haber versin gg olmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hack falan yemessen cdkey gerekmez sonraları, sadece ilk accountu aktiflerken gerekiyo, bide hack yiyince senin olduğunu ispatlarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 sakin ol la warhammerda kimse kimseyi hacklemez heralde o kadar piyasasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bu güzel haberler beni güldüremedi malesef sağolun yine de. o kadar mal bi adamım ki gitmişim dark age of camelot açtırmışım. ağlıcam. 30 milyon resmen kaçmış durumda. abi war yazıodu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 abi daoc accountuma girmişim meğer mythic tabi o da allah belalarını versin haram zıkkım olsun 30 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Warhammer Players If you currently have, or have ever had a Dark Age of Camelot account, you already have a master account! This has been set up to be the same as your Dark Age of Camelot game account login. If you have never had a Dark Age of Camelot account, click Start above to create a new Master Account and to activate your key! yahu şimdi de böyle bi yazı var OF NOLUYOR YAHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 benim eski daocla birleşmiş sanırım account şimdi tekrar cd key istiyor. şansa bakar mısınız. bi de daoc açtırdım üstne 30 milyon. sanırım cenabetlik dedikleri bu olsa gerek. son anda gelen edit: allah cd keyi buldum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kendi kendine konusana deli derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 gitti paracıkalr gitti asuhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 oha ya 4 tane post atmışım arka arkaya valla panikten görmemişim. kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bende açtırdım şimdi 5 dk önce, hala oyuna giremiyor not actived diyor. ne zaman active olur bu? gerçi war-europe'ta active gorunuyor acc, yoksa böle saçmalamaya devam ederse bu iş yürümez bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Arkadaşlar sorması ayıp İsveçlilerin yoğun olduğu bir shard arıyorum, tavsiye edebilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 kız erkek farkeder mi ağabey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Hiç farketmez gönül dostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 isviçre fan sitelerinden baksan daha iyi olmazmı. Burada kim ne bilcek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Haklsınız sevgili kardeşim. Ama takdir edersiniz ki İsveççem çok zayıf, bu oyunu da İppsala ' ya gitmeden önce, Temel İsveççe seviyesine denk bir İsveççe tecrübesi edinmek için seçmiştim. Önerilerinize açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 google warhammeralliance de de sorabilirsin. şurda bir guillde var. Fakat en son 1.1 patch inde, anasayfada haber yapılmış. Gerçi bunlara sende bakmışsındır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Black-ice said: oha ya 4 tane post atmışım arka arkaya valla panikten görmemişim. kusura bakmayın. ahahahah. canin saolsun badire atlatmisin gormezden geliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar