Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II - Pre-Order başladı..

lovecraft0Z

Öne çıkan mesajlar

lovecraft0Z said:
bi dk ya,
multi atmak için tek i yetmiycek mi :)

abi 3 oyun yok ortada. tek bir oyun var. sadece campaingler 3 e bölünüyor. yani başka bir değişle bir expansion yerine 2 expansion olacak gibime geliyor heh. yetçek yani yetmez mi hehe

ayrıca benim hoşuma gitti ne güzel kitap ki al koy starcraftları arşive. hem bunun diğer anlamı da bissürü sinematik olacak.mis

lovercraft ben demedim ki amazon kolpaliyor. sadece blizzard oyunu duyurduktan sonra da preorder koyabilirdi adamlar sonuçta blizzard belli starcraft belli. çikacak diyorsa çikacak oyun ama adamlar bile herşey değişebilir demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard gibi dünya çapında namı yürümüş bir firmanın, son yılların en çok beklenen oyununu kendi imkanlarıyla tüm dünyada aynı anda piyasaya süremeyeceğini düşünüp, amazon gibi firmalara rant yedireceğini düşünüyorsanız yanılırsınız. en son tbc ve wotlk'da görüldüğü üzere türkiye'de dükkanlardan oyunu alanlar oyuna girip kasmaya başladığında, zırtpırt.com gibi sitelerden pre order verenlerin dvdler gelse de oyuna girsek diye beklediği bir dünyadayız artık.

eğer maddi olarak ciddi bir getirisi varsa siparişinizi verin. diğer türlü oyunun çıkış tarihi ile ilgili bir done değildir bu sevinmeyin, oyun en önce bana gelecek diye bir yanılgıya sakın düşmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

pvpgn konusunda geçen oyunda blizzard bariz kendisini ayağından vurmuştu. cd key doğrulama ile ilgili yazılımları diğer sunucu sahiplerine vermeyi redderek, o sunucuların yasadışı şekilde hizmet verdikleri yönündeki tezlerini boşa çıkarmıştı. abd'de süren davalar sonucu sadece kali gibi para karşılığı sc sunucusu işleten firmaları ekarte edebildi. geri kalanlar devam ettiler çünkü yasalara göre iş yapmak isteseler bile ellerinde imkan yoktu.

scII'de benzer hataların olmayacağını tahmin ediyorum. tabii ki kaçak wow sunucuları gibi şeyler olacaktır; ama orjinal oyun olmadan elinizde, scII'yi düzgün şekilde oynayabileceğinizi zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tüm dünya ile aynı anda satısa cıkmayabilir gayet de. mmo değil ki bu erken alana avantaj saglasın. pre-order amacı zaten fiyat avantajından yararlanmak ve stoklarda kalmaması durumunda kendini garantiye almak. önce bana gelsin mantıgıyla pre-order ın bir alakası yok. kaldı ki gelse ne olur, gelmese ne olur.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
blizzard gibi dünya çapında namı yürümüş bir firmanın, son yılların en çok beklenen oyununu kendi imkanlarıyla tüm dünyada aynı anda piyasaya süremeyeceğini düşünüp, amazon gibi firmalara rant yedireceğini düşünüyorsanız yanılırsınız. en son tbc ve wotlk'da görüldüğü üzere türkiye'de dükkanlardan oyunu alanlar oyuna girip kasmaya başladığında, zırtpırt.com gibi sitelerden pre order verenlerin dvdler gelse de oyuna girsek diye beklediği bir dünyadayız artık.

eğer maddi olarak ciddi bir getirisi varsa siparişinizi verin. diğer türlü oyunun çıkış tarihi ile ilgili bir done değildir bu sevinmeyin, oyun en önce bana gelecek diye bir yanılgıya sakın düşmeyin.

helal be bug güzelce derdimi anlatmışsın. alşsjda

preorderin mantiklarindan birisi de sabaha elimde olsundur türkiye de olmaz ama eminim belli ülkeler de gece 00 da satişa çikacaktir heyacan dorukta falan hatta single bakmadan millet ladder kasacaktir falan çok saçma olacak hehe
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:
ladder hiç birşeydir, insanları "cüce iyi bir oyuncudur" demesi ise paha biçilemezdir.

single takılırım, senaryonun tadını çıkarırım, arada oyunu öğrenirim sonra da akarım.

o zaman sc 4 için şimdiden 10 oyun diyorum sana. anca

bir de huun goliath goliath değilde aynı mantıkla 50 marine basicna kaziyorsun çokta kötü değilmiş o fikrin. bir de yanlış quote ettim sorri hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard değil Activision-Blizzard, bu size birşeyler anlatabiliyordur herhalde ;) Yalnız şunu da unutmamak lazım, bizim ülkemiz gibi yerlerde Blizzard'ın üstün çabasıyla değil yerel girişimcilerin uğraşıyla bu oyunlar raflardaki yerlerini almakta.

Benim oyuna dair en heyecanla beklediğim, merak ettiğim şey world editor çünkü ben öyle bir insanım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...