adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 böyle mayıs ayları sabahtan okula gitmişsin ders dediğin şey akşam 7ye kadar sürmüş tabi sınıflarda klima yok sıcak mı sıcak yapış yapış olmuşsun terden kendini hemen eve atıyosun dolabı bi açıyosun buuuuz gibi bi kola açıyosun(reklamdaki kola sesi) bi içiyosun böyle ooof işte ozaman istenir soğuk bi içecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bi yazın dışarda pişince direk soğuk bişeyler içmem lazım oluyo onun dışında anca sıcakken kötü olan içecekleri tadı için soğuk içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 İçtiğim gecelerin ertesinde,sabahları mutfakta buhranlığı almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kolasız yemek yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hava sıcak olunca çok güzel oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 her seksten sonra 1 bardak soğuk su içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 susuzluktan ölme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ya öyle bişiki.şu şu zamanda çok içiyorum diyemiyorum ama her dakka bişiler içmekle mesgulum.bol bol su içerim. yukardaki mesaja güldüğümü belirtmeden edemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 denizden / havuzdan cıktıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar