THARKAS Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 BİRİNCİ BELLİ... İKİNCİLİK YARIŞINDA BAŞARILAR! Kolbastı adi nerden gelir? Kol kolluk kuvvetleri bastı da baskını simgeler...osmanli doneminde kolluk birlkleri yani askerlerin oynadigi oyundur. Simdiki figurler Trabzonun faroz mahallesinden gelir agirlikli olarak. zaten sarkısındada ''geldiler bastılar gittiler'' diye bir kesim var. GELİCEZ BASICAZ GİDİCEZ! soldaki benim sagdaki pyro arkada oturan arma bilhassa blaqin takimini dürtmeyi düsünüyoruz diger maclar cok kisa olacak ancak blaqin takimiyla yapacagmiz maclar 2 saatten assa bitmeyecek onuda belirtmek isterim. ekmekin takimina laf yok isimizi bitirip gidicez misyoner gibi zaten iddasiz basit bir takim olduklarini acikladilar bizde onlari rahat birakiyoruz. hakanımada basarılar ve bol sans diliyorum lakin ihtiyaci olacak onlara burdan laf etmek dogru degil adamlari zaten allah carpmış (bknz:azmodai,elaidi) bide biz musallat olmiyalim puan verirsek size veririz. destekcilerimizle beraber kazandigimiz bir turnuva sonrasi kolbastı oynarken... Melih Gökçekin Kemal kiliçdroğlu biz olacaz zaten delaya feci ayarim oyundada ona ayari cekicez. Takım Kolbastı pyro-tunca-mum-arma-blackchaos yedek:Tharkas,achilies
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bizim takımın ismni foruma yazamıyoruz:(
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 dostum kolbastı diye gelirsiniz ankara havası oynatır göndeririz biz adama oyun sonunda NOLUYO YAAAAA diye böyle bakarsınız monitörlere.
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 KOLBASTI BUYUK BIR YALAN ARKADASLAR! BU YALANA KANMAYIN!
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 TURNUVAYA KATILAN TUM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİM
Pyro Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bildiğin şampiyon olurmuşuk can olmasa. Gerçi amzoma gittim ben =/
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 non stop kolbastiya hos geldin.
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ÇALIŞMALARA ŞİMDİDEN BAŞLADIM http://img167.imageshack.us/img167/2935/7b450xnullcopy.jpg
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 DINANAN MEMIKLERINI ELLEYEBILIR MIYIM ?
Arma Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 AHAHAHHAHAH. Bu ne laan. Abi direk yendik biz. Turnuva hikaye.
Öne çıkan mesajlar