Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 LoL.. Adam bana mı attı şimdide hemen Nükleeri? Az önce benden 300 km uzağa atar diye hesaplamıştım..Antalyaya felan :Pp tamam şimdi kaderimizde sadece ölmek kaldı buraya sallarsa... Mmmm Mesela Antalyaya atacak olursa,yarın gidip intahar komandosu olarak dalarım direkman... Yaparız... Öğretsinler yaparım seve seve...Doyurmakta bir iyiliktir.. Senin yapabileceğin bir iyilik yok mu?Sende gidersin,şöfor olursun..Müslüm felan dinletmezler ama arabada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: unity100, 19 Mayıs 2004 03:27 tarihinde demiş ki: ... 2 - biz kendi ulkemizi savunucaz, maksadimiz adami iceri sokmamak zaten, yoksa soktuktan sorna gerillalik yapariz herkes gibi. ... Merak ettim nasıl yapacaksın gerillalığı? Klavye mi atacaksın kağıttan uçak mı? Sadece eline silah aldığın zaman karşındakini öldürmüş olmuyorsun. Kaldı ki barış halinde bile böyle bir görevden uzak durmayı tercih eden kişi savaş durumunda gerçekten gerilla olabilir mi? Edit: Son cümlem sana yönelik değil genelleme yapıyorum yanlış anlama. [signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 19 Mayıs 2004 03:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 olur.. ne güzel.. bilgi-tecrübe kazanırım.. Çay taşımayı bilmiyorum mesela,nasıl taşınacağını öğrenirim... İlla ki indirmede olucam,komando olucam diye bir şey yoksa yoktur... Ben isteğimi komando olmaktan yana sürüyorum...Alırlarsa alırlar.. Olmadı aşcı olurum,yemek yapmayı öğrenirim... Olmadı a versinler, A yı öğreniriz... Sorun ne bunda??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: GE-TA, 19 Mayıs 2004 03:44 tarihinde demiş ki: said: unity100, 19 Mayıs 2004 03:27 tarihinde demiş ki: ... 2 - biz kendi ulkemizi savunucaz, maksadimiz adami iceri sokmamak zaten, yoksa soktuktan sorna gerillalik yapariz herkes gibi. ... Merak ettim nasıl yapacaksın gerillalığı? Klavye mi atacaksın kağıttan uçak mı? Sadece eline silah aldığın zaman karşındakini öldürmüş olmuyorsun. Kaldı ki barış halinde bile böyle bir görevden uzak durmayı tercih eden kişi savaş durumunda gerçekten gerilla olabilir mi? iraktaki gibi gerilla olmak icin gereken tek sey, arkadasim, eline atesli silah almaktir. askerde ogrenirsiniz. isgal ettigin sivil toplumun icinde sen bi tarafini yirtsan dostla dusmani ayirt edemezsin, birisi de cikarir sana ates eder. sartlar ne gerektiriyorsa o yapilir hayatta ayrica. tutup da psikopat olup ramboculuga soyunmaya hiiiiic gerek yok.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kimse öğrendiklerini anasının karnında öğrenmedi.. "Askerliğin vereceği birşey yok bana" versiyonunu çıkarıp yeni versiyon yüklemek lazım... Her zaman kazanılacak bir şey vardır...Bu bir tecrübe olur,bir dostluk olur,bir iş,bir düşünce olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Halfmumi, 19 Mayıs 2004 03:46 tarihinde demiş ki: olur.. ne güzel.. bilgi-tecrübe kazanırım.. Çay taşımayı bilmiyorum mesela,nasıl taşınacağını öğrenirim... İlla ki indirmede olucam,komando olucam diye bir şey yoksa yoktur... Ben isteğimi komando olmaktan yana sürüyorum...Alırlarsa alırlar.. Olmadı aşcı olurum,yemek yapmayı öğrenirim... Olmadı a versinler, A yı öğreniriz... Sorun ne bunda??? emin ol cok hosuna gidecek 250 bardak cay getirip goturmek gunde. sevgi icinde, bir kuvayi milliye ruhu iceisinde, fedakarane bir ortamin icerisinde olacaksin, cay tasiyacaksin, oyle ki sanki mustafa kemale tasiyormussun gibi gelecek. oyle olsa herkes hic gocunmadan askerlik yapardi gidip o 250 bardak olayini eline bi al gorucem ben seni burdan konusmasi cok kolay.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 mumi sen rambo olmak istiyosun. olayin ozu bu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 lol .. hemen çaycı olduk şimdide.. Az önce nükleer geliyordu ne ayak?? Komandoyduk,aşcı olduk,çaycı olduk.. Sırada ne var unity? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: unity100, 19 Mayıs 2004 03:50 tarihinde demiş ki: mumi sen rambo olmak istiyosun. olayin ozu bu. ahahahah Çaycıdan döndürdün rambo yaptın be unity.... geç :D bu gecelik yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 valla sirada, artik dustugun kuvvetin genel komutanliginin personel subesinin ajandasinda ne varsa o var. simdiden soyliyim bunun icinde bol bol tsk personelinin sahsi islerini yapmak, ekmek getirip goturmek, evini boyamak, cocuguna dadilik yapmak, yeri gelirse postalini boyamak, HEPSI YONETMELIKLE YASAK OLDUGU HALDE var.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 peki sen ne düşünüyorsun unity? gittiğinde sen ne olmayı istiyorsun? gitmek istiyormusun?Askerlik yapmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Halfmumi, 19 Mayıs 2004 03:55 tarihinde demiş ki: peki sen ne düşünüyorsun unity? gittiğinde sen ne olmayı istiyorsun? gitmek istiyormusun?Askerlik yapmak? eheheheheeeeeeeee.. mumi onu sen dusuncen. ben yaptim geldim gorecegimi gordum. gorduklerimi de anlattim. istemeyle olsaydi ohooooooo.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Birbirinizi boşuna kırıyorsunuz 2tarafında kafasındaki olgu ne olursa olsun değişmeyecek. Konu tamamen saptı konun asıl başlangıcı profosyonel askerlikti böylece halkın bir seçim şansı olacak ve asker olmak isteyenler gidebilecekti mumi sende sanırım askere gittiğinde kardeş ben askerlik yapmak istemiyorum diyen biriylen aynı çatıda olmak istemezsin ve bu çatıda ancak prof. askerlikte olur her insan asker olmak için doğmamıştır bu kadar geniş bir askeriyeye para aktarımı yapılıp eski teknolojiylen işler döneceğine küçük bir askeriyeyle imkanı oldugu kadar teknolojiyi kullananı tercih ederim[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Virus, 19 Mayıs 2004 03:58 tarihinde demiş ki: Birbirinizi boşuna kırıyorsunuz 2tarafında kafasındaki olgu ne olursa olsun değişmeyecek. Konu tamamen saptı konun asıl başlangıcı profosyonel askerlikti böylece halkın bir seçim şansı olacak ve asker olmak isteyenler gidebilecekti mumi sende sanırım askere gittiğinde kardeş ben askerlik yapmak istemiyorum diyen biriylen aynı çatıda olmak istemezsin ve bu çatıda ancak prof. askerlikte olur her insan asker olmak için doğmamıştır bu kadar geniş bir askeriyeye para aktarımı yapılıp eski teknolojiylen işler döneceğine küçük bir askeriyeyle imkanı oldugu kadar teknolojiyi kullananı tercih ederim [signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yeter ben de baydim. resmen 2. kere askerlik yapmis kadar oldum bunaldim. mumi gitsin konussun askerlik subesiyle ayarlasin ne ayarlayacaksa. tabi nemrut suratli kari memurlara laf anlatabilirse. hadin iyi geceler.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: unity100, 19 Mayıs 2004 03:47 tarihinde demiş ki: iraktaki gibi gerilla olmak icin gereken tek sey, arkadasim, eline atesli silah almaktir. askerde ogrenirsiniz. Bak gördün mü bunu da askerde öğreniyorsun. İşte seni bu yüzden askere çağrıyorlar. Bazı şeyleri görebil diye.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 vallaha unity çaycı dedide aklıma geldi. Bizim oralarda bi rütbesi yüksek bir asker vardı. Adam devamlı yanında 3 jandarma er ile gelirdi içki sofrasına. Erlerde ona soğuk su ve bilimum meze getir götürü yapardı. Öle buz gibi havada dikilip dururlardı. Arada reno stejjşınn arabalarına biner ısınmaya çalışırlardı. Yani unity'nin dedikelrinden çok daha berbat durumlarda var. /edit: sansür :P [signature][hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 19 Mayıs 2004 04:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: unity100, 19 Mayıs 2004 04:00 tarihinde demiş ki: yeter ben de baydim. resmen 2. kere askerlik yapmis kadar oldum bunaldim. mumi gitsin konussun askerlik subesiyle ayarlasin ne ayarlayacaksa. tabi nemrut suratli kari memurlara laf anlatabilirse. hadin iyi geceler. bana kıyak olarak Komandoluk verip,AY VADİSİni yazcaklarmış... Naş... " O dağ senin,bu dağ benim, Elimde G3üm,dere tepe giderim, Oy oy oy Anam oy geçe günler geçe, Tez el ver günler,kavuşam Ayşeme :D " *!Beraberinde Türkü tutturup gece nöbetindeki tertiple sohbete dalar* ehe bendende bu kadar ... iyi geceler ;) -Nöbet deviiiir![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Bugarea, 18 Mayıs 2004 22:25 tarihinde demiş ki: o isyanın nedeni az ulufe verilmesi değildir. para almadan savaşa giden ordu yoktu fransız devrimine kadar, biraz araştırın tarihi.. said: ırak'ın 950.000 askerle Amerikan ordusunu yenebileceğini mi düşünüyodun? amerika hayalet uçakla tepelerinden uçacak 950.000 asker elinde keleşle uçak vuracak. ne diyim artık eh demek ki asker çokluğu caydırıcı değilmiş.. said: fabulittin, 18 Mayıs 2004 22:30 tarihinde demiş ki: ıraktakiler de sizin gibi asker oldukları için o kadar çabuk teslim oldular önce terbiye, sonra fikir sahibi ol..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 işte gençlik kendi özünden koparılmış durumda. Bunun sonucunda çoğu milliyetçilik yapmıo, askere gitmekten korkuo... İstanbul işgal edildiğinde işte aynı bu durumdaydı herkes. Herkes batı özentisi olmuş, kendi benliğini kaybetmişti. yazık çok yazık ama arada az sayıda da olsa vatanını seven ve vatanı için herşeyi yapabilecek kişiler olduğunu görüyorum; bu da sevindirici bir durum.[signature][hline]May the Force Be With You [Bu mesaj Bugarea tarafından 19 Mayıs 2004 09:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 [Bu mesaj Bugarea tarafından 19 Mayıs 2004 09:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Bugarea, 19 Mayıs 2004 09:31 tarihinde demiş ki: said: Sam, 19 Mayıs 2004 07:53 tarihinde demiş ki: said: Bugarea, 18 Mayıs 2004 22:25 tarihinde demiş ki: o isyanın nedeni az ulufe verilmesi değildir. para almadan savaşa giden ordu yoktu fransız devrimine kadar, biraz araştırın tarihi.. said: ırak'ın 950.000 askerle Amerikan ordusunu yenebileceğini mi düşünüyodun? amerika hayalet uçakla tepelerinden uçacak 950.000 asker elinde keleşle uçak vuracak. ne diyim artık said: eh demek ki asker çokluğu caydırıcı değilmiş.. 1. para almadan savaşa giden ordu vardı, asıl sen tarihi araştır. 2.zaten ben de orda onu söylemek istedim, ama TSK'yı Irak ordusuyla karşılaştıramazsın çünkü TSK'nın elinde her türlü teknoloji mevcut. [signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 olmaz..olmamali..daha askerligimi yapmamis biri olarak diyorum,AB'nin sadece Türkiye'yi zayiflatmak icin yapmaya calistigi bir oyundur bu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ttlq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Hiç diilse askerlikten korkmayan ve vatanı için herzaman savaşmaya hazır olan arkadaşlarımızın da bulunduğunu görmek beni sevindirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 korkma bu ülkede hiçbir zaman gözünü kırpmadan savaşacak adamlar bitmez!!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 19 Mayıs 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 9.sayfa (Toplam 12 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 olmaz..olmamali..daha askerligimi yapmamis biri olarak diyorum,AB'nin sadece Türkiye'yi zayiflatmak icin yapmaya calistigi bir oyundur bu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ttlq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Hiç diilse askerlikten korkmayan ve vatanı için herzaman savaşmaya hazır olan arkadaşlarımızın da bulunduğunu görmek beni sevindirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 korkma bu ülkede hiçbir zaman gözünü kırpmadan savaşacak adamlar bitmez!!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 19 Mayıs 2004 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar