Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bir arkadaşım maille yollamış ve biraz önce nettede gördüm ne kadar doğrudur bilemem ama içinde 'doğrulugundan kesin oldugumuz' bazı gaflar da bulunuyor.. Sizinle paylaşmak istedim.. Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadasimi içime alan biri değilimdir!!! (Deniz Akkaya) Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum... (Amerika'dan Britney Spears) Nodalıklar to, todalıklar no... (Bülent Ecevit) İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, öküze bile ilham verir... (Serdar Ortaç) Teniste en iyi hareketlerden biri, topu fileyi yalayarak atmaktır. Ben yaptığım işlerde bu atış felsefesini benimsedim.. (Hülya Avşar) Uzun vadede politikada iyi şeyler yapmak istiyorum. Manken arkadaşlarım da bana destek oluyor... (Tuğba Özay) Mozart dinlemiyorum ama Türkiye'ye gelirse konserine mutlaka giderim.(Emrah) Şimdi de Pink Floyd ve arkadaşları söylüyor: The Wall... (TRT 3spikeri) 57. Hükümet 'tekno partilerin' açılmasına yardımcı oldu... (Bülent Ecevit) Kaybedecek hiçbir şeyi yoktu. İlk iki seti kaybetti. Şimdi kaybedecek daha çok hiç birşeyi yok!.. (Wimbledon erkekler final maçını anlatan TRT spikeri) Öyle bir sivilce ilacı kullanıyorum ki bir sene içicem bir daha ömür boyu hiç sivilce çıkmayacak. İşte öyle bir sivilce ilacı aldım ben... (Güzide Duran) Alpay arka ayağını burktu!.. Türkiye-Brezilya maçından...) Annem bana 'O. Çocuğu!' diye bağırdığında oluşan ironiyi hiç bir zaman anlamadı... (Jack Nicholson) İnsan sevdiğine 'Sana geleceğine bana gelsin' der. Öyle değil midir ya? Herkesin bir bebeği vardır... (İbrahim Tatlıses) Bu tokat olayından sonra hayata bakış açım değişti, artık her şeye daha pozitif bakıyorum... (Hande Ataizi) Coly, top diye Hasan'a vurdu. Ama Hasan'ın kafası da top gibi baksana. Vurabilir insan... (Türkiye - Senegal maçı yorumcusu Ömer Üründül) Sigara öldürür ve eğer ölürseniz hayatınızın önemli bir parçasını kaybedersiniz... (Brooke Shields) Chicago'ya gelmek istedim çünkü Chicago 52 eyaletimizden biri... (Raquel Welch;) Not 1: Amerika'daki eyalet sayısı50, Not 2: Chicago eyalet değil Ben şimdi parçayı Cengiz'in bana öğrettiği gibi okumadım. Cengiz bana bi nağmeler öğretiyor, çok değişik oluyor. Eğer öyle okursam hakikaten çok güzel oluyor... (Seren Serengil) Annem hakikaten çok kaliteli bir sanatçı annesi... (Seren Serengil) Belçikalılar sahada 4-4-2 şeklinde dizilmişler... (İngiltere-Danimarka maçını sunan TRT spikeri) Hadi len bir kıta okiim... (İzzet Yıldızhan, Tgrt'deki şovunda seyircilere doğru söyledi) Gazeteci Sorusu: 'Türkan Hanım, gözlerinizi bağışlamayı düşünür müsünüz?' Türkan Şoray yanıtı: 'Bugün mü?' Parlamentodan, 500'ü aşkın başbakan çıkar... (Osman Durmuş) 'Senin ağzını yerim' toplumda çok sık kullanıldığı için böyle bir şarkı çıkarttım... (Sinan Özen) Vücudundan kurtul. Sadece zihnin ve ruhunla yaşa... O zaman toprağın altında nefes alabilirsin... (Cüneyt Arkın) [signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bunun gibi ünlülerle iligili saçmasapan olayları yazan bi site vardı ama hatırlayamadım bak şimdi....[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 arama yapılmıyor sorun var hödösünde.. edit :ha topic de öle demiyomuş sustum :-p[signature][hline]Leylek Blackice [Bu mesaj Black1ce tarafından 19 Mayıs 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 www.shockhaber.com o sitenin adı. Bende ingiltere ile yapılmış bi maçta spikerin sölediklerini okumuştm biyerde heralde mail gelmişti. -Bir ingiltere atağını daha gol yiyerek savuşturduk.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Valeron, 19 Mayıs 2004 20:26 tarihinde demiş ki: Arasinda fena komikler varda cuneyt arki'nin son sozundeki gaf'i cozmuş deilim ?!? filminden alıntı :-p[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Belçika olayını anlamadım ne var bunda?[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Black1ce, 19 Mayıs 2004 20:16 tarihinde demiş ki: Annem bana 'O. Çocuğu!' diye bağırdığında oluşan ironiyi hiç bir zaman anlamadı... (Jack Nicholson) Mükemmel :)[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 İngiltere - Danimarka maçında Belçika diyince ayıp oluyor tabi :) Kanada gibi denizaşırı ülkelerde çok bulundum... (Amerika'dan Britney Spears) Britney Avustralyalı değil miydi?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 "Birini öldürebilirim, cani olabilirim, cana kıyabilirim.. Ama asla katil olamam" Müslüm Gürses[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: NuKe, 19 Mayıs 2004 21:19 tarihinde demiş ki: Belçika olayını anlamadım ne var bunda? maç danimarka maçı çünkü ayrıca o emrahın dediği mozart olayı ise tamamen cin bir gazetecinin emrahın bilgisizliğindne yararlanma çabası sonucu olmuştur.[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ehehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ben emrahın kine koptum böle bişi dedigine inanmıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SADIST01 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ''Allahı size emanet ediyorum!'' --Tansu Çiller-- (oha falan oldum bu lafı duyunca)[signature][hline]Babama değerimi sordum; ''Dünyalar kadar'' dedi. Dünyanın değerini sordum 5 para etmez dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Bülent Ecevit, Fi tarihinde demiş ki: Nodalıklar to, todalıklar no... Adam burda ne demeye çalışmış?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hırsız,arsız takımından bir baba-oğul haberinden sonra reha muhtar'ın yorumu: "babasına bak oğlunu al,oğluna bak babayı al" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Nodalıklar to, todalıklar no... (Bülent Ecevit) birşey anladıysam kurbağa olayım.. hemde kermit..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Bazılarına cok guldum :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Shockhaberden başka bir tane daha: "İstanbul'da şakı şakır kar yağıyordu..."-Ali Kocatepe[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ehuehu guzelmıs. Bu arada Ramses amma flood yapmısın haa :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar