Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Revision the End

Makaveli

Öne çıkan mesajlar

Eh projeniz olursa, senarist ben olurum, cok guzel hikaye & senaryo ve karakter uretimi yaparim ;) ve ses kayitlari icinde studyo problemini hallederiz.[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Dmx is a member & founder of PA-TSD
Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi
Quaxis | Dmx
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür bir projeyi bu şekil internet üzerinden gerçekleştirmek gerçekten zor yapıalacak işler tamamen aynı mekanda olması gerekmektedir yani aynı il de olmak gerekir bence aksi taktirde işler sarpa sarar bakın büyük firmaların tüm grafiker olsun coder olsun en ufak elemanı dahi gelip şirkette çalışarak yapıyor bunları neden çünki bilgilerin dışarı çıkması bir yana bir bütünlük içinde çalışma sağlanması gerekir bu şekilde hayal gücü ile yetenekler birleşince ortaya mmorpg ortaya çıkarmak daha kolaydır. Ben bi şirket kursam da bana bedavaya çalışacak adam bulabilirmiyiz :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

zaten bole ciddi bir proje olsa kimse internetten source gonderme manyagi olmaz herhalde rahat ol ;) ama benim anlamadigim bizler neyin tarti$masini yapiyoruz ki, ortada fol yok yumurta yok daha lol...[signature][hline]- never too old to learn!
life isn't a coincidence, it's a reflection of us!
Dmx is a member & founder of PA-TSD
Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi
Quaxis | Dmx
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Befounder, 20 Mayıs 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
Dünyayı sarsan Far Cry'ın yapımcıları 13 ayrı ülkedendir. O yüzden internet üzerinden iş yapılamaz diye düşünmeyin.

Profile
Crytek is an interactive entertainment development company founded in 1999 by Cevat, Avni and Faruk Yerli and is located in Coburg, Germany.

Crytek is dedicated to the creation of high-quality video games for PC; Playstation 2; Xbox; and GameCube, and 3D-Game-Technologies such as the CryENGINE™ game engine.

The company's goal is to provide gamers with an intuitive user interface, fast-paced exciting gameplay, and revolutionary atmospheric visuals. To achieve this, Crytek has developed a highly advanced 3D Engine, the CryENGINE™, to surpass both today's and tomorrow's expectations for blockbuster games.

In addition to the in-house development of complete games, Crytek also licenses it's technology for use in other developer’s game products.

Crytek’s development team is comprised of game professionals from 16 different nations including designers, producers, programmers, artists and sound engineers.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas Shard
Owner Larethian
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...