arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 buff var işte bi sürü bloodlust tı ice prison dı immolation dı hedehödö...[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 sonuc olark bu ad&d degil savascilar bile buyu yapiyorlar warcraftta :)...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 beni asıl kıl eden nokta buffların hep aynı olması hatta shaman büyüleriyle bile aynı olması kesin değişir gözüyle bakıyorum öbür blizzard oyunlarındaki ırk farklılığının wow da olmamasına imkan yok ![hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 her buyu yapisinda etrafinda halka belircekse ve bole iki saat bekleyecekse kotu tabi resmen ben buyu yapiyorum gelin beni kesin yada menzil disina cikin diyor.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ne gunlermıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 -Npcler bir yerde sabit bir şekilde durmayacaklar.Kendi yaşamlarını istedikleri gibi sürüyor olacaklar. -Oyunun şu anki halinde oyuncular kendi evlerine sahip olamıyorlar ancak bu özelliğin öbür online oyunlarda çok tutması nedeniyle ilerde eklenebileceği söyleniyor. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 eahu süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 -Karakteriniz fare imlecini götürdüğünüz kişiye ya da objeye doğru kafasını çevirip bakıyor.Konuşurken mimik yapabiliyorsunuz.Uzakta olan iki kişinin ne dediğini duyamasanız bile konuşmakta oldukları mimik ve hareketlerinden belli oluyor. asada fasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 arcane said: çocuk balıkçı dedesine dönüo: -dede dede büyük bişe tuttum -ver bakiim adam oltayı çekio sudan tauren çıkıo ehuehue koptum buna oolum çok şirinmişsiniz lan :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 hahah ne oldu şimdi wow oynuo milyonlarca insan arcane sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 milyonların hayatını karartmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Norak said: ayrıca reputation var! mesela eğer insansanız orclarla konuşup/team yapınca vs bu düşecek ve npc lerle olan ilişkiler dahil baya bi şey etkilenecek.[hline] AO-Swg-WoW hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 lan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 zeki müren görecek gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yanlız olsa ne tarz olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 öpdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Ben zeplin alıcaz kısmındayım hala xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Neler neler vadedildi ama hepsi fos ya fos fos!! :P :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 :) arcane süper anlatım yapmışsın 2003 :) Ama o zamanlar böyle bir oyun nerde. Elde yok avuçta yok. 800 Ms ile oynuyorsun oba bağlantı iyi diyorsun. BL de 900 kişi sıra varsa tamam az sonra oyundayım vs.vs.vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar