Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Dedigim gibi bir 2-3 sene icinde aktif olarak katilirim ancak su an yeterli bilgim yok malesef.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Coder seninde bildiğin gibi önce bişeyler ortaya koymak gerekir hiç bir şey ortada olmadığı için sponsor bulmak zorlaşır önce gösterilecek sonra istenen alınacak.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Millete bu saatten server acmanin, UO'nun falan gereksiz isler oldugunu soyleyeceginize emulator yazma planlari yapiyorsunuz, siz yapmayin bari ya :) Bitti UO artik, yeni ufuklar bizi bekliyor, mis gibi mmorpg'ler piyasada ve gun gectikce de cogaliyorlar, bir kismi da UO'dan kat kat iyi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 turkiye'de adam gibi proje = imkansizlik ;)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Baggio haklısın ve bir anda buz kestim projeye. Aslında dediğin gibi mmorpg daha iyi .[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 UO da bir mmorpg ;) DAoC var, SWG var, Eq var, cok sevmesem de Lineage II var, WoW cikacak, Ryzom open betaya basladi, matrix Online cikiyor, daha da vardir da bilmiyorumdur/hatirlamiyorumdur :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Oyundan ekmek yok bize anladım tamam . Çok büyük bir şirket yada büyük işler yapmadıktan sonra sesimizi duyurmak imkansız.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 makinamı istiyosun anlamadım :) sana daha öncede söylemiştim bişey lazımsa söyle diye herzaman san yardımcı olma isterim elimizde oldukça çok linux makina var lazımsa bizim cs server ları nın kullandığı bir makinada çalışmana yardımcı oliyim.sen bana yardım ettim tüm bakış açımı değiştirdin kendimi sana borçlü hissediyorum + 11.500 tl borcumuz var sana çayları sen ödemiştin hiç unatamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 nerden nereye ....[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redhot Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 valla 1 tane win var onda da web host irc server uo server açık :P onda yer kalmadı.ama yöneticiler 600 mb lik bi datacenter dan bahsediyolar terimlere o kadar yabancıyımki bi kaç kişiye anlattım 600 mb var diye çoğu güldü geçti.ama yöneticiler deiğim işiler yıllardın hosting cart curt la uğraşıyor onlardan daha iyi bilecelerini zannetmiyorum arkadaşların.uo serve ını o 600 mb lık yere taşıcaz eğer maina iyi bişi olursa sanada remote vermek isterim yani işine yararsa belki aramızda sana abi dememi gerektirecek kadar bir yaş farkı yok ama bi kaç konuda en azında bu forumlarda sen benim abimsin büyğümsün.bilmiyorum sana böyle bir büyük bir yardımda bulunmak istiyor canım.artık yazı yazmıyım çünki konuyu epey bi aştım ben herkesten özürdiliyorum forum kirliliği yapıyorum kusura bakmayın ama burda birisine olabilecek çok büyük bir saygı söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bu türk emulator işi türk oyunu Pusu'ya dönmesin ;)[signature][hline]Noir UO Shard açıldı, hala sürüp gidiyor. Gumm özel mesajdan bildiriyor: ...detaylı olark anlatırmsn evi nerde hazırlıyacam oyundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Pusu'nun nesi vardi ki, Pusu'nun Coder'lari Hakan ve Cem cok ba$arili bir projeye el atmi$lardi, ancak gelen desteklerin cogu yurtdi$indandi (yanli$ hatirlamiyorsam bir kac tane Finlandiya $irketi vardi), onlar ise Turkiye'den destek bekliyorlardi, bu olmayinca sanirim ortada kaldi biraz, ikiside cok ba$arililardi i$lerinde, Pusu'yu bole DOWN bir proje gostermek yanli$ bu yuzden.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Önümüzdeki 5 yıl içinde/sonunda 3E kod adlı UO benzeri 2d izometrik MMORPG oyununun ilk sunucusunu TR'de açmayı düşünüyorum. yani anlayacağınız bir oyun şirketi kurmayı planlıyorum. er ya da geç. elimde sermaye yok. mükemmel düzeyde c# bilgisi yok. yaşamak için param yok. yanımda ekibim yok. hayata 0'dan başlamış durumdayım. rab izin verirse bir yerlere varacağım. 5.5 yılımı harcadığım üniv'i bile ders çalışamayacağımı anladığım için bıraktım. kasım da askerlik var.. 2 yıl böyle telef olacak. deedstyger@hotmail, icq: 107493893 ileride bu projede yer almayı düşünenler olabilir aranızda. birbirimize ulaşabilme açısından adresleri vereyim dedim. Equa uo oyun sunucusu projesini hatırlayanlar o projenin benden çıktığını da hatırlayacaklardır. okulu bırakmam, ailemle olan ilişkilerimi kesmem ve askerliğe gitmek zorunda kalmam, yetersiz oyuncu ve sponsor desteği nedeniyle bu proje yerini 3E projesine bırakmıştır. hayatta yapmak istediğim tek bir şey kaldı şu an için... o da bu oyunu yapmak. ancak bu oyunun en az 3 yılımı ekiple beraberken bile alacağını düşünüyorum. bu yüzden yapılması daha kolay bir oyun yaparak şirketi kurmalıyım düşüncesinden hareketle kodlaması çok daha basit bir oyun ne olabilir derken en fazla 1 yılımı alacak bir oyunun temellerini attım. bu oyun hakkında hiçbir bilgiyi oyun piyasaya çıkana kadar sunmayacağım. telif haklarını falan alabilene kadar vs. neyse ilgilenenler en azından geyik veya tanışma amacıyla uğrayabilirler bana.. ha bu arada konuyla ilgili olarak: pol den başka emülatör tanımıyorum uo da. runuo daha işin çok başında. sphere a ise sadece gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: TheCoder, 17 Mayıs 2004 23:09 tarihinde demiş ki: said: Dmx, 17 Mayıs 2004 22:58 tarihinde demiş ki: Forumlarda bi ara muhabbet vardi sphere kodlari release olsa ne olurdu tarzindan 'SphereTurka' espirisi gelmi$ti onu hatirladim $imdi ;) Bakalim SphereTurka'yi hangi babayigit cikartacak... lol :) Kodları zaten release etmiştim bi ara sphere.gen.tr den bak ana sayfada menasoft çu amcalar mail attı "codercım ayıp oluyor diye" kaldırdım.. Dmx in alinti yaptıgın yazisini okudum ve coder ne yazdi diye düşünürken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Nasil yani? bi$i anlamadim ben :)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: TheCoder, 17 Mayıs 2004 23:09 tarihinde demiş ki: Kodları zaten release etmiştim bi ara sphere.gen.tr den bak ana sayfada menasoft çu amcalar mail attı "codercım ayıp oluyor diye" kaldırdım.. ben deyince inanmamıştın ;)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 LOL, R3rc4'un sitesinin son hali: Seph, don't link to my site! (bandwidth issues)[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Son revision versiyonunda , vs. resolve edemiyor sphere, nedenini bilen var midir?[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Sux olmu$ eet ;) strmatch var galiba ondan Del, onu bi strmatch'siz deniyelim bi de.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ana save dosyası olan warmı ?[signature][hline]Mail : mailto:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Var bende gonderirim sana ICQ ekliyeyim hemde $u Staff'lik i$ini konu$uruz.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bence uo yu hep beraber toptan bırakıp türkiye nin ikinci mmorpg sini yapmaya girişebiliriz ciddi ciddi iş yapabiliriz aslında tlm yi örnek vermek gerekirse ii bişiler olabilir[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Dmx, 19 Mayıs 2004 14:05 tarihinde demiş ki: Sux olmu$ eet ;) strmatch var galiba ondan Del, onu bi strmatch'siz deniyelim bi de. Yok strmatch'ten degil o, account.name'i bulamiyor o yuzden, acaba yeni bir prefix mi geldi ona nedir..[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ben de programlamada olurum grafiker lazım hmm hmm hmm[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hatta bakın bişiler düşündüm oyunun single ı da olursa (hemen havalara girdim ama) Ardenia Dünyası gittikçe karanlığa gömülmektedir.Tanrılar gazaplarını insanların üzerine ezici bir şekilde yöneltmektedirler.İnsanlara çok büyük güçler vererek onları baştan çıkartarak bir nevi teste tabi tutarlar.Ancak tanrıları kızdıran şey nedir bilinmez falan filan az dl benzeri oldu ama olur[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar