liero__ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 selam uotr:).tasarım ve içerik çok değişmiş.[hline]::liero:: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Hoşgeldin liero ![hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 selam hos geldin cay alirmiydin[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Merhaba küçük kurtcuk :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Pascal Nouma-21 kalbimizde yaşıyacaksın... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 One more soldier....to war than...[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero__ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bir zamanlar burada level sistemi vardı şimdi rütbeli sistem gelmiş,daha güzel olmuş...[hline]::liero:: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 level sistemi yoktu.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Hoşgeldin Liero, Sırf şeklimiz şemalimiz değişmedi daha çok şey değişti bak sana hemen bir c/p yapayım da sen de ortalığı gez. Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm.Paticik Ana Sayfasından Ultima Online (UO), World of Worcraft (WoW), Anarchy Online (AO), Dragon Court (DC), Dark Age of Camelot (DAoC), Eve Online (EVE), Neverwinter Nights (NwN), Shadowbane ve Star Wars Galaxies (SWG) ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Karalama Defteri bölümünde şiir ve yazılar okuyabilir, Komik adlı bölümümüzde komik resimlere ve fıkralara ulaşabilirsin. UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza da bir göz atmayı ihmal etme sakın. İyi eğlenceler [hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ya bu forum kurallari resmen sevr anlasmasi gibi :)..[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ben baloncu arcane amca isminin altına bir balon koyuyorum bu sana forum halkının hediyesi balonu yarın geri alıcam ona göre çok alışma :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grease Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Allaa balonlu arkadaş geldi bana..[hline]Rama lama lama kadingy,kading-a-dong ... Shoowop, shoowally,wally yippity boom-de-boom ... Chang-chang, changadee-chang-chibop .... Yip, ayip,ayip, ayip, shoowa, sha wooly-woo ... Booglede, boogldee, booglede,booglede, shooby shoowop, shabop ... AWOMP BAMMA LOOMA AWOMP BAM BOOM! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero__ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 selam balonlu arkadaşım Grease:-P...[hline]::liero:: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Hahahaha yok ben astim onlari universitede bilgisayar muh okuyorum ama tarihi cok severdim ozellikle butun dunyanin gelip anadolu topraklarinda got olusu mukemmel keyif verirdi bana....[hline]A little less conversation a little more action please Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.