-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Rakiplerimiz oyunculukları yerine açtıkları janjanlı topiclerle ilgi çekmeye çalışmış, biz de gerekli cevabı vermek istedik. Öncelikle takımımızı (IHBIN) tanıtayım. Soldan sağa Sparkcaster, Ekmek, KILLER, Zaugnakhaldun(çıta gibiymiş o zamanlar), Utterable. Tabiki bir de turnuvadaki tek hatun olan -alatariel- var fakat saldığımız dehşete karşı aylardır sadece dota oynayan abazanlar yüzünden resmini koymak istemiyorum buraya. Takım ubermensch projesi sonucu elde edilen safkan ve uber dota oyuncuları tarafından kuruldu. Zaten karşı takımdan fede arkadaşımızın belirttiği gibi Almanlar gelişmiş ve üstün ırktır, dota nın kurucularıdırlar. İlgili röportaja buradan ulaşabilirsiniz: Takımımızın misyonu ise Yahudi uzantısı takım akp ve onun da uzantısı olan takım melih gökçek i hakettiği yer olan sabunluğa göndermektir. Diğer takımların konuşmaları zaten boş geliyor bize takım olarak zira forumda konuşmayı biliyorlar ama oyunda pek sesleri çıkmıyor malesef. Burada ise takım kaptanlarından bazıları olan azmo ve blaq i görüyoruz. Elimde farmladığımız çok sayıda oyuncunun cesetlerinin "crematorium" larda imha edilirken çekilmiş resimleri var, ancak çok şiddet içerdiğinden ve account da emanet olduğundan bunları kendi banim açılana kadar koymak istemiyorum. Amerikan zart zurt u kaptanı azmoyu sabun yapmadan önce hırpalarken görüyorsunuz beni burda. Takıp AKP bükemediği eli öptü. Yorum yok. Bazı şeyler içten gelir, taklit edilemez. Bakınız: Rakiplerimize başarılar diliyoruz. İhtiyacınız olacak...... /Ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 telif ücreti için avukatıma görüşeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Yargılanırken hepinizin avukata ihtiyacı olacak zaten. Görüşmelere şimdiden başlayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ağzına tıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 lafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 2. gif olmamış, üstüne tıklayınca açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 HALIL İTLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Gelir poponu tekmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ezelin yerinde ben olsam çoktan ban yemiştim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 en kotu giris threadi :( ayni takiminiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 azmo en kötü sensin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 tüm dünya ekmeğin şaklarını yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 komikli mi yazmaya çalıştınız anlamadım ama öyleyse olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hazırım,kaptan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 selam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 faşistler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 -Im going to be the next hitler, Im going to kill all the jews and 1 clown -why the clown? -See? no one cares about the jews Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 OFSADDJAFDAJDSA bu arada benim mick niye capslock halinde? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Şu fotoğraf ta sizin galiba. Ama net çıkmamış kim kimsiniz anlayamadım. http://img5.imageshack.us/img5/7063/naziwarmachine.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 karikatür baya iyi olmuş ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar