Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik yerine kamu hizmeti

unity100

Öne çıkan mesajlar

ne olacak şimdiden tahmin edebiliyorum sırasıyla:

- muhalefet köpürecek "avrupa ne isterse yapacak mıyız, vatan millet sakarya"
- asker "vatan savunmasını en iyi biz düşündük, çin ordusuna rakip olmamız gerek her an, olmaz bu iş"
- hükümet kanun çıkartmaya çalışacak
- askerle muhalefet birlik olup "aha işte tsk'yı zayıflatıp bunlar rejim değiştirecek, vurun sakallılara" diye galeyana getirecek aydın doğan medyası güdümündeki halkı

kendi adıma iyi bir gelişme olarak görüyorum, iyi tespit unity.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi olmaz bu iş walla yatar bak görürsünüz sevinmeyin öle bence hemen....

*!ağustos ta askere gidecektir *

*!yasa çıkarsa diğerlerini çok kıskanacaktır.*

gidin yapın kardeşim paşa paşa askerliğinizi :p[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

kamu hizmet yerleri dediği,
mesela işletme mezuunusun ve bu olaydan yararlandın benim tahminime göre oyak bank a alacaklar seni 6 ay mı yapacaksın askerlik orada 6 ay çalışacaksın. nasıl ve nerelere gönderirler bilmiyorum ama bence mühendisler ve doktorlar bu konuda fazla sevinmesinler çünkü ordunun bu konuda eğitim almış adamlara her zaman ihtiyacı oluyor askerliklerini yapıyorlar. işte işletme kamu yönetimi yada sosyal bölümlerden mezunlar için olabilir diye düşnüyorum...[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 18 Mayıs 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
Ya ciksin gitmek istemiyorum, bedelli bile gozumu korkuttu resmen. Ben emir komuta zincirinin halkasi olamam.

di mi sonra onalr halka değil bonepart diye geyik çevirirler
yıh yıh yıh[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne byle yaaa biz askere boşamı gittik boşamı 8 ay o pis komutanların ağız kokusunu çektik olmaz kardeşim bööle şey[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 18 Mayıs 2004 17:13 tarihinde demiş ki:
said:
BonePART, 18 Mayıs 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
Ya ciksin gitmek istemiyorum, bedelli bile gozumu korkuttu resmen. Ben emir komuta zincirinin halkasi olamam.

di mi sonra onalr halka değil bonepart diye geyik çevirirler
yıh yıh yıh

muahhahaha :lol:
rezilsin babacum :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

teessüf ederime fendi...
rezil olduğum kadar rüsvanımda bilgilerinize arz ederim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya

nasil bir mantiktir bu ya

sence ordu cok mu memnun senin gibi uc bes tane artistle daha tuvalate nasil tuvalet yapicak adami alip egitmeye.

Kafan almiyor ama ordu zevkinden 750 bin tane adami almiyor.
Evet seni aldiriyor bahcivan yapiyor ama seni almazsa oraya memur almak zorunda neyle nasil?
Birde sakallilarmis

gorecem ben seni 10 sene sonra icki iciyorsun diye dayak yerken.

Ha ordunun siyasete karismasina bende karsiyim emin ol orduda cok merakli degil ama oratada adam gibi gelen birileri yok.
Bak hukumet adam gibi olunca ordu gikini cikarmiyor. Yök tasarisi haric agzini acmadi oda zamanla alisacak ama gelipte orduyu suclaman komik yani.

said:
Sam, 18 Mayıs 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
ne olacak şimdiden tahmin edebiliyorum sırasıyla:

- muhalefet köpürecek "avrupa ne isterse yapacak mıyız, vatan millet sakarya"
- asker "vatan savunmasını en iyi biz düşündük, çin ordusuna rakip olmamız gerek her an, olmaz bu iş"
- hükümet kanun çıkartmaya çalışacak
- askerle muhalefet birlik olup "aha işte tsk'yı zayıflatıp bunlar rejim değiştirecek, vurun sakallılara" diye galeyana getirecek aydın doğan medyası güdümündeki halkı

kendi adıma iyi bir gelişme olarak görüyorum, iyi tespit unity.. :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onlyreal, 18 Mayıs 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
Son olarak

ispanyadada 18 ay zorunlu boru gibi askerlik var kardesim o vicdani red falan tamamen yalan olay.

böyle olmalı..
ayrıca 15 ay :D
bir de vicdani ret diye şey mi war be..
Bunlar benm anladıgım, türkiyenin gücünü çekemeyenler ve ordudan korkanların yaptıgı spekulasyonlar..Amaç sdc zayıflatmak..[signature][hline][b]Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Onlyreal,u redneck?[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P?
- Kylie Minogue?
- Ağzına sçarım haberin var dimi?

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 18 Mayıs 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...