Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 değişim şart İnternette flörtün kuralları http://yasam.tr.msn.com/index.asp?url=http://www.ekolay.net/kadin/ana_detay.asp?pid=396&haberid=534851 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 adamina gore karakterine gore degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 üniversiteye yeni başlayanlar için aşktan ziyade "love for dummies" olmuş daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Keşke Stinson gibi bi wingman im olsaydı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 duelist çok yanlış yoldasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hocam cevap verebilmem için düşüncelerinizi daha açık bir şekilde yazarsanız sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bu otobuste yanına oturmayınca kıçı kalkan kız olayı çok büyük bir yanlış tespittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hayır , kıza 'ulaşılamaz' imajının günlük hayatımızda nasıl benimsetildiğinin sadece küçük bir örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bence çok da yanlış değil söyledikleri ama çok eksik. ezel de alınmış ama kızlar da çok iyi biliyor ki, en ufak şeyde götü kalkan bi sürü kız var. türkiyede daha çok var hatta.maalesef bu böyle. ama eksik çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 şimdi bu ''yabancılar selam sex diyince eve gelio yatağa geliyo olm'' dialogu ne kadar klişe olduysa.türk kızları ''imkansız götleri çok kalkık'' olayıda çok klişe gelyio bana. herkese her tarz çeşit çeşit insan var.sen bi kızın peşinden 1 sene koşarsın muattab olmaz.bi tane cocuk gelir ilk gün o kızı eve atar yani kız-erkek olayı senin tespitlerine kalmış bir olay değil. evcil hayvanım yapayım.peşimden koşsun falan filan bunlar yalan şeyler otobuste yanına oturmayınca şımarıcakmış.peki sen onun yanına oturunca sana öküze bak ne hanzo direk geldi oturdu demediğini nerden biliosun:) bi tanesi oturunca sevinir bi tanesi öküz der.diğeri oturmayana kibarmış oturmadı der.yani dünyada 1 çeşit karakter sahip kız yok.aynı şekilde erkekte.tipler de aynı şekilde farklı. nasıl her bodruma giden olm günde 5 turiste yatıorum diosa.her reddedilen türk erkeği bu türk kızlarının götü kalkık diyo.bu dünyanın bi düzeni.sen birini reddedersin.biri seni.biri senin peşinden koşar.arkandan götü kalkık der.sen başkasının peşinden koşarsın bu kızın kıçı başı bir değil dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 otobüs saçma olmuş evet. ayrıca türk kızlarının götü kalkık demedim ben. kızların götü kalkık dedim. asdada öyle de demedim. en ufak şeyde bi şey zannedibiliyolar kendilerini dedim. türkiyede daha çok bu. yani buna yanlış demeyin pls. hepimiz bunun böyle olduğunu biliyoruz. o yüzden klişe zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yok ben sana demedim.topic sahibi arkadaşa diyorum :) hepimiz birilerinin peişnden koştuk.canımız yandı.hakkaten şımarıklara denk geldik.ama öyle olmayanlarda var.yani ben genellemelere karşıyım sana bana kıçı kalkan gider mahmuta karşı kedi olur.hepimiz bi şekilde mahmut da oluyoruz.sadece öbür türlüsü değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 adam matematiksel denklemlerle ilişkiyi doğrulamaya çalışmış. dayı sen ne ettin ya? allah belamı versin kız olsam vermezdim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Onu bunu bilmem arkadaş Duelist haklı çok üstüne düştün mü köpek gibi süründürüyorlar adamı. evet süründüm ordan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben yurtdışında da çok bulundum , özellikle avrupada , aman haa yine artislik neyim algılamayın ama ordaki kızlarında nasıl oldugunu gayet iyi biliyorum.Basımdan gecen bir olayı anlatiyim.Barmaid vardi bir tane macaristanda , kendisine işten sonra müsait olup olmadığını sordum ingilizce , almanca biliyor musun dedi hayır dedim.bilmedigim icin anlasamiycagimizi o yuzden bulusmamızın dogru olmayacagini , ingilizce cok guzel bir bicimde anlattı.yani ingilizcesi cok iyiydi ama bilince bakar mısın.yurt dısında kızlar daha cok birlikte güzel vakit gecirebilecekleri insanları arzuluyorlar para pul vs. ilk etapta onemli degil.burdaki en hanzo arkadaşınızın 'sabah' bardaki en güzel hatuna yazdıgını dusunun , ne tepki alır sizce? ama orda kız oyle demiyor oturup bi dinliyor , kırıcı olmadan laf ta sokabiliyor. ama turkiye de erkeklerimizden bazıları ayakta yolcu olmamasına rağmen kızların yanına oturamiyor bile.levis te kot üstüne güzel durdu diyen kız yüzünden o kotu alan ve giymeyen insanlar var.geneline odaklanın kızların tr de yabancı tr karşılaştırmasına gelirsek yurtdısında duzeyli bilincli bir 10 kızdan 7 si ise turkiyede 10 da 3.Arkadasım bmw m3 aldı diye facebooktan inanamiycagınız universitelerde okuyan inanamiycaginiz güzellikte hatunlar buluşma mesajları atiyor.hangi toplum bunları bu bilince itti hangi erkekler yanlıs yaptı. bir de hanzoluk şöyle olur ayakta bir bayan yada yaşlı varsa yada arkamdan geliyorsa , ve ben sırf kız oturuyo diye yanına oturup yerimi vermiyorsam hanzoluk budur red. işin içinden cıkamayız.tr - out celiskisinden. esas konumuzda bu degil yanıt vermek icin yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 peki hangi erkek sürekli üstüne düşen kızdan sıkılmıo :) bi kız beni günde 2 kereden fazla arayıp biraz fazla mesaj atsa boğulurdum herhalde kalbim sıkışırdı.sıkılırdım bi hanzonun bi kız tarafından terslenmesi mantıklı bir hareket.ince laf sokuyor ufaktan yol verio.ahah bumudur hoşuna giden. ben hanzo isem.lütfen bana siktir git desinler.belki utanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Hos kisiselde o turden SEVGILIMIN DIRSEGINE DEGDIM BANA COK KIZDI, MSN'DEN AGIR KUFURLER ETTIM ARTIK BENI ARAMIYOR, NE YAPMALIYIM formatinda basliklari hic okumadim, etmedim de, kisisel bolumune o formatta basliklar acanlarin zaten kim oldugu belli, burada tabiri caizse chickmagnet olan insanlar da var, baba olup coluk cocuga karisani da var, senin yazdiklarin/cektiklerinin bilmem kac kati dert yasamis, hayat tecrubesi (ki klise otesi, her agzina gelenin kullandigi bir laf, ben de kullanmaktan kacinirim) bol keseden bulunan insanlar da dolusuyla var. ''Bilmemkimi soyle yaptim, suraya cevirdim sunu eyledim, soyle oldu konusamiyoruz, siir yazayim daha melodramatik olsun, yatagimi gullerle donattim guller curumus bunlari nasil temizlerim'' tipinden baslik acan adamlarin zaten yarisi ya ayak takimi (kusura bakmayin), ya da feyk accountlar oluyor genellikle, ya da 4-5 sene oncesine donersin bakarsin uyelerin erken genclik doneminde attigi postlar da olabilir yani. Genelleme yapiyor musun yapmiyor musun bilemiyorum, yazini uzun uzun ince ince okumaya yeltenmedim, eger yapiyorsan zaten burada hangi uye nedir, ne yapiyordur, adi nedir nerede okuyor/calisiyordur, kimle ne ediyordur haberin yoktur, yapmiyorsan da bosuna boyle yirtinmaya ugrasma derim, ortaya melodramatik basliklar acanlarin cogunlugu genelde onemsiz/basarisiz feykler oluyor, ya