eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 war-europe said: All characters on servers from which we have previously offered transfers will be moved to more lively servers. In order to minimize the impact on our players, we’ll commence this process 03:00 CET on Wednesday morning. Although we can’t say with certainty when the work is finished, we expect it to be done by Wednesday afternoon. During this time, all European servers will be offline and when brought back online, you should find any remaining source server characters safe and sound on a lively and active server. Further, players who completed the Bitter Rivals event will also be able to roll Slayer and Choppa! Update 03:00 CET: The transfer process has now begun and all European servers are now offline. Here's the full list of automatic transfers Dragonback Mountains, Mount Silverspear, Sea Of Dreams, Tiranoc and Finuval Plain to Eltharion Karak Ungor, Clar Karond and Karak-Vlag to Karak-Azgal Karak-Hirn, Karaz-a-Karak, TorAnroc and Yvresse to Karak-Norn Zhufbar, Worlds Edge Mountains, Axe Bite Pass, Karag Dron and Karag Orrud to Karak Eight Peaks Makaisson, Ellyrion and Alarielle to Burlok What will transfer over with my character? All items in your character's inventory (equipped or otherwise) and bank vault All character info (quests, Tome Unlocks, etc.) Friends lists Guild info, including the entire guild, guild vault, and guild association Ignore lists What will not transfer over with my characters? Items that are currently listed for Auction Guild alliances In-game mail and attachments (both in your inbox and en route to your inbox) Please note: This includes promotional and Collector's Edition items. You must retrieve them from your mailbox before transferring, or they will be lost. What could make the transfer fail? If you have characters on a destination server that are of the opposite realm as your characters on your source server, you will not be able to transfer your characters. If a character's name is not allowed, you will not be able to transfer your character. If you have no open characters slots on the destination server, the transfer will not be able to complete. If the character has never logged in to the game, the transfer will not be able to complete. If the character name is reserved, the transfer will not be able to complete. What should I do if the transfer does not complete? In the event that a transfer cannot be completed, you will need to perform the transfer manually by logging into Account Management. What should I do if my character name is already in use on the destination server? In the event that your character's name is already in use on the destination server, you will be prompted to rename your character when you log in. What if I don't want to be on the server I'm being transferred to? In the near future, all characters still present on the source servers, along with all the characters that we have transferred over to the destination servers will be permitted a one-time free transfer to any other server of the same type and language, regardless of level. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Sistemler göçüyor diye keep savaşlarına sınırlama getiriyorlar, serverlar lagdan geçilmiyor, üstüne birde zorulu transfer getiriyorlar. Herkes ister tabiki serverların kalabalık olmasını ama bu şartlar altında iyi yaptılar kötümü yaptılar görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Daha az daha kalabalık server daha hoş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bu kadar Server'ın oyuncusunu k8p'ye topluyolarsa mantıklı olarak server'ıda bu kadar oyuncu'nun oynayabilceği hale getirmeleri gerekir diye düşünüyorum umarım yanılmam...Ama benım endişe duyduğum konu server durumu lag değil bu kadar çok kişiyi tek yerde topladiğinda doğcak sonuç... 10 wb vs 10 wb Nası olcak acaba ? Umarım bu değişimler hayal kırıklığına yol açmaz zaten war'a insanlar pamuk ipliği ile bağlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 serverlar hala kapalı. umarım transferden başka upgrade de ediolardır. bu arada serverlar açılınca choppa ve slayer oyuna dahil edilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 birde keep dropları sorun, keep alıyoruz 3 tane gold bag düşüyor.o kadar kişi en basit anhilator seti nasıl tamamlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 işte adamlar oyuncuyu böyle tutmayı düşünüyor. Eğlendirerek değilde. Yavaş level aldırarak. Yavaş item toplatarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 @densiz öyle olsa fort ta düşen gold bag leri arttırmazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 roll a yeni özellik geldi. eer bi önceki rollda puanın düşük gelirse, dier rollda daha fazla puan verio. ama tek şart: bu rolları arka arkaya yapman gerek. hem item olyı wow da da aynı deilmi? bi item için ints e gidilir boss kesilir item düşer(pala için). partyde pala sayısı fazladır... aralarında roll yaparlar. alan alır almayan bi daha yapar... bence wow dan daha mantıklı war ın yaptıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 fransıza mmo vermeyeceksin yönetmesi için, bir kere daha kanıtlandı. bu kapayacakları sunucuların makinelerini hemen kalan sunuculara paralel mi bağlarlar ne yaparlar ama eklerler umarım. çünkü yetmiyor çok bariz, oyunu seven insanlar bile bırakma noktasına geliyor lagden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 son update Update 14:00 CET: The transfer process is taking longer than anticipated and we now expect servers to come back online after 17:00 CET. We apologize for the inconvenience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 şuanki farka göre, 2 saatmi oynuyordu? 19:00 damı açılacak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 19-20 arası bir saatte açılır.verdikleri sözde pek durmadıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 evt iki saat var. beklemedeiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 sitede yeşil görünüyor. Açıldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hangi site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 war-europe da soldan, REALM WAR ı seç. gördükten sonra girdim, açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bende şimdi girdim açılmış... alt charımla eventi bitirdim... ama şimdi choppa açamıom... nie anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 eregorn2 said: bende şimdi girdim açılmış... alt charımla eventi bitirdim... ama şimdi choppa açamıom... nie anlamadım Main city den reward unu alıp sağ tıklayp icmişmiydin peki?Pot gibi birşey veriyo onu iciyosun ekranda beliriyo accountunuz erken acma hakkı kazandı diye.Ben az once girdim oyun Slayer acabiliorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 üeh oyuna altla girdim seneryolar resmen choppa vs slayer oluyor en son girdiğim seneryoda 1 zealot birde ben vardım gerisi hep choppa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 sorunda orda... elite ödülü almaya hak kazanmama rağmen vermedi ödülü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Lag durumları nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kimi insanlarda var... aynı yerde olmamıza rağmen arkadaşda lag var bende yok... bu arada choppa işini hallettim... gm ler saolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 DadashNik0F said: Lag durumları nasıl ? 2 gündür gece saat 12 ye kadar iyi ancak tam 12 de acaip bi lag baslıyor. acapa tt gece calısma falan mı baslatıyor anlamadım. gecenlerde de yine gece 12 de net tamamen gitmişti sordugumda "evet gece 12 de biz kestik çalışma vardı" dediler. acaba yine öle bişiler mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 event zamanı bayagi bir lag vardi, su an iyi gibi. (Azgal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar