b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bence de ama motor flm kasış iş naapsak[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bu yaz bende c/c++ olaylarına başlıyorum seneye hep birlikte toparlanır bu olayı hallederiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ok[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 osmanlı oyunu iyi olabilir[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 your skill in mehter takıming has increased by 4.0[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Eh projeniz olursa, senarist ben olurum, cok guzel hikaye & senaryo ve karakter uretimi yaparim ;) ve ses kayitlari icinde studyo problemini hallederiz.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Herneyse konu bayagi sapti ;)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bu tür bir projeyi bu şekil internet üzerinden gerçekleştirmek gerçekten zor yapıalacak işler tamamen aynı mekanda olması gerekmektedir yani aynı il de olmak gerekir bence aksi taktirde işler sarpa sarar bakın büyük firmaların tüm grafiker olsun coder olsun en ufak elemanı dahi gelip şirkette çalışarak yapıyor bunları neden çünki bilgilerin dışarı çıkması bir yana bir bütünlük içinde çalışma sağlanması gerekir bu şekilde hayal gücü ile yetenekler birleşince ortaya mmorpg ortaya çıkarmak daha kolaydır. Ben bi şirket kursam da bana bedavaya çalışacak adam bulabilirmiyiz :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 zaten bole ciddi bir proje olsa kimse internetten source gonderme manyagi olmaz herhalde rahat ol ;) ama benim anlamadigim bizler neyin tarti$masini yapiyoruz ki, ortada fol yok yumurta yok daha lol...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Dünyayı sarsan Far Cry'ın yapımcıları 13 ayrı ülkedendir. O yüzden internet üzerinden iş yapılamaz diye düşünmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Benim bildigim Almanya'dan 3 turk'tu yahu? =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Benim bildiğimde almanyadan 2 türktü :)[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 3 turk :) hemde karde$ler.. eheh.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 sphere seni seviyoruz... en azından seviyorum :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 said: Befounder, 20 Mayıs 2004 10:37 tarihinde demiş ki: Dünyayı sarsan Far Cry'ın yapımcıları 13 ayrı ülkedendir. O yüzden internet üzerinden iş yapılamaz diye düşünmeyin. Profile Crytek is an interactive entertainment development company founded in 1999 by Cevat, Avni and Faruk Yerli and is located in Coburg, Germany. Crytek is dedicated to the creation of high-quality video games for PC; Playstation 2; Xbox; and GameCube, and 3D-Game-Technologies such as the CryENGINE™ game engine. The company's goal is to provide gamers with an intuitive user interface, fast-paced exciting gameplay, and revolutionary atmospheric visuals. To achieve this, Crytek has developed a highly advanced 3D Engine, the CryENGINE™, to surpass both today's and tomorrow's expectations for blockbuster games. In addition to the in-house development of complete games, Crytek also licenses it's technology for use in other developer’s game products. Crytek’s development team is comprised of game professionals from 16 different nations including designers, producers, programmers, artists and sound engineers.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar