Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HAIL HITLER

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

Rakiplerimiz oyunculukları yerine açtıkları janjanlı topiclerle ilgi çekmeye çalışmış, biz de gerekli cevabı vermek istedik.

Öncelikle takımımızı (IHBIN) tanıtayım.

Soldan sağa Sparkcaster, Ekmek, KILLER, Zaugnakhaldun(çıta gibiymiş o zamanlar), Utterable.

Tabiki bir de turnuvadaki tek hatun olan -alatariel- var fakat saldığımız dehşete karşı aylardır sadece dota oynayan abazanlar yüzünden resmini koymak istemiyorum buraya.

Takım ubermensch projesi sonucu elde edilen safkan ve uber dota oyuncuları tarafından kuruldu. Zaten karşı takımdan fede arkadaşımızın belirttiği gibi Almanlar gelişmiş ve üstün ırktır, dota nın kurucularıdırlar.
İlgili röportaja buradan ulaşabilirsiniz:

Takımımızın misyonu ise Yahudi uzantısı takım akp ve onun da uzantısı olan takım melih gökçek i hakettiği yer olan sabunluğa göndermektir.

Diğer takımların konuşmaları zaten boş geliyor bize takım olarak zira forumda konuşmayı biliyorlar ama oyunda pek sesleri çıkmıyor malesef.

Burada ise takım kaptanlarından bazıları olan azmo ve blaq i görüyoruz.

Elimde farmladığımız çok sayıda oyuncunun cesetlerinin "crematorium" larda imha edilirken çekilmiş resimleri var, ancak çok şiddet içerdiğinden ve account da emanet olduğundan bunları kendi banim açılana kadar koymak istemiyorum.

Amerikan zart zurt u kaptanı azmoyu sabun yapmadan önce hırpalarken görüyorsunuz beni burda.

Takıp AKP bükemediği eli öptü.

Yorum yok.

Bazı şeyler içten gelir, taklit edilemez. Bakınız:

Rakiplerimize başarılar diliyoruz.
İhtiyacınız olacak......

/Ekmek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...