da tamamen alakasiz uyeler olabiliyor genellikle. Ha eger ki bu basligi trolleyeyim diye actiysan, ki umarim oyledir, cok basarilisin, dogru yolda devam ediyorsun diyorum, sapkami da cikariyorum, gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 karşındakiyle konuşmadan hanzo olup olmadıgını bilemezsin.universitede hic mi bir arkadasınız bir kızdan deliler gibi hoslandı da sizin gazınıza ragmen gidip iki kelime edemedigi bir anınız yok.o kadar normal bir sey ki.ama uni gencliginin bilmedigi donup dolasıp haberin o kızın kulagına gitmesi ve populer insan imajının benligine yerlesmesi.cok tehlikeli bir durum karsısındaki hanzoya laf sokacak sansı bile kendisine vermemek , kendini ulasılmaz gormek o yuzden populer , güclü erkeklerle beraber olmayı tercih etmek.benimde anlatmak istegim uni yasamınızda burdaki populer kisi siz olun. ciddi bir iliskiniz , kaldıramıycak bir bunyeniz var ise o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yureginin goturdugu yere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 MADBOY said: Hos kisiselde o turden SEVGILIMIN DIRSEGINE DEGDIM BANA COK KIZDI, MSN'DEN AGIR KUFURLER ETTIM ARTIK BENI ARAMIYOR, NE YAPMALIYIM formatinda basliklari hic okumadim, etmedim de, kisisel bolumune o formatta basliklar acanlarin zaten kim oldugu belli, burada tabiri caizse chickmagnet olan insanlar da var, baba olup coluk cocuga karisani da var, senin yazdiklarin/cektiklerinin bilmem kac kati dert yasamis, hayat tecrubesi (ki klise otesi, her agzina gelenin kullandigi bir laf, ben de kullanmaktan kacinirim) bol keseden bulunan insanlar da dolusuyla var. ''Bilmemkimi soyle yaptim, suraya cevirdim sunu eyledim, soyle oldu konusamiyoruz, siir yazayim daha melodramatik olsun, yatagimi gullerle donattim guller curumus bunlari nasil temizlerim'' tipinden baslik acan adamlarin zaten yarisi ya ayak takimi (kusura bakmayin), ya da feyk accountlar oluyor genellikle, ya da 4-5 sene oncesine donersin bakarsin uyelerin erken genclik doneminde attigi postlar da olabilir yani. Genelleme yapiyor musun yapmiyor musun bilemiyorum, yazini uzun uzun ince ince okumaya yeltenmedim, eger yapiyorsan zaten burada hangi uye nedir, ne yapiyordur, adi nedir nerede okuyor/calisiyordur, kimle ne ediyordur haberin yoktur, yapmiyorsan da bosuna boyle yirtinmaya ugrasma derim, ortaya melodramatik basliklar acanlarin cogunlugu genelde onemsiz/basarisiz feykler oluyor, ya da tamamen alakasiz uyeler olabiliyor genellikle. Ha eger ki bu basligi trolleyeyim diye actiysan, ki umarim oyledir, cok basarilisin, dogru yolda devam ediyorsun diyorum, sapkami da cikariyorum, gidiyorum. bir genelleme yok.yazdıkların mantıklı benim icin.dogru soyluyorsun.bu arada madboy bursa da sın diye biliyorum.istersen cumartesi bursa bayındırlık lokaline gelebilirsin , besiktas macinda orda olacagim.genco diye sorarsan giriste yerimi gosterirler.beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 oo kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 acınası hayatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 buz tutmuş başaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Madboy delikanlıysan gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Istanbul'dayim malesef ehah, saskinbakkal'da oturuyorum, giristeki guvenlik gorevlilerine sorarsan yonlendirebilirler, ozel mesajdan fotografini yollayabilirsen spycamlerden bakip anlayabilirim gelip gelmedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar