Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversiteye yeni başlayanlar için aşk.

DueLisT

Öne çıkan mesajlar

said:
Samimi bir şekilde yapılmış ufak bir övgüyü bile "aha yazıyor" şeklinde yorumlayıp bulutlarda gezen çok kız tanıdığım var. o tanıdıklarımın da bu övgünün ardından kızı "aman kızım inanma seni mükecek" şeklinde uyaran kız arkadaşları var sdgdfgfdg.

Bu doğru bir tespit ama.

Çoğu kızımız adeta türünün son örneği gibi tavırlar yapar, tut saçında mağaraya götür işte. :@

En iyisi bu modellerinden bucak bucak kaçmak.
Sosyal ağlarda paylaş

roket adam said:
Abi. Adam bir yerde haklı yalnız, doğru bir noktaya değinmiş. Kız erkek ilişkilerinde, erkek tarafının tek laf edemediği ilişkiler gördüm ben. Ayrıca kızların her şeyi "aşırı"ya bağlamasını da anlayamıyorum düelist gibi. Samimi bir şekilde yapılmış ufak bir övgüyü bile "aha yazıyor" şeklinde yorumlayıp bulutlarda gezen çok kız tanıdığım var. o tanıdıklarımın da bu övgünün ardından kızı "aman kızım inanma seni mükecek" şeklinde uyaran kız arkadaşları var sdgdfgfdg. saçmalık yani.

ama direkt yatağa atalım hobaa 3 kız buldum çak gitsin kanka muhabbeti ters tabi bize.

Bir şey daha soracağım, Duelist, Ekşi sözlükteki author sen misin yoksa sdfgdgsdfgfdsg. Author'u bilen bilir, idolümdür kendisi sdf.

LAN KOSUN, AVUTUR'A KUFRETMEK SERBESTMIS LAN.
Sosyal ağlarda paylaş

Üstadımdan bir kampanya bildirisi. Türk kızları iyidir hoştur ama bu author denen adam var yaa... Çok fena çok.

haydi türk kızlarını evde bırakalım kampanyası

türk kızlarının toptan evde kalmasını öngeren ve hedefleyen kampanya.

sanıldığının aksine ırkçı veya cinsiyetçi bir kampanya değil, aksine evliliği erkeği sömürmek olarak gören bizim hanımkızlarımıza bir ders vermek, bu yüzyıllardır değişmeyen döngüyü kırıp, bir devrim yaratarak, kadınlarımızın kendilerini dünyanın merkezinde yaşayan imparatoriçeler gibi görmelerine son vermek, sarsrıp, titretip kendilerine getirmek için bir girişmdir. bir protesto eylemidir.

canlarım, ciğerparelerim, canımın içi güzel sözlük erkekleri. gidin fransızla, almanla, yunanla, ispanyolla, arapla, japonla evlenin ama bizimkilerle evlenmeyin canlarım. en buyuk korkuları, en kabul edilemez kabusları olan "evde kalmak" gerçeği ile yüzleşip gerçek değerlerini görsün bu hanımkızcağızlar artık. şu koca dünyada başka hangi milletin kadını kendini bu kadar şımartan erkeğe sahipken, erkeğini de bu kadar küçümseyip, onu hor görebiliyor, cevap ver sözlük?

soruyorum sana sözlük erkeği, sen bir kızı sevdiğin için "asılgan abaza" olmadın mı?

soruyorum sana canımın içi güzel evladım, sen bir kızı beğenip da medeni cesaretini ortaya koyarak güzelliğine iltifat ettiğinde, bir tatlı gülümseme alacağına, "yavşak, sapık, abaza" sıfatlaırını almadın mı?

ve yine soruyorum sana sözlük erkeği, sen aşık olduğun kadın için gerekirse ölmeyi bile düşünebilirken, o kadın tarafından cebindeki paranın miktarına göre tartılıp, kimin oğlu olduğuna göre damgalanmadın mı?

o zaman, buyrun size kampanya, canlarım. bu zerzevat beyinli, sabun köpüğü gibi şişmiş karakterleri daha fazla şişirmeyin. hepsini evde bırakın.

harcamayın gençliğinizi bu gereksiz yaratıklar ile. dünya güzelleir ile aşkın, sohbetin, uyumun, yaşamın keyfini sürün. durmadan bunalımlara girip kıskançlık krizleri ile hayatınızı kabusa çeviren, istekleri bitmediği gibi erkeği de onun isteklerini bulup getirmeye mecbur bir hizmetçi, bir duygu hizmetçisi olarak gören bu kızlarla gençliğinizi harcadığınıza çok üzülürsünüz sonra, hadi bana inanmıyorsanız, çevrenizdeki evli erkeklere bir sorun. amerikayı yeniden keşfetmeye kalkmayın, bakın adamlar daha önce keşfetmişler ve çok pişman olmuşar.

dünya güzelleri sizleri bekliyor.

yapabilirsin raki.

(bkz: avrupali kiz ile turk kizi arasindaki farklar/#12272903)
(bkz: turk kadinlarina cinsellik yasaklansin)
(author, 14.01.2008 03:39 ~ 03:52)
#12279881 :) :O :( /msg ?

avrupali kiz ile turk kizi arasindaki farklar

batı kültürünü özümsemiş, güzelliği ile mücevher gibi parlayan fransiz, alman, ispanyol, yunan, italyan hanımkızlarımız ile karaböcük gibi devamlı kemirecekleri bir leş arayan bizim hanımkızcağızlarımız arasındaki farklılıkları anlatan bilimsel bir raporun ismi.

raporda yer alan şu örnek diyalog, bir ibret vesikası olarak gözlerimizin önüne serilmiştir.

-avrupa hanımkızı: merhaba türk kızı, aşk ve huzur peşindeki yagız türk gençlerininin tadından tat almaya, bu güzel ülkenin balından bal çalmaya geldim.
-her biri kendini dünyanın merkezinde bir imparatoriçe sanan ama daha götünü yıkamayı bilmeyip de bok kokan salak kızlarımızdan biri: ahhaaaayyt, senin gibi motora bakar mı bizim çocuklar, ancak gecelik eğlence olursun sen kızım. onların hepsi bana aşık. hhhaaahhaaayyyyt!
-ah: eğitimli, kültürlü, dünyadan zevk almayı öğrenmiş, erkeğe duygu hizmetçisi olarak bakmayan bir kadın olarak sizin bu kokoş ve sömürgeci iğrenç valrığınızdan bıkmış adamlar arıyorum zaten sevgili yerel kimlik.
-hbkdmbisadgybbkskb: ancak cebinde parası olmayan çulsuz salak romantikler düşer senin tuzağına kızııııım. benim peşimde ne patron çocukları, ne velihat prensler var biliyor musun? beni çocuklarının anası, imparatorluklarının kraliçesi yapmak için kapımda yatıyorlar. seçim ve karar dönemini özellikle uzatıyorum ve gelen hediyelerin, beni baştan çıkarıp ikna etmek için harcadıkları paranın miktarı yükselen bir ivme ile artıyor, haberin var mı, salak? hahhaaaayyyt! adamlar bana aşık kızıım, yorma boşuna kendini.
-ah: aynı ligde değiliz bence sevgili yerel yaratık. sen para peşindesin ben aşk peşindeyim. üzme kendini. anlıyorum ki, seni dölleyip evinde bir bibloya, çocukların bakıcısına döndürecek adamlar arıyorsun sen. bense sabahlara kadar bana aşkla dokunacak, dudakları ile bedenimi santim santim keşfedip bana sabahlara dek hazzın en büyüüğünü yaşatacak, kalbimi çalıp, aklımı başımdan alacak bir adam ariyorum.
-hbkdmbisadgybbkskb: orrroosspuuuu!
(author, 13.01.2008 14:05 ~ 14:10)
#12272903 :) :O :( /msg ?

Sosyal ağlarda paylaş

Yahu sevgililik müessesinde erkek dert çeken adam moduna giriyor kadınların her haltı abartmaları sebebiyle.

Yani bu gün kız arkadaşım saçını kızıla boyatmış, eskiden turuncuydu. Beğendinmi dedi, güzel olmuş dedim. Ama biraz fazla koyu bi renk dedim. Al, iki saat beynimi kemirdi. Yok sen benim saçımı beğenmedin, yok şu yok bu.

Her erkeğin başına gelme olasılığı %90 olan bir durum.
Hayır her şeyi beğenmek zorundamıyız.

İşin özü abicim, kadınlara duymak istediklerini söylediğin sürece ulaşamayacağın hatun yok. Tek olay bu, doğru olsada yanlış olsada duymak istediğini söyleyeceksin. Yoksa yandın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
doğru
ama
tipsiz ve fakir de olmamak lazım.

veya demek lazım bence orada. çok tipsizsen bile parayla o açığı kapatabiliyorsun.

ahahah aklıma geçen hafta hürriyet pazar da okuduğum bi röportaj geldi. ağaoğlu şirketler grubu var ya, my bilmemne siteleri var bir sürü, bunun sahibi ali ağaoğlu ile röportaj yapmışlar. türkiyenin trump u falan diyorlar. sabancı ve koçtan zenginmiş.

adam diyor ki, daha gencim, hayatımı yaşıyorum, arabalar, kızlar falan. kızlar benim espritüelliğim ve karizmam için bana geliyorlar diye düşünüyorum, bazen de aklıma bir kurt düşüyor acaba param için mi takılıyor bunlar benimle diye, karar veremiyorum.

bunu okuduktan sonra bir kahkaha attım ve "ulan sabancıdan koçtan zenginsin, ben bile giderim" diye çemkirdim gazeteye. babam elini kaldırdı, "delikanlı ol lan biraz, ne biçim espri o" dedi. okthxbye deyip uzaklaştım.

aha buldum hatta haberi. http://www.hurriyet.com.tr/pazar/11160478.asp?gid=59
Sosyal ağlarda paylaş

ARKADAŞLAR METOT İŞE YARIYOR

said:
Orçun says (01:33):
şerefsiz köpek
allah senin belanı versin

göt lalesi
DEYYUS
xxx says (01:34):
o ne be ahahah noluy
Orçun says (01:34):
1-Kızları kendinize köpek etmeyi öğrenin.
oldumu
lan
xxx says (01:34):
oldu valla galiba
bi daha yap bi bakalım
İBNE
nası
işe yaradımı
Orçun says (01:35):
hoşlandınmı
xxx says (01:35):
ohş
bişey oluyor orçun
anlayamadım tam ama
ISLANDIN GALİBA
EVET
BU ADAM
BU İŞİ BİLİYOR
yok köpek oldum sanırım ben
maço erkeyim
peşimden
koşuyomusun
xxx says (01:36):
evet
artık ben de diğer kızlar gibi oldum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
şerefsiz köpek
allah senin belanı versin
göt lalesi
DEYYUS
yyy says (01:34):
NAAPTIM LAN
YINE
SANSÜR
http://forum.paticik.com/read.php?20,3916072,page=1
deniyorum
1-Kızları kendinize köpek etmeyi öğrenin.

Evet üslup olarak biraz sert olabilir ama üzülmek istemiyorsanız , mutlu hissetmek istiyorsanız , kızların peşinden değil onların sizin peşinizden koşmasının hazzını hissetmek istiyorsanız , öğrenmelisiniz.
yyy says (01:34):
VELED ya
iki kiz kaldirmis konusuyo
yyy says (01:35):
ahaha
nası işe yarıyomu
ıslandınmı
yyy says (01:35):
ne ise yariomu lan
NE
SALAK