Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TAKIMLAR...güncellendi

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

Bu buyuk ayibin telafisi soyledigim sekilde olur... Istegimiz cok buyuk birsey degil, sendikayi kuran insanlar olarak biz de sesimizi duyurmak istiyoruz, bu olusumun en basindan beri parcasi olanlar olarak ileriye dogru saglam adimlarla yurumek istiyoruz.

TAKIMIMIZA ENGEL OLANA HAYAT BOYU BIZ ENGEL OLACAGIZ.
Sosyal ağlarda paylaş

zor bişi değil gibi
azmonun istediklerini verin. boşlukta kalanları bence açıkta kalan arkadaşlara dengeli bi şekilde doldurun aslında. kimsenin kalbi kırılmasın bence.
ali'nin ben oynamıyorum demesine de bişiler söyleyim.
ali dün takımlar seçildi ve tharkasın takımındaydı galiba.
ama bi ara dışarı çıkım felan dedi işte bi geldim kafalarına göre takımımı değiştirmişler bana sormadan dedi.
o yüzden elaidi yukardakileri yazdı.
ha ben olsam bende yapardım sonuçta beni beğenmiyomuşsunuz havasına katılıp beni takımlarından attılar başka bi takıma verdiler diye düşünebilirdim.
azmonun takımına diecek lafım yok
o takımda olmayıda isterdim ne diyim yani turnuvadaki en eğlenceli takım olacağı kesin =)
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:
azmo neden olayı yokuşa sürüyorsun ki yani ? eh tamam dağıtsınlar takımları madem baştan kurulsun takımlar söyleyelim erkin'e ne diyeyim yani.

Erkinin emegine saygim sonsuz. Adam zor birsey yapiyor, arada kaynamisim gormemis sorun degil, organizasyonda elestirdigim tek nokta 2 gun haberle bu isi yapmis olmak, turnuvayi duyur, admini de taniosun, en basa yazdir forumun tepesine herkes gorsun, 1 haftada ilgilenen herkes yazsin kac kisi var bi bak, sonra takim kaptani sec. Bahsedilen turnuvadan haberimiz yok yahu? msnden haber veren de yok girince de duruma isyan edince de kiziliyor bi de bekle seceriz falan ayagina gidiliyor. Elesso ve benim ne gunahim var ki, 2 gun daha acik tut basvurulari herkes neseli neseli girsin olaya. Benim kizdigim Erkin de degil, dunki muamele ve davranis, onu da acikladi herkes, uzatmayalim madem, ama konu degisik simdi.

Bir oyun icin cok kastim dogrudur, dandik hic bir cikari olmayan bir turnuva icin fazla patirti yaptim dogrudur ama burada 2.5 senedir oynayan bir kok grup var, herkesin gormesi icin biraz sure verilmeli en azindan.

Tekrar takim makim yapmayin sktredin, boyle devam edin, zora sokmayin o halde, onemli degil ama onerdigim takim olursa turnuvaya katacagi renk ve muhabbetin sinri olmayacak, siz de biliyorsunuz bunu.

Aksamlari tek kafa dagitma opsyonumuz bir iki rekat dota atmakti, simdi turnuva geyigine herkes uber takimlarla antreman veya mac pesinde olacak, o oyun da donmeyecek. Donecek oyunlarin da anlami kalmayacak.

Ben Elesso ve Orcun disarda kaldik. bize 2-3 kisi daha gelmek isterse gelsin o zaman, napalim. gelmezse de biz 3 kisi katilacaz turnuvaya.
Sosyal ağlarda paylaş

madem ara yol ariyoruz o zaman dedigim gibi.

Saydigim 3 adam bosta, Ben Orcun ve Elesso. 2-3 kisi daha lazim bize. 2 yedekli takim varsa ve aralarindan bize katilmak isteyen varsa katilsin bize. Onun disinda osman gibi disarda kalan varsa gelsin, misler gibi duzeni de bozmamis oluruz.

Mesela ali falan bizde oynamayi cok isterse size de biri kayabilir, cok zor degil. erkin gelsin konusalim. Ayiptir cunku, orcun ve elessonun da kalbi kirilmis olaylara, benimki zaten kan agliyor...

Yanlis bastan diyim, idealimizdeki gibi bir takim cikarsa eger, o zaman korkun bizden. Alili Azmolu Orcunlu takim mac alirsa herhangi birinize karsi, OMUR BOYU konusacaz. Surekli gundeme getirecegiz susmayacagiz. bastan diyim sdfkjadsh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...