Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW - Preview

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beni asıl kıl eden nokta buffların hep aynı olması hatta shaman büyüleriyle bile aynı olması
kesin değişir gözüyle bakıyorum
öbür blizzard oyunlarındaki ırk farklılığının wow da olmamasına imkan yok ![hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Mesaj tarihi:
her buyu yapisinda etrafinda halka belircekse ve bole iki saat bekleyecekse kotu tabi resmen ben buyu yapiyorum gelin beni kesin yada menzil disina cikin diyor.....[hline]A little less conversation a little more action please
  • 7 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
-Npcler bir yerde sabit bir şekilde durmayacaklar.Kendi yaşamlarını istedikleri gibi sürüyor olacaklar.
-Oyunun şu anki halinde oyuncular kendi evlerine sahip olamıyorlar ancak bu özelliğin öbür online oyunlarda çok tutması nedeniyle ilerde eklenebileceği söyleniyor.

LOL
Mesaj tarihi:
-Karakteriniz fare imlecini götürdüğünüz kişiye ya da objeye doğru kafasını çevirip bakıyor.Konuşurken mimik yapabiliyorsunuz.Uzakta olan iki kişinin ne dediğini duyamasanız bile konuşmakta oldukları mimik ve hareketlerinden belli oluyor.

asada
fasada
Mesaj tarihi:
arcane said:

çocuk balıkçı dedesine dönüo:
-dede dede büyük bişe tuttum
-ver bakiim
adam oltayı çekio
sudan tauren çıkıo ehuehue

koptum buna
oolum çok şirinmişsiniz lan :D:D
Mesaj tarihi:
:) arcane süper anlatım yapmışsın 2003 :) Ama o zamanlar böyle bir oyun nerde. Elde yok avuçta yok. 800 Ms ile oynuyorsun oba bağlantı iyi diyorsun. BL de 900 kişi sıra varsa tamam az sonra oyundayım vs.vs.vs
  • Yeni Oluştur...