Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Şahıslara göre mi, partiye göre mi olacak tercihiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hiçbirini sevmiyorum, hepsi aynının laciverti diye bir şık eklesene:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Kemal Kılıçdaroğlu isminden sebep ömründe chp'ye oy vermemiş akraba eş dost chp'ye atacak gibi oyunu. Bu ve benzeri şekilde isme oy atanlar çoğunlukta olacaktır. Akp'ye oy atan fanatikleri görmezden geliyoruz tabi.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Eskişehirde Yılmaz Büyükerşen İstanbulda Kemal Kılıçdaroğlu şahıs olarak isterse SP den aday olsa gene oy vereceğim insanlar. Fakat ilçe bazında (Ümraniye) kim adaydır, ne halt etmiştir-edecektir zerre fikrim olmadığından partiye göre oy vereceğim. Muhtar konusunda durum dahada beter tabiiki, kim nasıl tanıyacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Her ikisine de dikkat ediyorum 2.şıkkına mı giriyor sevgili arkadaşım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Aday isimlere bakmaksızın partiye oy vereceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 o piti piti den kim cikarsa (ama uygun fiyati veya saber lily yi veren ilk partiye oyumu vermeye hazirim hemde 4 tane!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 isimlere bakmaksizin oy vermicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 o piti piti yapıp adında i.melih gökçek harfleri geçmeyen uygun birine vercem (oyumu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ya i. melih gecerse ne vericen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 değnek sopa dildo ve bilimum kızartma yapacak alet edevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 tabii ki ismi en güzel olan adaya vericem. o değil de saadet partisinin seçim dolmuşları cezanın şarkısıyla dolaşıyo sokaklarda her gün. manyak mı bunlar farkkk vaarrr faarrkkk vaaarrr bütün gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ya evet şarkı seçimleri acaip, gebzede akp duptıs-duptıs diye tekno bi müzik verdi, kadıköyde chp minibüsünden hiphop'ımsı bişey duydum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 AKP nin GOTIK OMEN vs vs ezgilerinden iyidir gecen senen aaaaoOOOaAAAAAA aaaaaaOOOOAaAAAAA diye geciyorlardi annem aa ne guzel muzik hangi partiyse onu vericem dedi dedim anne ampullu parti bu inanmadi cikarttim balkona gosterdim IYYYY bu zevksizler nerden bulmus bole sarkiyi diye dumur oldu kaldi yazik ceza iyi yani onun yaninda cem cengiz uzan a ajdar lazim ama cikitaaa ceeeem diye soylesin nasil patliyor oylar acin turkiyenin onunu cem cengiz uzan geliyor!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 "Fark var" ı da herkes kullanmaya çalışıyor sanırım ahah. Röportaj da yapmıştık bu konuyla ilgili: Seçmenin motivasyonunu Semt, mahalle ve ufak illerde adaylar, büyükşehirler ve onların ilçelerinde ise partiler belirliyor. Büyükşehir ilçelerinde aday faktörü de etkili olabiliyor bir noktaya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar