elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 azmonun dediği olmazsa serverın host edildiği bina havaya uçucak haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ozaman elesso seni de istiyorum takımımda senin açıkta olduğunun farkında değildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben hepinizi içimde hissetmek istiyorum sfhdfug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bu buyuk ayibin telafisi soyledigim sekilde olur... Istegimiz cok buyuk birsey degil, sendikayi kuran insanlar olarak biz de sesimizi duyurmak istiyoruz, bu olusumun en basindan beri parcasi olanlar olarak ileriye dogru saglam adimlarla yurumek istiyoruz. TAKIMIMIZA ENGEL OLANA HAYAT BOYU BIZ ENGEL OLACAGIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 azmo neden olayı yokuşa sürüyorsun ki yani ? eh tamam dağıtsınlar takımları madem baştan kurulsun takımlar söyleyelim erkin'e ne diyeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Azmoyla takımlarımız aynı takımda olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Hereksin girebileceği kadar takım olmalı.Takımlarda yedekte olmasın.Lig usulu yapılsın kazanan 2 kaybeden 1 alsın.Eksik olan takım 30dk beklensin hala gelmiyorsa hükmen mağlup sayılsın. Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 zor bişi değil gibi azmonun istediklerini verin. boşlukta kalanları bence açıkta kalan arkadaşlara dengeli bi şekilde doldurun aslında. kimsenin kalbi kırılmasın bence. ali'nin ben oynamıyorum demesine de bişiler söyleyim. ali dün takımlar seçildi ve tharkasın takımındaydı galiba. ama bi ara dışarı çıkım felan dedi işte bi geldim kafalarına göre takımımı değiştirmişler bana sormadan dedi. o yüzden elaidi yukardakileri yazdı. ha ben olsam bende yapardım sonuçta beni beğenmiyomuşsunuz havasına katılıp beni takımlarından attılar başka bi takıma verdiler diye düşünebilirdim. azmonun takımına diecek lafım yok o takımda olmayıda isterdim ne diyim yani turnuvadaki en eğlenceli takım olacağı kesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 DeathLord said: azmo neden olayı yokuşa sürüyorsun ki yani ? eh tamam dağıtsınlar takımları madem baştan kurulsun takımlar söyleyelim erkin'e ne diyeyim yani. Erkinin emegine saygim sonsuz. Adam zor birsey yapiyor, arada kaynamisim gormemis sorun degil, organizasyonda elestirdigim tek nokta 2 gun haberle bu isi yapmis olmak, turnuvayi duyur, admini de taniosun, en basa yazdir forumun tepesine herkes gorsun, 1 haftada ilgilenen herkes yazsin kac kisi var bi bak, sonra takim kaptani sec. Bahsedilen turnuvadan haberimiz yok yahu? msnden haber veren de yok girince de duruma isyan edince de kiziliyor bi de bekle seceriz falan ayagina gidiliyor. Elesso ve benim ne gunahim var ki, 2 gun daha acik tut basvurulari herkes neseli neseli girsin olaya. Benim kizdigim Erkin de degil, dunki muamele ve davranis, onu da acikladi herkes, uzatmayalim madem, ama konu degisik simdi. Bir oyun icin cok kastim dogrudur, dandik hic bir cikari olmayan bir turnuva icin fazla patirti yaptim dogrudur ama burada 2.5 senedir oynayan bir kok grup var, herkesin gormesi icin biraz sure verilmeli en azindan. Tekrar takim makim yapmayin sktredin, boyle devam edin, zora sokmayin o halde, onemli degil ama onerdigim takim olursa turnuvaya katacagi renk ve muhabbetin sinri olmayacak, siz de biliyorsunuz bunu. Aksamlari tek kafa dagitma opsyonumuz bir iki rekat dota atmakti, simdi turnuva geyigine herkes uber takimlarla antreman veya mac pesinde olacak, o oyun da donmeyecek. Donecek oyunlarin da anlami kalmayacak. Ben Elesso ve Orcun disarda kaldik. bize 2-3 kisi daha gelmek isterse gelsin o zaman, napalim. gelmezse de biz 3 kisi katilacaz turnuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben gelirim azmom sana, ekmek kimmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hahaha ekmeğin takımında ayrılık sinyalleri var aman tanrım. yoksa turnuvaya erken vedamı edecekler ? AZ SONRA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yok gelmiycem de gönlünü alayım dedim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Aslında Utter i atıp Azmoyu alalım, Nasılsa kaybedicez en azından amacımız geyikmiş turnuva umrumuza değilmiş gibi görünürüz. /Ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 30 kisi benle ters iliskiye girse ekmekle ayni takimda oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Abi zaten benim ilk söylediğim de o olmuştu Erkin'e, hani ayıp olmuş adamlara ben gidip onlarla oynayayım osmanı falan da alırım çıkar bi takım demiştim. Neyse yine konuşmak lazım erkin de buralardayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 elesso ve orçun da lazım. bence ezeli yedek yapıp killer ve seni atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Azmodai said: 30 kisi benle ters iliskiye girse ekmekle ayni takimda oynamam. AJHAHJAHAASJFDASJDFD çin halk cumhuriyeti geçse üstümden benim ben yine olmam hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Azmodai said: 30 kisi benle ters iliskiye girse ekmekle ayni takimda oynamam. ekmeki atıyorum, seni kaptan yaptım emir. bize gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Buyur kendi takımını kur o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 madem ara yol ariyoruz o zaman dedigim gibi. Saydigim 3 adam bosta, Ben Orcun ve Elesso. 2-3 kisi daha lazim bize. 2 yedekli takim varsa ve aralarindan bize katilmak isteyen varsa katilsin bize. Onun disinda osman gibi disarda kalan varsa gelsin, misler gibi duzeni de bozmamis oluruz. Mesela ali falan bizde oynamayi cok isterse size de biri kayabilir, cok zor degil. erkin gelsin konusalim. Ayiptir cunku, orcun ve elessonun da kalbi kirilmis olaylara, benimki zaten kan agliyor... Yanlis bastan diyim, idealimizdeki gibi bir takim cikarsa eger, o zaman korkun bizden. Alili Azmolu Orcunlu takim mac alirsa herhangi birinize karsi, OMUR BOYU konusacaz. Surekli gundeme getirecegiz susmayacagiz. bastan diyim sdfkjadsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 -alatariel- said: Buyur kendi takımını kur o zaman. maksat o zaten. sdafdsgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben kız olsam ekmege veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ben Arda yı atıp yerine Tungharm ı alıyorum. İlk maç da mümkünse Azmo'nun takımıyla olsun bizim. /Ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ekmek sempatik cocuk zaten. ama dun beni sallamadi lobide, duymamazliktan geldi, 10 gun sureyle sildim onu. o arada 30 kisi ters iliskiye girsin iste. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 benim dün gece rüyama girdi turnuva, siz oynuyodunuz ben observerdım ağlıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar