Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cd key kayıp:S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
war ilk çıktıgı gün almıştım sonra sıkılıp bıraktım, şimdi tekrar başlayak dedik.
kutuyu bi açtım, kitapçık yok. cd key fln yok yani.
noldu. patladı mı şimdi elimde.

yoksa (lütfen) bu cd key yalnızca bi kere accountu açarken kullanmak yetiyor muydu.
Mesaj tarihi:
bu güzel haberler beni güldüremedi malesef sağolun yine de.
o kadar mal bi adamım ki gitmişim dark age of camelot açtırmışım. ağlıcam. 30 milyon resmen kaçmış durumda. abi war yazıodu ya.
Mesaj tarihi:
Warhammer Players

If you currently have, or have ever had a Dark Age of Camelot account, you already have a master account! This has been set up to be the same as your Dark Age of Camelot game account login.

If you have never had a Dark Age of Camelot account, click Start above to create a new Master Account and to activate your key!

yahu şimdi de böyle bi yazı var
OF NOLUYOR YAHU
Mesaj tarihi:
benim eski daocla birleşmiş sanırım account
şimdi tekrar cd key istiyor. şansa bakar mısınız. bi de daoc açtırdım üstne 30 milyon.

sanırım cenabetlik dedikleri bu olsa gerek.

son anda gelen edit:
allah cd keyi buldum:D
Mesaj tarihi:
bende açtırdım şimdi 5 dk önce, hala oyuna giremiyor not actived diyor. ne zaman active olur bu? gerçi war-europe'ta active gorunuyor acc, yoksa böle saçmalamaya devam ederse bu iş yürümez bak :P
Mesaj tarihi:
Haklsınız sevgili kardeşim.
Ama takdir edersiniz ki İsveççem çok zayıf, bu oyunu da İppsala ' ya gitmeden önce, Temel İsveççe seviyesine denk bir İsveççe tecrübesi edinmek için seçmiştim.
Önerilerinize açığım.
  • Yeni Oluştur...