HeraMurpy Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Sayın yöneticiler ve war da tecrübeli arkadaşlar, Sizlerden ricam oyun gibi bu forumda çok monoton, biraz canlılık katmak ve aynı zamanda güzel bir paylaşım için, Oyun içinde karakterlerde en yüksek seviyelerdeki arkadaşlar forum yöneticilerininde desteği ile oynadıkları charlar hakkında tüm etayları anlatmalar. Kısaca charlar için ayrı ayrı başlık açılsın ve o charın ne giyeceğinden, hangi silah ve kalakn kullanması, nerelerde kasması, her seviye atladığında trainer ve diğer pointleri nasıl neye göre neye vermesi gerektiğine kadar çok detaylı olarak charlar tanıtılsın. Umarım böyle bir paylaşım yapılır. Çok kişinin ilgisini çekeceği gibi katılım ve yorumlarda fazla olacaktır. Yeni başlayanlar içinde mükemmel bir yol haritası olacaktır. Şimdiden teşekkürler,,,
alperozg Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 hemen hemen her karakter için başlık var zaten,oyun ilk çıktığı zamanalar açıldı bunlar, alt sayfalara düşmüşlerdir, ayrıca oyun patladığı için oynayanlar azaldı o yüzden forumun warhammer bölümüde eski günlerine kıyasla resmen öldü, oynayanlar da konuşçak fazla birşey bulamıyor çünkü oyunda konuşulcak bişey yok..
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 wha'da konuşuyorum oynayanlarla, burada konuşup da troll ile vakit harcamıyorum. en güzeli.
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Sayın yöneticiler, Sizlerden ricam istifanızı basmanız. Hangi oyunu oynuyorsanız oraya mod olun. Şimdiden teşekkürler,,, :P
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 katiliyorum Hera arkadasimiza, bence siniflarla ilgili bolumler ayri bir bolum gibi ele alinmali ve/veya sabitlenmeli ki herkes istedigi anda kolayca ulasabilsin. Yoksa herkes kendi fortressinin resmini koyar, biz bizim serverda soyle yaptik boyle yaptik hede hodo takilir, diger serverdakileri bayar.
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 alperozg said: hemen hemen her karakter için başlık var zaten,oyun ilk çıktığı zamanalar açıldı bunlar, alt sayfalara düşmüşlerdir, ayrıca oyun patladığı için oynayanlar azaldı o yüzden forumun warhammer bölümüde eski günlerine kıyasla resmen öldü, oynayanlar da konuşçak fazla birşey bulamıyor çünkü oyunda konuşulcak bişey yok.. Sam said: wha'da konuşuyorum oynayanlarla, burada konuşup da troll ile vakit harcamıyorum. en güzeli.
Gangren Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 arcane said: Sayın yöneticiler, Sizlerden ricam istifanızı basmanız. Hangi oyunu oynuyorsanız oraya mod olun. Şimdiden teşekkürler,,, :P (tu)
HeraMurpy Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Güzel yorumlar var istifa felan :=) Ben daha önceki oyunumda şunu yaşadım, forum ne kadar canlı tutulursa oyunda o kadar canlı ve daha birlikte hareket ederek zevkli hale geliyor. Ben oyuna başlamaya karar verdim bundan güncel forum bulamadım ki burdada hareket kalmadı ve buda oyundan soğumalara neden oluyor. Oynayan arkadaşlar forumu canlı tutup burda bi şeyler paylaşsınlar. Bi arkadaş ağzımdaki baklayı almış sabit konu yapılsa altlarda kalmaz bazı konular özellikle char tanıtımları sonra zamanla arkasından başka konular gelir. Yabancılarda online sayısı serverımdan takip ettiğim kadarıyla artıyor, türkelrin azalmasının nedeni oyuna yabancı kalmaları ve bilgilerin tam olarak paylaşılmamsı.
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 arcane said: Sayın yöneticiler, Sizlerden ricam istifanızı basmanız. Hangi oyunu oynuyorsanız oraya mod olun. Şimdiden teşekkürler,,, :P +1 en azından oyunu oynayan birilerine devredilmesi lazımdı yetkilerin, oyunu çıktığı ay dışında oynamadı modlarımız bildiğim.
odiflame Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 age of conan da öyle idi.oyunu oynamak ile modlun alakası yok sanırım.
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 orada da aynı durum oldu ama aoc bölümüyle ilgili değiliz malum. (:P)
odiflame Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ilgili olduğundan değil biliyorum.orada çok boşluk yaşandı trollenme yaşandı, yazılan cevap modluk ile oyunu oynamak alakasız şeyle dendi v.s.
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kim dedi merak ettim doğrusu, benim bildiğim gayet ilgili.
odiflame Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bana şahsen söylenmedi.bir bakayım eski eski mesajlara.
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Tamamen asıl yönetimin ve modların ilgisizliği. MMO portal my ass.
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 modlarin oyunu begenmeyip birakmasiyla ilgili daha cok. arcane for president!
HeraMurpy Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bir kaç arkadaştan başka ilgilenen yok, dediğiniz gibi mod larda bi haber forumda yazılan çizilenlerden. Ama bir oyunu canlı tutan forumdur dolaylı da olsa. Kendi aramızda çözüm bulsak dicem ama nasıl ??
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 kendi aramızda yapacağımız birşey yok, forumun modu aylarca bölüme tek mesaj atmamışsa o bölümden cacık olmaz.
HeraMurpy Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hehe bana da öyle geliyor kendimiz yazıp kendimiz okuyoz mod lardan tık yok. Acep diyorum forum kurallarını çiğnesek küfür müfür felan dinleyen olurmu ne dersiniz!!!
Gangren Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Yanlış yerde konuşuyorsunuz bunları. fizban, Zegna, DynamicK, Nefr'den biri veya birkaçına belirtin talebinizi, eminim anlayışla karşılanacaktır.
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 forumda konusmayacaksak nerede konusmaliyiz bunlari. Randevu alip, bir aksam yemeginde konusalim modlarla isterseniz.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Aktif olarak hep post atmasam da sürekli okuyorum , bi sorun olduğu zaman topiclerle ilgili düzeltmeye çalışıyorum. İLgilenmiyor modlar derseniz haksızlık etmiş olursunuz. Dün gece açmışssınız topici bugun görebildim anca. Her classın topicini stickylersem çok yer kaplayacağını düşünüyorum. Kirlilik olur çok fazla class var. İlk sayfa tamamen sticky ile dolar. Her classın zaten topii var, istediğiniz gibi uplayın. Bunun dışında nasıl hareketlendirilir forum bilmiyorum. Oynayan oynuyor. Konuşmak isteyen konuşuyor, daha fazla ne yapılır söleyin yapalım.
Öne çıkan mesajlar